REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
16.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Accesul în MAGAZINELE NEALIMENTARE permis doar PERSOANELOR VACCINATE

Accesul în MAGAZINELE NEALIMENTARE permis doar PERSOANELOR VACCINATE

Replica API 25 octombrie 2021 | 13:45 4122

Comitetul Național pentru Situații de Urgență a adoptat în ședința de luni, 25 octombrie 2021, Hotărârea numărul 94 privind stabilirea unor măsuri suplimentare necesar a fi aplicate pe durata stării de alertă pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19_ prin care se propune:

-accesul în incintele operatoriilor economici care au ca obiect de activitate comercializarea produselor nealimentare să fie permis doar persoanelor care fac dovada vaccinării sau trecerii prin boală în ultimele 180 de zile, cu excepția unităților farmaceutice dispuse în afara centrelor și parcurilor comerciale și a benzinăriilor;

-exceptarea de la măsura de interzicere a accesului în incintele instituțiilor publice centrale și locale, regiilor autonome și operatoriilor economici cu capital public, aplicabilă persoanelor care nu fac dovada vaccinării, trecerii prin boală în ultimele 180 de zile sau nu prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR sau antigen rapid și a următoarelor categorii:

a)participanții în cadrul procedurilor administrative derulate pentru motive de ordine și siguranță publică;

b)participanții în cadrul procedurilor judiciare, disciplinare, contravenționale sau administrativ-jurisdicționale;

c)persoanele care necesită acces la servicii medicale și prestații sociale;

d)persoanele care se deplasează la centrele de vaccinare în vederea administrării vaccinului.

-exceptarea de la măsura de interzicere a accesului în centrele și parcurile comerciale aplicabilă persoanelor care nu fac dovada vaccinării sau trecerii prin boală în ultimele 180 de zile pentru:

a)persoanele care se deplasează la serviciile publice comunitare ce funcționează în cadrul acestora dacă prezintă rezultatul negativ al unui test RT-PCR al unui test antigen rapid pentru infecţia cu virusul SARS-CoV-2 și fac dovada deplasării în acest scop prin prezentarea unui document justificativ în format letric sau electronic;

b)persoanelor care se deplasează la centrele de vaccinare în vederea administrării vaccinului.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Face-ti ce vreti..... Nu va poate baga la arest ca nu aveti vaccin! Sediul politiei si penetenciarul sunt institutii publice si nu puteti intra fara vaccin!!!
5
3
cautati pe yt Sfanta Elefteria 4. un indiciu, Elefteria e militian
3
3
La frizerie avem voie?
4
5
La asa popor asa conducatori asa restrictii intotdeauna oamenii sunt de vina
6
5
Cum ma obligi tu pa mine sa ma vacinez cu c-un vacin insuficient testat????
22
11
Propun nevaccinatilor sa evite sa si cheltuiasca banii unde merg vaccinatii.
19
7
Intr-o tara plina cu pupatori de cadavre ce pun religia de-asupra stiintei , ce te astepti ? Astia nu se spala pe dinti si vreti 80 la suta vaccinare
13
20
Ignorantii sunt cea mai perversa specie de om. Nu va obositi sa le explicati nimic ca devin agresivi verbal. Atat le este nivelul intelectual. Scoala ioc, dar experti in toate domeniile.
20
12
Si dupa vaccinul antigripal poti face gripa. Rolul vaccinului este sa te fereasca de complicatii. Vaccinul iti creeaza anticorpi pregatiti sa intervina. Vezi ? Voi nu stiti cum functioneaza vaccinul de fapt, dar latrati inutil.
19
18
Bai nebunilor, voi nici acum nu ati inteles care e scopu vaccinului ? Sa nu mori, sa nu faci forma severa. Cine a zis vreodata ca nu faci boala daca esti vaccinat ? Faci forma usoara nu dai ochii pe bulgari.
22
15
sa traiasca internetul, ca putem cumpara haine si pantofi fara sa intram in magazine, eu oricum nu ma vaccinez
18
19
ba "educatilor" ...nu v-ar fi rujine!jeguri ipocrite!sinteti cretini!fiecare cu treaba lui,numai ouneti botu' la vrajeala!am mai scris ,din citi cunosc vaginati,toti au avut covid!inca odata ,hai sictir si sint sigur ca sinteti educati din aia cu glezna la vedere,care s-au vaginat repede de frica ca nu mai pot aa intre la mall sa stea ore cu o cafea la carton si sa-so cumpere partale!
17
22
in cativa ani veti fi amintire...
16
24
Conspirationistii si antivaccinistii sunt de fapt aia care la orele de fizica, chimie si biologie faceau bile din muci si isi desenau numele pe banca. Atat de usor deosebesti o persoana cu educatie fata de una cu scoala facuta in weekend, sau deloc.
32
20
Mergeti ba imputitilor si vaccinati-va. Fumati toti ca locomotivele si beti de spargeti, dar vai doamne vaccinul va omoara de fapt. O sa va omoare ignoranta asta de primate prajite.
41
25
Cum eu si multi altii ne-am riscat vaccinandu-ne pentru a trece odata peste pandemia asta, voi care stati cu pwl in sus si coifuri de aluminiu pe cap, aveti cam multe pretentii.
34
31
La Mall se intra la liber..nimeni nu controleza nimic.
21
5
Daca vreau sa merg la alimentara dar nu pot sa bag benzina, ce fac, merg pe jos la Auchan?
8
30
vor mai pacali vreo 2000 de oameni sa se vaccineze apoi magazinele vor da faliment!!!
34
31
deci vecinii ma vor inunda ca nu pot intra sa-si cumpere robinet nou
23
27

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102