REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Absent de luni bune din şcoli. În ce stadiu se află programul ‘Cornul şi Laptele’

Absent de luni bune din şcoli. În ce stadiu se află programul ‘Cornul şi Laptele’

Replica API 20 octombrie 2018 | 09:45 320

Dacă în anii trecuți, elevii din judeţul Constanţa erau obișnuiți să primească cornul și laptele, iată că, de la începutul anului școlar și până în prezent aceștia nu au primit nici măcar o bucată de pâine. De ce? Programul este încă în proceduri şi licitaţii, aşa că nici măcar nu se ştie când va fi demarat, spune Horia Țuțuianu, președintele CJ Constanța.

Programul „Cornul și laptele” este inactiv la nivelul judeţului Constanţa, de luni bune. La nivelul Consiliului Județean Constanța în anul 2017, programul Laptele și cornul și-a încetat aplicabilitatea din cauza expirării termenului contractual, în timp ce programul Fructe în școli și-a încetat aplicabilitatea datorită rezilierii acordului cadru.

În prezent, program este în curs de licitație. ”Sunt patru firme înscrise, urmează să se depună documentația, licitația având loc pe 5 noiembrie. Dacă nu vor fi contestații, se va face atribuirea și vom da drumul la treabă. Nu e vina CJC, procedurile sunt destul de greoaie”, a spus Horia Țuțuianu, președintele CJ Constanța.

Mirela Sorina PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ceasescu v a invatat sa vi se dea gratuit totul, iliescu a mers pe aceeasi idee, si tot asa pana in 2018. Inteleg familiile sarace, desi in cretinitatea lor fac 5 copii si nici unul din parinti nu munceste, dar nu inteleg de ce sa stam sa facem aceeasi greseala cu gratuitati peste tot, ca msi apoi sa i vezi pe la beneficii ca ei asa au fost obisnuiti..gratis. si cand sunteti comparati cu africa sariti ca prostii, macar faceti petitie la ONU ca tara subdezvoltata si asteptati ajutoare.
0
0
asa se vede incet incet cat de incompetent si hot este acest tzutzu mutzutzuianu bai horica adu si tu o savarina de la trandafiru. da sefu, flic flac imediat. dobitocul infatuat tutuianu a reziliat toate contractele pt corn, lapte, miere siacum taraganeaza procedurile pt a castiga interpusii lui, a lui hondoreanu, dumitrache, stroe sau stroe cosmin, caracostea catalin, ruse vadim sau alti carnati din jurul lui sau machidoni zerosi de ai lui palaz iorga. secatura de bai horica crede ca poate devaliza prin varu sau, soru sau sau prin nevasta sa, precum a facut cu solariile, cu preluarea active
4
0
nu mai are dobre bani ? Futu-va-n gat de hoti !!! Muie tutuianu, muie dragnea, muie pesede !!!
6
0
..lapte si...corn???n-aveti ce manca acasa???sau n-aveti bani de blugi ruptui in KUR ,sau de telefoane bengoase??? de tigari si de cafele???rusinica...rusinica...asta-i cersetorie pe fata...
3
4
Pai banii s-au cheltuit pe referendumul poolii! Am vazut recent cun un reprezentant al psd-ului se plangea la tv ca primesc banii alocati pentru partid cu untarziere. Milioane de euro! Pentru partid! Si nu un singur partid! Toate partidele primesc bani! Cand e vorba de bani pentru copiii nu se gasesc! Noi platim 48 la suta taxe si impozite din salariul brut catre bugetul de stat ca sa aiba statul banii pentru salariile si pensiile speciale ale alesilor neamului!
5
2

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367