REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
10.4° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

A murit tatăl Mădălinei Manole: Bărbatul era internat la ATI, după ce se infectase cu COVID-19

A murit tatăl Mădălinei Manole: Bărbatul era internat la ATI, după ce se infectase cu COVID-19

Replica API 9 septembrie 2020 | 00:00 2792

Tatăl Mădălinei Manole s-a stins din viaţă la 77 de ani. Ion Manole era intubat şi respira ajutat de un ventilator mecanic, anunță România TV, citată de stiripesurse.ro.

Ion Manole

Bărbatul a ajuns joi la unitatea medicală unde trebuia intubat imediat, doar că la Secţia de Terapie Intensivă nu era niciun pat liber. Până la urmă s-a oferit un loc după ce starea unuia din pacienţii internaţi aici s-a îmbunătăţit şi a permis mutarea lui pe o altă secţie.

Din păcate, tatăl artistei a pierdut lupta cu viaţa, miercuri, 9 septembrie. Fratele Mădălinei Manole a postat, în urmă cu puţin timp, un mesaj pe pagina sa de Facebook, unde confirmă vestea tristă. "DUMNEZEU să te odihnească în pace, tată! Acum ești împreună cu fata si soția ta!", a scris Marian Manole.

Ion Manole, tatăl regretatei artiste, a ajuns la spital, după ce s-a simţit foarte rău, fiind infectat cu coronavirus. "Când am ieșit, nu l-am găsit bine pe tată deloc. Cu glicemie foarte mare, nu mai avea medicație. Eu cât am stat în spital, familia nu a avut dreptul să vină să îl vadă. Nu avea niciun simptom de COVID, nu a făcut febră, nu tușea, nu respira greu. El nu a luat contact cu nimeni, nici cu mine dinainte să fie depistat pozitiv.

Nu am luat eu legătura cu spitalul din Focșani, cei de aici au sunat la distribuție. Iar cei de aici le-au zis că este un loc liber. E foarte greu. Sper să nu se agraveze starea lui de sănătate, dar deocamdată mi s-a spus că este destul de bine, dar îi trebuie de urgență Terapie Intensivă. Iar dânșii de la Spitalul județean au zis să mai așteptăm puțin. (…).

Ieri dimineață (n.r.: miercuri dimineață) a aflat, când l-am dus cu salvarea de urgență. Eu am ieșit din spital vinerea trecută, după ce am stat 12 zile cu o formă mai ușoară de COVID. Mi-e teamă pentru că am văzut ce se întâmplă cu oameni de vârsta lui, dar știu că este puternic și va depăși faza asta. Mă gândesc la cei care mi-au băgat sora în groapă, care au băgat-o și pe mama și care vor să îl bage și pe el și s-ar bucura. Dar nu mor caii, când vor câinii”, povestea Marian Manole în urmă cu câteva zile.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
un prost trintor mai putin!
0
5
A pierdut lupta cu viata sau cu moartea?
6
1
Nu il lasa nebunul ala de ginere-su sa-si vada nepotelul. Dupa ce o teroriza-se pe Madalina in ultimul hal
4
1
Amice , iti citesc postarile de vreo 4 ani : incerci sa fi " original " dar nu esti decat un idiot de securist !
12
4
O familie distrusa pentru ca nimeni nu a dorit sa faca ceva bun pentru ei, cei morti. Societatea romaneasca este perversa si ipocrita, se face ca vrea sa ajute oamenii, dar, de fapt, ai baga in mormant. E mai usor sa distrugi decat sa ajuti. Dumnezeu sa-i odihneasca in pace, la loc luminat, la loc cu verdeata. RIP.
8
9
Poate pe cealalta lume isi va gasi linistea !
15
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218