REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

ACCIDENT cu persoană ÎNCARCERATĂ, spre Valu lui Traian

ACCIDENT cu persoană ÎNCARCERATĂ, spre Valu lui Traian

Replica API 26 septembrie 2018 | 00:02 597

Un accident rutier a avut loc la ieșire din Constanța, spre Valu lui Traian, miercuri, 26 septembrie. Potrivit primelor informații, o persoană a rămas încarcerată. Traficul rutier este blocat.

Update: La fața locului au intervenit descarcerarea grea, o autospecială de stingere cu modul de descarcerare, o ambulanță terapie intesivă mobilă SMURD C și două ambulanțe.

O persoană a rămas încarcerată, iar alta a fost preluată și transportată la spital.

Update: 3 victime, unele în stare GRAVĂ

Potrivit cadrelor medicale, o victimă (bărbat) a fost găsită în stop cardio-respirator. A fost resuscitată și transportată la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța. O altă persoană (femeie) a fost diagnosticată cu traumatism de membru inferior și traumatism toracic sever, pe când un alt bărbat s-a ales cu traumatisme minore.

Cum s-a petrecut accidentul

Accidentul dintre cele două autoturisme de pe DN 3 ar fi avut ca și cauză neasigurarea unuia dintre autovehicule la schimbarea direcției de mers. Ambele circulau dinspre Constanța către Valu lui Traian.

Mai exact, potrivit primelor informații, nefericitul eveniment a avut loc pe DN3, la km 253, între Constanța și Valu lui Traian. Șoferul autoturismului marca Skoda a vrut să treacă peste marcajul dublu continuu și a fost lovit de un autoturism Hyundai care circula pe banda a doua. În cauză se efectuează cercetări.

Oamenii legii acționează cu două echipaje de poliție rutieră pentru reluarea traficului, deoarece este blocat pe toate cele 4 benzi.

Vom reveni

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Propun sa se dea o hotarare ca tulceni sa isi lase masinile la limita de judet. Sunt bineveniti, dar fara masini.
5
0
daca parapetul despartitor era montat nu se intampla,cinste voua de la drumuri.
4
0
cred ca daca ne dadeau arme de foc pe mana nu mureau atatia cat mor din cauza accidentelor, iar tulcenii sunt de o inconstienta totala - trebuie sa fii mereu in alerta in preajma lor ca sa-i feresti
17
0
Altu care a vrut sa intoarca pe linia continua
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218