REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

A PATRA LICITAŢIE pentru reabilitarea CAZINOULUI, în luna mai! VIDEO

A PATRA LICITAŢIE pentru reabilitarea CAZINOULUI, în luna mai! VIDEO

Replica API 26 martie 2019 | 00:31 689

Licitația pentru restaurarea și reabilitarea Cazinoului, edificiu emblemă a municipiului Constanța urmează să aibă loc, cel mai probabil, în luna mai a.c.. Este cea de a patra licitație, așa cum a subliniat primarul Decebal Făgădău, iar valoarea lucrărilor a fost estimată, până în prezent, potrivit vicepremierului Daniel Suciu, la peste 115 milioane de lei.

„Prima etapă s-a încheiat, urmează comisia interministerială și apoi, la sfârșitul lunii aprilie – începutul lunii mai, vom avea și hotărârea de Guvern, astfel încât să poată să fie demarată licitația”, a afirmat viceprim-ministrul Daniel Suciu, cu ocazia prezenței la Constanța, cu privire la evoluția documentației pentru restaurarea edificiului emblemă de la malul mării.

De altfel, în cursul dimineții de ieri, vicepremierul Daniel Suciu a avut o întrevedere cu primarul Decebal Făgădău, ocazie cu care au discutat despre toate investițiile care urmează să fie realizate în municipiul Constanța, inclusiv despre Cazino.

„Ieri a avut loc urmează o comisie interministerială, sunt convins că prin eforturi comune vom reuși să accelerăm lucrurile astfel încât, așa cum ne-am planificat să fie demarată licitația pentru Cazino – cea de a patra licitație – să sperăm, Doamne Ajută, că este ultima astfel încât să începem cât mai repede procesul de restaurare și reabilitare a Cazinoului din Constanța. Domnule vicepremier, Cazinoul este în momentul de față, în siguranță, este în conservare, cel puțin o dată pe săptămână merg împreună cu echipa mea să vedem astfel încât lucrurile să fie ținute sub control, astfel încât să nu fie nevoie să reiterăm tot acest proces de actualizare a indicatorilor și de constatare”,

F.B.

F.B.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Demolati odata ruina!
3
1
Bilant : Anul si licitatia. Maaare realizare. As intra in pamant de rusine. Nu te mai obosi, Fagadau cu licitatia, ca mai mult incurci. Peste un an vom avea alt primar mai capabil si o va face el.
3
1
FAGADAU,fagaduieste ca in luna MAIasteapta
6
0
Nu stiu cine e asta de sub mine.Parerea mea este ca daca s-ar fi vrut ar fi fost demunt renovat.
8
0
daca ar cadea cazinoul la un cutremur, ar fi mare bucurie la primarie, ar scapa de beleaua asta care le face zile fripte de ani de zile.
10
1
A inceput campania
15
1
mai lasati-ne ca ne-am saturat, numai minciuni
11
1
RUSINAE SA VA FIE !!!
14
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218