REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

A „paradit-o“ sau nu Portocală? Andreea Cosma i-a răspuns lui Bichineţ. PARLAMENTARUL PMP E DE-A DREPTUL NESIMŢIT

A „paradit-o“ sau nu Portocală? Andreea Cosma i-a răspuns lui Bichineţ. PARLAMENTARUL PMP E DE-A DREPTUL NESIMŢIT

Replica API 22 februarie 2018 | 02:18 1121

Deputatul Corneliu Bichineţ a fost în centrul unui scandal în Parlament, după ce a afirmat în plen că are curiozităţii privind relaţia dintre Andreea Cosma şi fostul procuror Mircea Negulescu, cunoscut ca şi Portocală.

"E colega noastra de la PSD, vedetă naţională, vrem să ştim, am o nedumerire, până la urma acel păcătos Portocală a paradit-o sau n-a paradit-o?", a afirmat Corneliu Bichineţ, atrăgând protestele colegelor femei din Camera Deputaţilor.

Andreea Cosma i-a răspuns la scurt timp colegul său deputat, afirmând că a fost "paradită" de fostul procuror în sensul că i-a distrus cariera şi şansa de a avea un nou copil.

"Răspunsul pentru pentru colegul Bichineţ, pe care îl respect şi îl apreciez: Da, m-a 'paradit' în sensul că mi-a distrus liniştea, viaţa, fericirea, cariera şi sansa de a avea încă un copil, de a-mi întemeia o familie, având în vedere că eram însărcinată la momentul la care efectua o urmărire penală în mod abuziv asupra mea. Nu m-a aruncat în puşcărie pentru că a sperat că voi avea relaţii intime cu el. L-am ţinut cald până s-a suspendat din funcţie. Dacă aş fi întreţinut relaţii intime cu el nu mai prezentam interes şi a doua zi tot puşcăria mă aştepta. Am fost suficient de deşteaptă cât să mă folosesc doar de mintea mea şi nu şi de alte părţi ale corpului meu ca să fac faţă celui care mi-a distrus viaţa", a declarat Andreea Cosma pentru stiripesurse.ro.

Andreea Cosma a depus şi o plângere penală împotriva procurorului Negulescu, pe care îl acuză de cercetare abuzivă, represiune nedreaptă, sustragerea sau distrugerea de înscrisuri şi abuz în serviciu. Deputata doreşte să se constituie şi parte civilă pentru a-i cere statului român daune de 1,5 milioane de euro.

"Cer de la statul român daune morale şi materiale în valore de 1,5 milioane de euro, la momentul la care acesta va fi găsit vinovat de cercetarea abuzivă şi represiune nedreaptă, faptă efectuată asupra mea. În acest sens am depus plângerea penală", a mai precizat Andreea Cosma.

sursa

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nivelul parlamentului este cel al fratilor cosma -vai de bietii romini
5
0
imi pun intrebarea...cum a ajuns aceasta persoana,in Parlamentul Romaniei ???? jalnic...
7
0
Poza acestei muieri poate fi pusa in DEX pentru explicarea cuvantului "curva"...!
4
0
ce ma intereseaza pe mine daca botoxata vrea matarangi sau nu si cat rahat are in buze, vreau sa stiu cate initiative in parlament a avut si cati bani au furat parintii ca cei doi frati sa ajunga in parlamentul tarii.Fratii Becali fac din nou puscarie si nu ies pe post sa spuna ca statul paralel i-a bagat.Da,dar ei nu suntu ghifta sau tigani mai pe romaneste.
2
0
o contesta pe Andreea : este mult prea desteapta , sa-i dati o limba ! ...in cur ca pizda e un lux pt voi .
1
5
Bravo Bichinet,macar din vorbe sai faceti si cu smecheru de Basescu,ca numai tractoristi,soferi,si dame de companie au ajuns sa conduca tara.
5
1
Gunoaie ale societatii, din pacate, cu putere de decizie si platiti din banii nostri, si cu ce salarii, pentru Ce ?? Astia decid pentru noi ??!! Ce cauta botoxata asta, pocnitoarea asta in parlament ?? Este deputat pe banii furati de tata ?? Rusine! Sa va fie rusine, asta faceti in parlament, le-ati rezolvat pe toate ? Poporul v-a ales sa faceti acest CIRC degradant ??
4
3
doamne ce desteapta a fost ea ca nu i a cazut lui ala la pat, de frumoasa e frumoasa proasta dracului, este o vorba, Doamne cine ne conduce, am crezut ca daca avem oameni tineri prin conducerea tarii se leapada de mentalitatea scolii stefan gheorghiu si sri ului dar inca o data se dovedeste ca ce naste din pisica soareci mananca, asa ca nu mai exista sansa sa ne facem bine, ai dracu nici unul nu au furat nimic de aia tara asta o duce foarte bine. hai sictir.
7
1
Telenovela portocalelor ,a acestei dna Cozma ,nu doreste decat sa abata atentia de la subiectul principal al orasului Ploiesti si anume,imediata condamnare a celor doi Cozma tata si fiu,mari reprezentanti ai mafiei bolsevice .
6
4
Bichinet o relicva analfabeta de moldovean cu bani agreat de Basescu,mars nesimtitule,parlamentar esti mai retardatule cu cine te-a bagat in politica.Iti permiti pe un asemenea salariu platit de noi oameni de rand sa stai de mistouri de doi lei in loc sa taci ca si asa in afara de a fi impotriva la tot partidul vostru este de toata jena. Rusineeeeeeeeeee!!!!!!
12
2
ar trebui introdus obligatoriu, la fiecare 2 ani, control psihologic tuturor celor care lucreaza sau au tangenta cu justitia! daca controlul ar fi obiectiv, sa vedeti cati vor fi interzisi sa mai profeseze!
12
2
Portocala degraba futaciosiu! Judecatoarea terceanu si ea degraba futacioasa.Ce se intampla cu obsedatii justitiei?
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218