REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

A obținut Coman permisul de conducere în Ucraina? Ce spune legea și ce bolid conducea

A obținut Coman permisul de conducere în Ucraina? Ce spune legea și ce bolid conducea

Replica API 24 februarie 2021 | 00:00 1947

Florinel Coman (22 de ani) trece printr-o perioadă delicată a vieții sale, nu numai pe plan sportiv. A rămas fără permis și are probleme cu legea acum. Gigi Becali susține că jucătorul de la FCSB are carnet, obținut în Ucraina. Acolo, ca să devii șofer, trebuie să treci printr-un examen întins pe durata a două luni, scrie digisport.ro

Bolidul de lux la bordul căruia ar fi fost surprins Florinel Coman fără carnet

Atacantul celor de la FCSB, cu un singur gol în actualul sezon al Ligii 1, s-a ales cu dosar penal după ce ar fi fost prins pe autostrada A2, luni după-amiază, în timp ce rula cu 165 de km/h. Fotbalistul venea de la Constanța spre București la bordul unui Audi A7.

Mașina, pentru care ar fi achitat undeva în jur de 50.000 de euro, poate ajunge la 100 de km/h în mai puțin de 7 secunde, viteza maximă la care poate ajunge fiind de 250 de km/h.

De altfel, Coman este recunoscut pentru faptul că este atras de astfel de mașini cu mulți cai putere. S-a și fotografiat, alături de prietena sa, Ioana Timofeciuc, și de mașina ”buclucașă”, într-una din vacanțele lor.

Coman ar fi avut probleme cu polițiștii în momentul în care le-ar fi prezentat un document, pe post de carnet de conducere, care nu ar avea valabilitate în România.

Gigi Becali: ”A luat carnetul în altă țară, nu e înregistrat”

Gigi Becali a intervenit ÎN DIRECT la Digi Sport și a explicat că de fapt permisul de conducere al lui Coman ar fi valabil și că a fost obținut în Ucraina.

”El are carnet, dar e luat în altă țară. Un carnet este valabil în orice țară, el a luat carnet în altă țară. Când au verificat la noi în baza de date, la noi la miliție nu apare, nu e înregistrat, că nu apare la noi. A luat carnetul în altă țară, nu e înregistrat, că nu te inregistrează nimeni.

Băiatul avea permis, nu poate să fie penal dacă avea permis. O să verifice autoritățile, mâine-poimâine o să verifice la miliția din Ucraina, o să vadă că a dat examenul acolo.

Suspendare de carnet îi dă oricum, că are 165 la oră. Chiar dacă e și fără carnet, o să îi dea un an cu suspendare de pușcărie. Care e problema? Mă duc eu la judecător și îi spun ”domnule judecător, el e jucător la FCSB, dă-i o amendă penală”. O să-l ierte și gata”, a spus Gigi Becali, la Digi Sport Special.

La prima vedere s-ar putea crede că Florinel Coman ar fi ales calea Ucrainei pentru că ar fi mai lesne acolo de obținut permisul.

Realitatea este însă alta. Pentru a deveni șofer cu acte în regulă în Ucraina trebuie să treci două examene teoretice și unul practic iar întreg acest proces se întinde pe durata a două luni, potrivit site-ului immigrationua.com, citat de AS.ro.

Florinel Coman, dosar penal după ce ar fi fost prins fără carnet!

Potrivit unor surse demne de încredere, fotbalistul de la FCSB ar fi fost prins luni, în jurul orei 17:25, pe autostrada A2, la km 75, pe sensul de mers dintre Constanța spre București, cu viteza de 165 km/h.

Internaționalul român a trebuit să le arate polițiștilor de la Rutieră documentele. Coman le-ar fi prezentat acestora un permis de conducere internațional, fără însă a putea face dovada deținerii vreunui permis de conducere emis de autorităţile din România.

Au fost căutate informații în baza de date, dar nu au găsit un permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, pe numele Coman Florinel Teodor.

Polițiștii i-au întocmit fotbalistului roș-albaștrilor un dosar penal pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere şi au reţinut documentul prezentat la control în vederea continuării cercetărilor.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Haideti Mama Campina sau Urania atacati-l pe prostul asta si aburitil ca are vraji sau ca zodia lui trece prin nu stiu ca cuadratura nefavorabila,daca ii mai promiteti ca faceti voi vraji si il scapati de puscarie vati scos.
1
0
dupa fata e vai mama lui,vai de capul prostancei care se afiseaza cu asemenea papagal;tipic romanesc.
6
1
daca stie sa scrie.
7
0
permis din ucraina .Sa citeasca ce scrie pe el in limba rusa daca e destul de destept imbecilul asta pe care il faceti celebru .A dat spaga si l-a luat .in rest e fotbalistul clasic romanesc cu fite si fonfleuri care da doua goluri pe an si se crede vedeta .un manelist .la ce fatza are saracu mai bine il ascundeti .
11
0
Oare cati kocalari de la fcsb au acelasi carnet ca Florinel?,,de ce nu merge pulitia sa cerceteze?
8
1
Nici pe teritoriu Ucraniei nu este vlabil Permisu,Cum a dat examen? A facut greseala vetii Coman. Pacat
11
0
Nea Gigi cu kocalarii lui angajati, tot ai dau cu militia incoace si militia incolo , ca nu-s destepti si inkulti,,, prhosti or fi de nu -i vor da cu executare ,,,, dar nu cred ca asia aud bine sau stiu sa citeasca toate ignirile lor,,, !
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102