REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° ConstanÈ›a Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
11.5° ConstanÈ›a Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

A vrut să-şi dea foc la Curtea de Apel Constanţa din cauza divorţului

A vrut să-şi dea foc la Curtea de Apel Constanţa din cauza divorţului

Replica API 5 noiembrie 2013 | 00:00 192

Gest extrem

Gest extrem

O femeie din Iaşi a vrut să-şi dea foc chiar în incinta Curţii de Apel Constanţa. Aceasta era nemulţumită de decizia Tribunalului Constanţa în procesul în care implicată, fiind vorba de un divorţ. Din fericire, jandarmii care se aflau la faţa locului au împiedicat-o să recurgă la gestul extrem. Vera Chiriac, de 57 de ani, este implicată în mai multe procese, unul fiind şi cu privire la o concediere.

În cursul zilei de luni, 4.11.2013, jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa care asigură paza şi ordinea publică la Curtea de Apel Constanţa, au intervenit cu promptitudine, reuşind să împedice o persoană care intenţiona să se stropească cu o substanţa inflamabilă. În jurul orei 9.00, Vera Chiriac, de 57 de ani, cu domiciliul în localitatea Iaşi, s-a prezentat la sediul Curţii de Apel Constanţa, nemulţumită de o decizie dată de Tribunalul Constanţa într-un proces în care era parte. Este vorba de un divorţ, unde intimatul reclamant este Dumitru Chiriac, iar ea - apelant pârât. Din câte se pare, Tribunalul Constanţa i-a respins apelul, ceea ce a nemulţumit-o foarte mult. "Respinge ca nefondat apelul. Definitivă. Cu recurs în termen de 30 de zile de la comunicare. Pronunţată azi, 4.11.2013, în şedinţă publică", potrivit portalului instanţelor. Prin urmare, aceasta şi-a manifestat zgomotos nemulţumirea sub forma ameninţării cu autoincendierea, părăsind incinta şi revenind după circa jumătate de oră, cu un recipient din plastic de 900 ml prezentând caracteristici de substanţă petrolieră, inscripţionat pe etichetă "gaz lampant", hotărâtă să-şi ducă ameninţarea până la capăt. Doi dintre subofiţerii jandarmi aflaţi la faţa locului au reuşit să-i distragă atenţia şi i-au ridicat în vederea confiscării recipientul respectiv. Deoarece persoanei în cauză i s-a făcut rău, a fost condusă la Spitalul Clinic Judeţean Constanţa pentru a primi îngrijiri medicale. De asemenea, femeia mai apare şi în alte procese, fiind vorba de litigii de muncă cu Ardaf SA şi altul prin care cere despăgubiri statului român prin Ministerul Finanţelor Publice, prin D.G.F.P Constanţa.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369