REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.4° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
21.4° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

A ucis CINCI oameni și a fost eliberat după nici 3 ani

A ucis CINCI oameni și a fost eliberat după nici 3 ani

Replica API 7 martie 2019 | 00:00 194

Magistraţii Judecătoriei Brăila au decis eliberarea condiţionată a şoferului care în aprilie 2016 a accidentat mortal cinci persoane aflate într-o staţie de autobuz din municipiul Brăila, potrivit agerpres.ro, conform stiripesurse.ro.

Decizia Judecătoriei Brăila este definitivă, bărbatul părăsind deja Penitenciarul Brăila. Bărbatul a primit o sentinţă de cinci ani pentru ucidere din culpă din care a fost scăzută perioada în care s-a aflat în arest preventiv şi arest la domiciliu. Până să fie eliberat condiţionat, tânărul de 29 ani s-a aflat doi ani în detenţie în penitenciar şi zece luni în arest preventiv şi arest la domiciliu.

"Soluţia pe scurt: Admite cererea de liberare condiţionată formulată de petentul condamnat Negoiţă Marius. Dispune liberarea condiţionată a condamnatului", se arată în decizia Judecătoriei Brăila.

Tragedia s-a petrecut pe 4 aprilie, 2016, pe şoseaua Râmnicu Sărat din municipiul Brăila. Conform imaginilor surprinse de o cameră de supraveghere a traficului, şoferul a pierdut controlul volanului din cauza vitezei. Maşina a intrat pe contrasens şi a izbit în plin un grup de cinci persoane cu vârste între 37 şi 41 ani, care se aflau într-o staţie de autobuz. Patru femei au murit pe loc, iar un bărbat a decedat, după manevrele de resuscitare.

Institutul de Medicină Legală a stabilit că înainte de a urca la volan, şoferul nu consumase alcool, droguri sau alte substanţe.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ma juristilor cati ani ati studiat pentru ca sa puteti da asa decizii care depasesc puterea de intelegere.E vorba de MOARTE ma va spune ceva cuvantul asta sau trebuia sa fie cineva din familia voasrta ca sa intelegeti ce inseamna.
0
0
teroristi au ...pierdut controlul volanului, intand in oameni!
0
0
Bravo ,,,Urlati in strada ca aparam justitia ,,asa face dreptate.
0
0
daca beneficia de tratamentul acesta UN MEMBRU AL FAMILIEI CRIMINALULUI TUDOREL- IN ZIUA DE ASTAZI ACESTI CRIMINALI NU ERAU ELEBERATI PTR A COMITE NOI FAPTE.
1
1
Vorbiti de prostul ala de la cronica carcotasilor? Stai ca ala nu a facut nici o zi de inchisoare
3
0
Ila trebuie mierlit,ca o sa mai faca asa ceva.criminal imputit.trebuie legea schimbata
1
1

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102