REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Accident cu 4 victime! Un DEPUTAT PNL, implicat într-o coliziune violentă cu un autobuz!

Accident cu 4 victime! Un DEPUTAT PNL, implicat într-o coliziune violentă cu un autobuz!

Replica API 15 aprilie 2019 | 00:10 780

Accident rutier pe DN2, duminică, 14 aprilie, la ora 16.44, în zona aeroportului Mihail Kogălniceanu! La faţa locului au intervenit patru ambulanțe Saj B2 și o ambulanță terapie intensivă mobilă, SMURD C. Coliziunea s-a produs între un autoturism (un BMW) și un autobuz. Conform surselor noastre, la volanul autoturismului BMW se afla deputatul PNL de Tulcea George Şişcu. Acesta se afla la Constanţa cu ocazia evenimentului PNL care s-a desfăşurat la Pavilionul Expoziţional - Reuniunea Regională a partidului.

În urma accidentului, a rezultat vătămarea corporală ușoară a patru persoane, toate din autocar. Poliţiştii rutieri vor declanşa cercetările pentru a stabili modul în care s-a produs nefericitul incident.

Video:

Cum s-a petrecut accidentul - ce spun oamenii legii

La data de 14.04.2019, ora 16.20, un bărbat în vârstă de 54 de ani a condus un autoturism pe DN 2A, banda a II-a, dinspre Mihail Kogălniceanu către Ovidiu şi, ajungând la km 187 (în faţa Aeroportului Internaţional Mihail Kogălniceanu), nu s-a asigurat la schimbarea benzii de mers şi a intrat în coliziune cu un autobuz, condus regulamentar pe banda I, în aceeaşi direcţie de mers, de un bărbat în vârstă de 39 de ani.

În urma impactului, autoturismul a părăsit partea carosabilă prin dreapta, răsturnându-se. A rezultat vătămarea corporală uşoară a conducătorului autoturismului marca BMW şi a doi bărbaţi, de 32 şi respectiv 65 de ani, pasageri în auto, precum şi a unei femei, de 51 de ani, taxatoare în autobuz.

M.P., A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ce nu s-or limita oamenii astia la a conduce carute,dupa cum sint obisnuiti.Papu a vrut sa se dea mare la adunarea PNL.Multi nu realizeaza ca e greu sa teci de la a conduce oile la a conduce BMW.Nu-si cunosc limitele.N-au inclinatie tehnica. Ei sint cu natura.
0
0
Bmw. Tulcea.
1
0
Omu isi are vina si nu marca masini sau partidul . Atata rautate si dezbinare intre noi , constantenii . Deasta si orasu asta , a decazut total .
4
0
noi de la pnl si iohanis doar bmw jeep putem sa ne deplasam
1
4
Nu cumva ? .... sau cumva ?!?!
5
1
Ai beamveu ai viata,resyu ie cancan
2
1
sarac si cinstit si asta x6 janete de mii de euro
3
1
Liberali sunt de cacat in orice moment al zilei
3
1
" liberi" pe sosele ???
1
1
La cum conduc cei cu masini cu nr.de Tulcea,cred ca acolo se obtin carnetele ca acum cativa ani la Pitesti!Masini scumpe conduse de catre niste iresponsabili,semnalizare optionala,nu se asigura cand schimba benzile de circulatie!La cati bani dau pe masini,e clar ca isi permit sa-si cumpere si permisele.Nu ar strica o ancheta!
11
2
dupa ce s-a cinstit cu orban a plecat pe 4 roti si 3 carari
6
3
Asta nu poate conduce un autoturism dar poate conduce o tara
9
4
Autobuzul mergea cu spatele pe banda 1 sau cum a ajuns lovit in dreapta?
3
3
impreuna cu seful de la sibiu un hotoman de case si copii
8
8
Inainte cu 20 de min de la producerea accidentului am trecut pe acolo, ma intorceam de la Harsova...Drumul acela este groaznic atunci cand ploua, nu ai nicio aderenta ca au pus baietii de la drumuri nu stiu ce strat de uzura care acum a capatat un luciu de zici ca e patinoar
2
6
ce-ai pretene, ai cazut in cap ? sau nici n-ai cap ?
7
4
In ultimile 48 de ore au fost o gramada de accidente grave pe raza jud C-ta. Politia Rutiera a fost mobilizata cu o multime de echipaje azi la Pav Expo, la manifestarea PNL. Si atunci, de unde preventie? Peste cateva zile va fi mitingul PSD, apoi ALDE. Apoi UST si tot asa!
8
1
Un PNElist cu BMW si makidon. Ce pretentii sa avem. Hotii si tradatorii USR la puscarie
15
9
Cum plm erau in aceeasi directie de mers si autocarul are parbrizul crapat ??
7
5
Evident din nou un BMW si din nou un dobitoc la volanul acestuia!
11
1
cine nu da cu parul, da cu bemweul!
5
3
Motivul, lipsa din fabrica a semnalizarii pe BMW-ul care a schimbat brusc banda.
12
0
Tot BMW...???
13
2
exact ce ziceam si mai devreme dar reformulez, nu e ora in care sa nu se intample un incident de genu, te omoara un cretin de genu...
14
1
permise pe bani si intructori care vorbesc non-stop la telefon
23
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614