REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

ACCIDENT cu 5 VICTIME. Un șofer a ajuns pe CÂMP, celălalt în ȘANȚ

ACCIDENT cu 5 VICTIME. Un șofer a ajuns pe CÂMP, celălalt în ȘANȚ

Replica API 11 octombrie 2020 | 00:34 4040

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină sâmbătă, 10 octombrie, la ieșire din localitatea Ghindărești spre Hârșova. Două autoturisme, conduse de doi bărbați, de 29 de ani, respectiv 64 de ani, au intrat în coliziune pe DN2A, între Hârșova și Stupina.

*foto cu rol ilustrativ

În urma impactului, ambele autoturisme au părăsit partea carosabilă, unul către stânga sensului de mers, unde a intrat într-un șanț de colectare a apei, iar celălalt către dreapta, pe câmp.

S-au alertat și direcționat către locul accidentului două echipaje tip B2 de la SAJ și un echipaj PA de la SMURD.

La locul accidentului au fost găsite 5 victime: o victimă de sex masculin, în vârstă de 21 de ani, cu traumatism la genunchiul stâng și echimoza obraz, un bărbat de 27 de ani cu traumatism la membrul inferior stâng și membru superior drept, un bărbat de 49 de ani cu traumatism cranio-cerebral, un bărbat de 41 de ani cu traumatism costal și o femeie de 21 de ani ce prezenta traumatism costal.

Ce spun oamenii legii

„Sâmbătă, în jurul orei 08.00, polițiștii rutieri au fost sesizați despre producerea unui accident rutier pe DN 2A, între două autoturisme care circulau în aceeași direcție, dinspre Constanța către Hârșova, conduse de 2 bărbați, de 29, respectiv 64 de ani.

În urma impactului, ambele autoturisme au părăsit partea carosabilă, unul către stânga sensului de mers, unde a intrat într-un șanț de colectare a apei, iar celălalt către dreapta, pe câmp.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a 5 persoane, toate din autoturismul condus de bărbatul de 29 de ani”, au precizat oamenii legii.

D.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Maramute idioate da romanache......Opeeeeeeeeeeeeeelllllllllllllllllll
1
1
Si santul unde plm era ?
1
0
Multi cretini!Nu sunteti in stare sa ziceti altceva decat placa asta de om prost , ca e opel, ca e cazan, ca e masina de sarac. Puneti mana pe o carte, ca poate, poate o sa stiti sa legati doua cuvinte pana sa se vada cat de inzestrati sunteti intelectual. Deschideti dex-ul si vedeti ce este animalul " ilustrativ". O fi vreun bombardier, oare se intalneste la "La lautari"?Suspans!
3
0
aici era vorba de cele mai vandute modele Opel din Rromania - Opel Cazan si opel Cotet !!!
0
1
Feriti-va de prostanii cu OPEL
2
2
numai din cauza copacilor se intamplau accident?....
0
0
Jlibovenii aia nu stiu sa se asigure cind ies de la Ghindaresti...
0
0
Eu am opel. Merge foarte bine. Un coleg de munca care se pricepe la masini ma intrebat intro zi ce masina sa isi ea si iam zis de ce nu iti ei un opel? La opel vei gasii o gama larga de modele incepand de la simpatica corsa gen pana la masini de lucs vectra gen si toate sant masini frumoase eu si astazi daca a-r fii sa imi eau masina tot opel a-si loa.
5
3
2 prostani cu opel....
2
2
Ba idiotilor, poza aia e la misto, nu a fost implicat niciun Opel. V-ati dori voi macar un Opel in loc de ratc. Si ala fara bilet...vai de capul vostru.
4
2
bouarii aia au taiat toti copacii pina in cta.Dar au ramas santurile ptr mirlandezii cascadori.La mai multi in sant,acolo va e locul!
3
1
La fel de prosti.
3
0
Ala cu OPELul gri l-a lovit pe ala cu OPELul rosu!
3
6
Fiind doi cu cotete opel au zis ca trec testul five cup crush test. Bai nu mai aduceti masini de la gunoi din west, asta o sa patiti, ajungeti si voi si familia voastra la spital. Daca vesticii au aruncat-o la gunoi, stiu ei de ce. Fa credit si i-ati un Logan
10
7

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614