REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
12.5° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Accident cu SCANDAL. Rudele victimelor au fost ÎNCĂTUȘATE!

Accident cu SCANDAL. Rudele victimelor au fost ÎNCĂTUȘATE!

Replica API 24 martie 2019 | 11:19 425

Un accident rutier a avut loc duminică, 24 martie a.c., în jurul orei 7:50, la intersecția dintre strada Baba Novac și Merișor din județul Constanța. Incidentul rutier s-a soldat cu două victime. Una dintre ele fiind încarcerată, conștientă. La fața locului s-a deplasat un echipaj SMURD și un echipaj de descarcerare. Polițiștii rutieri vor declanșa cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul incident. Persoanele rănite în urma accidentului sunt un bărbat și fiul acestuia de 14 ani care au suferit traumatism cranio cerebral și traumatism toracic, aceștia sunt conștienți și stabili.

Au intervenit la fața locului pompierii Detașamentului Palas cu o autospecială de descarcerare. Au ajuns și medicii cu o ambulanță terapie intensivă mobilă SMURD C, dar si un echipaj de prim ajutor SMURD B. Băiatul de 14 ani a fost scos cu ajutorul pompierilor, ulterior fiind preluat de SMURD C. Șoferul de aproximativ 44 de ani a fost preluat de SMURD B. Atât șoferul, cât și copilul, se aflau în aceeași mașină, respectiv Logan.

Ce spun polițiștii:

În jurul orei 7.50 un bărbat de 66 ani a condus un autoturism pe strada Merișor, dinspre strada Fulgerului către strada Steagului și, ajungând la intersecția cu strada Baba Novac, nu a acordat prioritate și a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus de un bărbat, de 45 de ani, dinspre Casa de Cultură către str. Soveja. A rezultat vătămarea corporală ușoară a celui de al doilea conducător auto și vătămarea corporală ușoară a pasagerului dreapta față din al doilea autoturism.

De precizat faptul că, în zonă, au ajuns mai multe persoane, rudele celor aflați în mașina condusă de bărbatul de 45 de ani, care au devenit recalcitrante și tulburau ordinea si linistea publică. Două persoane au fost încătușate, legitimate si, ulterior, amendate de politistii rutieri.

L.M., M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vrem si noi sa stim ce hram purta
0
1
Sper sa ajungi sa fii tras in teapa intr-unul din stalpisorii metalici pe care i-ai plantat cu atata bucurie in tot orasul !!!
0
2
Propun stalpi in forma de poola. Ti ai draq de hoti si koorve D. Zeu sa o odihmeasca in pace.
1
3
Propun stalpi din cauciuc imbracati in plus, cu captuseala de casmir moale si catifelat din Persia. Astfel vom putea evita astfel de accidente cauzate de acesti staplisori metalici criminali. Sa declaram razboi stalpilor, cosurilor de gunoi, bancutelor metalice!!!! Alo, Primaria, ne aude cineva?
3
2
Bag pula in gura ta analfabetule
2
5
Vina este doar a politistului , cat de tembel esti ca sa dai vina pe un stalpiso
4
2
moarte tiganilor !!!
8
0
Pentru ca a murit si putea sa traiasca daca nu erau stalpisorii aia de cct acolo. Primaria sa puna mana sa ii schimbe cu unii mai siguri.
6
2
Pt ce va trebuie comentarii deschise la articolul cu judecatoarea ? Ca sa o faceti in toate felurile , sa va dati voi cu parerea , ca niste babuini nemancati ce sunteti ? Lasati femeia sa se odihneasca in pace
12
3
Ciudat.. Dar nu exista comenturi la accidentul din centru... Judecatoarea a murit ca un taximetrist nu a vrut sa opreasca la Stop... Si stalpii aia pusi total aiurea....
2
9
Dupa cum scrie si Gica de mai jos, de ce nu exista posibilitatea de a posta comentarii la articolele cu accidentul de pe Strada Mihai Viteazu? Sa-si dea oamenii cu parerea, ca nu dau cu parul. Eventual sa le eliminati pe cele rau intentionate sau care contin injurii, mai ales ca deja se discuta despre o femeie tanara decedata. Deci nu este subiect de gluma. Dumnezeu sa o ierte, pacat de ea! Sa vedem cum va plati vinovatul.
3
3
pai daca toti oligofrenii vin sa comenteze normal ca le dezactiveaza
11
17
Ce va mai place shaworma si dezactivarea comentariilor la articole cu judecatori si politisti pe motoreta
31
2
Pai daca garcea de la rutiera dau carnete cum dau... la toate curvele semianalfabete si la toate ciorile borata analfabete, bine mai sunt si machidoni analfabeti sau semianalfabeti cu carnet...!!!
35
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218