REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

A parcat pe CONTRASENS ca să-și facă CUMPĂRĂTURILE

A parcat pe CONTRASENS ca să-și facă CUMPĂRĂTURILE

Replica API 22 septembrie 2021 | 15:36 3785

Tot mai mulți șoferi continuă să sfideze legile de circulaţie, fie că vorbim despre parcări neregulamentare, poate din comoditate sau din lipsa locurilor de parcare, sau chiar încălcarea conştientă a regulilor de circulație. Un șofer din Constanța a fost surprins pe o stradă din Poarta 6, cu autoturismul parcat pe contrasens. Mașina a zăbovit câteva minute bune, până când proprietarul și-a terminat de făcut cumpărăturile.

Şoferul din imagini este autorul faptei, care din dorinţa de a nu pierde prea mult timp deplasându-se până la supermarket şi înapoi, a decis să sfideze în mod conştient regulile de circulaţie, parcându-şi autovehiculul pe contrasens, chiar în faţa magazinului.

De asemenea, indolenţa a căpătat forme serioase în rândul şoferului căruia nu îi păsa că putea încurca traficul rutier şi de asemenea îi putea enerva pe ceilalţi participanţi la trafic, care circulau pe sensul lor de mers.

Problema parcărilor, una veche

Problema locurilor de parcare în Constanţa este una destul de veche şi totodată şi gravă, majoritatea dintre cele gratuite fiind limitate, iar restul fiind cu plată, dar acesta nu reprezintă un motiv de a se parca automobilul pe contrasens, fie invocate chiar şi motive de maximă urgenţă.

De înţeles este că, fapta şoferului din imagini nu este deloc una demn de urmat şi că nu se încurajează sub nicio formă această atitudine în trafic, pentru a nu fi pusă în pericol atât siguranţa şoferilor cât şi pe cea a pietonilor, încadrându-se în categoria celor “AŞA NU!” .

A.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Eu pe astia ii mai ating la oglina si am si un spray cu vopsea pe care il tin la indemana
1
1
eu lucrez la replicasi acest ziar este mana in mana cu PNL sa stie toata lumea ...
2
0
Un alt cretin cu bemeweu. Masa-i corva si tac-su bow evident.
4
1
Ce firma putea fie decat vesnica si interminabila ... ati ghicit. Buie conducatorilor de MMW.
5
2
Eu de obicei parchez pe contrasens,doar sint de la locala
5
1
Locala doarme acasa dupa amiaza in Wekeend si la tura de noapte,Comandasu stie!Poate afla si Neacoita primarul de carton!
8
1
BOL vine de la Bolsonaro? Ca si-ala-i la fel de imbecil.
5
0
A filmat, ma, el. A facit o treaba buna, sifon ordinar!!
5
14
locala doarme sau se odihneste ?
22
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614