REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
10.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

A vrut să-şi omoare propriul fiu! Călăul din Tuzla speră la o pedeapsă mai blândă

A vrut să-şi omoare propriul fiu! Călăul din Tuzla speră la o pedeapsă mai blândă

Replica API 8 aprilie 2019 | 01:48 401

Călăul propriului fiu! Condamnat la 6 ani jumătate pentru că a atentat la viața propriului său fiu, nu s-a împăcat cu ideea că-şi va petrece următorii ani după gratii. Insistă să obţină o pedeapsă mai blândă. Judecătorul Curţii de Apel Constanţa s-a abţinuit de la jduecarea cauzei!

Curtea de Apel Constanța l-a condamnat definitiv, în vara acestui an, pe Ion Conesche, din Lazu, la pedeapsa închisorii de 6 ani şi 6 luni, pentru tentativă de omor. Bărbatul era violent și, în timpul concubinajului cu mama părții vătămate, a muncit rareori. Obișnuia să consume în mod repetat băuturi alcoolice și în nenumărate rânduri, pe baza unor motive nereale, o agresa atât pe aceasta fizic, cât și pe cei doi copii, chiar determinându-i să fugă de acasă, în repetate rânduri. Pe 1 ianuarie 2017,copilul se afla la un prieten, în localitate, cu colindul. Moment în care, la locuința amicului, spre seară, și-a făcut apariția tatăl și mama lui. Sub aburii lui Bachus, individul a început să-i vorbească urât gazdei și să o înjure, fapt pentru care, soțul acesteia l-a poftit afară. Supărat, i-a cerut copilului să meargă cu el acasă însă, știind de ce este în stare tatăl lui, acesta a refuzat. Fapt pentru care, tatăl bătăuș i-a aplicat mai multe lovituri fiului său în plină stradă. Victima s-a refugiat în curtea prietenului, însă tatăl a venit după el și nu a încetat cu loviturile nici măcar în momentul în care băiatul, de 18 ani la acea vreme, a căzut în genunchi de durere. Individul a continuat să-l lovească, până când l-a băgat în spital. Copilul a suferit infirmitate permanentă şi leziuni traumatice cranio-cerebrale ce au pus în primejdie viaţa acesteia. A avut nevoie de peste o lună de zile de îngrijiri medicale.

Din fericire, coșmarul adolescentului, al fratelului său, cât și al mamei, s-a încheiat, întrucât individul a fost condamnatla 6 ani și 6 luni de închisoare. Însă, bărbatul a formulat o contestaţie în anularea hotărârii definitive. Pe 28 martie, jduecătorul cîruia i-a fost atribuită cauza s-a abţinut de la judecarea dosarului, aşa că a fost repartizat altui magistrat. Termen în dosar a fost stabilit pentru luni, 8 aprilie.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iti dai seama ce vraiste e in mintea anagramistilor astora care confunda Lazu cu Tuzla. Si ne mai luam de aia care confunda Budapest cu Bukarest. A trebuit sa verific in surse ca sa ma conving ca in stire e vorba de Lazu. Corectati titlul!
2
0
Lazu sau Tuzla? Stai bine cu orientarea.....
7
0
Foarte putin 6 ani si 6 luni pt ce a facut cu propiul copil cel putin 10 ani merita jigodia infecta si ordinara
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614