REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

A zăcut două zile, MOARTĂ, în maşină! Descoperire macabră în Valu, pe o stradă circulată!

A zăcut două zile, MOARTĂ, în maşină! Descoperire macabră în Valu, pe o stradă circulată!

Replica API 21 mai 2018 | 14:17 335

Femeia avea probleme cu alcoolul

Femeia avea probleme cu alcoolul

Descoperire macabră în județul Constanța, într-o zi liniștită de duminică! Cadrele medicale au intervenit în localitatea constănțeană Valu lui Traian, unde cadavrul unei femei se afla într-un autoturism aflat pe strada Viitorului. Femeia avea 48 de ani, iar în momentul în care cadrele medicale și oamenii legii au ajuns la fața locului, mașina Volkswagen Golf era încuiată. Organele abilitate au luat în calcul toate variantele!

Potrivit cadrelor medicale, femeia se afla de două zile în autoturism. Descoperirea macabră a fost făcută în dimineaţa zilei de duminică, iar locuitorii din Valu lui Traian sunt devastaţi de faptul că au trecut de atâtea ori pe stradă circulată, fără să ştie sau să sesizeze că femeia este moartă în maşină!

Lipsa agitaţiei nu a fost nejustificată. Femeia avea probleme cu consumul de băuturi alcoolice şi nu era prima oară când „dispărea” să bea pe furiş – au explicat vecinii, dar şi soţul femeii, sosit la faţa locului. De multe ori, aceasta a fost găsită de rude, apropiaţi sau oamenii legii în timp ce dormea în maşină, cu sticle de băutură goale lângă ea. Se conturează variant că i s-a făcut rău în maşină, unde stătea încuiată; de asemenea, nu există urme vizibile de violenţă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu ar fi trb sa obtineti un punct de vedere de la iml? sau acum se fac articole pe genunchi, fara un dram de efort?!? poate gresiti si intinati memoria unei femei care a murit in masina din alte cauze! in plus, oameni buni, chiar atata nepasare zace n noi ca nu putem remarca ca o femeie e in masina de atatea ore si ca nu misca?! a exustat vreunul macar care sa se duca sa vada daca este ok si daca nu...sa cheme smurdul?! vai de soarta noastra, nu ne mai facem bine....atata nepasare mai rar!!
2
0
ma cac pe ea? de viata
2
0
Stiti voi cat bea femeia imbecililor ! Sunteti cel mai de cacat ziar, cu cei mai idioti si cretini jurnalisti.Va manjesc diverse persoane din judet cu bani ca sa nu mancati cacat despre ei.Deobicei persoane care detin functii politice.Jigodiilor !
4
1
Pai si cetatenii au trecut asa doua zile pe langa masina si nu au bagat de seama ca nu se misca ? Vai di poolile noastre.
15
2
Mizerie de articol. Femeia a murit de stop cardiac nemernicilor! Dumnezeu e sus, vede tot ce scrieti!
20
4
Se apropie sfarsitul lumii!! Dumnezeu sa o ierte, dar pe mine ma sperie rau stirea asta!
10
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614