REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

A treia demisie din conducerea PDL. Ce spune Vasile Blaga despre funcţiile lăsate libere

A treia demisie din conducerea PDL. Ce spune Vasile Blaga despre funcţiile lăsate libere

Replica API 15 ianuarie 2013 | 00:00 272

Ion Ruşeţ, preşedintele PDL Gorj şi secretarul general adjunct al partidului părăseşte formaţiunea democrat-liberală, pentru a se reîntoarce în fruntea Federaţiei Sindicale din Minerit. Plecarea lui Ruşet lasă încă un post liber în cadrul Biroului Permanent al PDL, după demisiile lui Cristian Preda şi Sever Voinescu.

Plecarea lui Ion Ruşeţ din conducerea centrală a partidului şi de la şefia filialei gorjene vine în contextul în care fostul senator nu a reuşit să obţină încă un mandat de parlamentar la alegerile din decembrie. Surse din conducerea partidului au precizat pentru RTV.NET că Ruşet şi-a anunţat intenţia de a se întoarce în rândurile sindicaliştilor, urmând să ocupe funcţia de preşedinte al Federaţiei din Minerit.

O dată cu anunţul făcut ieri, Biroul Permanent al PDL are trei funcţii vacante: postul de prim-vicepreşedinte lăsat liber de Cristian Preda, postul de vicepreşedinte ce a aparţinut până luna trecută lui Sever Voinescu şi postul de secretar general adjunct ocupat până ieri de Ruşeţ.

"Vom decide în cadrul Consiliului Naţional de Coordonare cum anume vom proceda. În funcţie şi de data la care va avea loc Convenţia Naţională, vom vedea dacă vom avea candidaţii la cele trei funcţii la CNC, sau direct la Convenţie", a explicat pentru RTV.NET, preşedintele PDL, Vasile Blaga.

sursa: rtv.net

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108