REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.2° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
21.2° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

ACCIDENT CUMPLIT LA CONSTANȚA! MICROBUZ RĂSTURNAT: 14 VICTIME!

ACCIDENT CUMPLIT LA CONSTANȚA! MICROBUZ RĂSTURNAT: 14 VICTIME!

Replica API 12 iulie 2017 | 00:28 541

Alertă la Constanța, în această dimineață! Cadrele medicale și pompierii ISU au intervenit la un accident unde un autoturism Renault a intrat în coliziune cu un microbuz plin cu pasageri, acesta din urmă răsturnându-se, la spital ajungând 14 persoane. Din fericire, nu se înregistrează cazuri grave, iar la Constanța nu s-a instaurat planul roșu de intervenție.

La ora 04:21 cadrele medicale și pompierii ISU au fost solicitați prin serviciul 112, în municipiul Constanța, intersecția bulevardelor Tomis și Aurel Vlaicu (DN 2A), pentru un accident rutier între un autoturism (Renault Clio) și un microbuz (ruta Constanța-Piatra Neamț), cu 8 victime, dintre care două posibil încarcerate.

La locul solicitării au fost trimise: trei echipaje B2 SAJ și un echipaj C2 SAJ; un echipaj SMURD B2, C1 SMURD si echipaj descarcerare.

Din informațiile obținute ulterior în microbuz erau 12 persoane – 1 șofer și 11 pasageri, în Renault Clio – un șofer și un pasager. La locul solicitării au fost găsite 11 victime, conștiente, pentru care s-au mai alocat suplimentar trei echipaje: SMURD B2 din statiunea Mamaia și doua B2 SAJ.

Victimele au fost preluate de următoarele ambulanțe și transportate la SCJU Constanța (11 persoane):

CT-01-EMU – B2:

o Surmei Petru, 50 ani, sex masculin – TCC închis, escoriații și plăgi superficiale, policontuzionat - microbuz

o Toma Andrei 29 ani, sex masculin, TCC inchis - microbuz

CT-59-EMU – C2:

o Ghiară Dumitru, 54 ani, șofer Renault Clio – TCC închis, plăgisuperficiale

o Ivan Adelina, 25ani,TCC, traumatism membre – microbuz;

CT-36-EMU – B2:

o Mircea Vasile, 44 ani, șofer microbuz, traumatism umăr stâng, contuzii și escoriatii;

CT-11-EMU – B2

o Asanache Valentina, 41 ani, TCC închis, policontuzionată – microbuz;

o Duliba Decebal, 46 ani, escoriații, contuzii – microbuz;

CT-23-EMU – B2

o S. Ana Maria, 12-13 ani – traumtism coloană lombară – microbuz;

o Duliba Claudia, 36 ani, TCC parietal închis – microbuz;

SMURD C1

o Ghiară Nicolița, 49 ani – TCC si TCF – pasager Renault Clio;

SMURD B2 FRIPIS

o Buzoianu Geta, 35 ani – traumatisme membre, policontuzionată - microbuz;

SMURD B2 Mamaia și CT-35-EMU B2 – nu au preluat victime de la locul incidentului.

La SCJU Constanța au mai ajuns încă trei victime, pasageri din microbuz – doi adulți și un copil de aproximativ 4 ani – care s-au deplasat cu mijloace proprii – și nu au fost găsite la locul incidentului de către echipajele alocate.

Microbuzul aparține de firma SC PRYSTIL SRL, cu sediul în localitatea Roman, iar administratorul societății este Ionuț Pricope.

Iată cum s-a produs accidentul

La data de 12.07.2017, ora 04.20, numitul Dumitru Gheară, în vârstă de 52 de ani, din localitatea Lupeni - județul Hunedoara, a condus un autoturism pe bulevardul Aurel Vlaicu din Constanța și ajungând în intersecția cu bulevardul Tomis a intrat în coliziune cu un microbuz de transport persoane, care circula dinspre bulevardul Tomis. În urma impactului microbuzul s-a răsturnat și au rezultat 14 persoane rănite, dintre care o femeie, din autoturism, în stare gravă, pasagera din dreapta șoferului. În cauză a fost întocmit dosar penal. Din informațiile preliminare, ar fi vorba de neacordare de prioritate.

UPDATE STARE RĂNIȚI

În urma investigațiilor de specialitate, 2 pacienți au fost spitalizați. Este vorba despre un bărbat care a fost internat în secția Chirurgie Generală și o femeie care a fost internată în secția Chirurgie Generală Terapie Intensivă.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nu avem drumuri semnalizate corespunzator.semafoarele au cronometrul oprit.de nenumarate ori am trecut pe galben,pentru ca nu stiam cate secunde mai am,aveam viteza,masina in spate la 50 cm,deci nu puteam frana brusc,asa ca ,,fortam,,semaforul.Ati fost prin Hunedoara?Diferenta MARE!Eu am fost acum o luna si va asigur ca cei de acolo sunt ALTFEL de oameni si soferi in sensul bun,spre deosebire de C-ta unde se circula ca-n Pakistan.de fapt avem cea mai ciudata specie de soferi,dupa Bucuresti.Turistii nu cunosc orasul,deci,LASATI SEMAFOARELE sa functioneze non-stop.
1
0
Soferul din Clio este super experimentat Sunt ferm convinsa ca semafoarele nu functioneaza si un turist care vine o data pe an de unde sa stie fratilor.Asta se intampla deoarece avem o tara de rahat si fac economii nu se gandesc ca mor oameni nevinovati.
1
1
V-am facut publicitate pt. a participa la " Nevasta de gospodar" e promotie!
0
1
de ce ati scris numele victimelor? eu sunt una dintre ele si nu vroiam publicitate. Cine raspunde acum ?
3
0
Pe astia nu ii trage nimeni la raspundere penala pt ca publica nume? Unde e confidentialitatea datelor personale?
4
0
Ba boule , daca mata te-a fatat in graba , asta nu inseamna ca toti trebuie sa murim din cauza turistilor care nu cunosc ca Bdul A. VLAICU nu este prioritar !
2
6
cum nu stiu ca nu au prioritate ??? au ditaimai semnul de cedeaza !!!
6
0
Semafoarele respective ar trebui sa functioneze normal pe timpul verii..turistii care vin nu stiu ca pe Aurel Vlaicu este neprioritar
5
5
Acum sa privim cinstit:, daca tu ca sofer nu gandesti si nu actionezi dupa propriul ,,sa-mi bag piciorul'' si respecti regulile asa cum sunt ele,daca tuca sofer nu ai hachite sa-ti arati talentele fata de altii sau fata de cei din masina ta,daca pietonii s-ar asigura inclusiv la trecerile de pietoni,cu siguranta ca ar fi fost dovada unui popor civilizat si ar fi mai putine accidente,in ciuda drumurilor de tot cacatul facute sub toate conducerile Romaniei. Daca noi ca cetateni suntem baragladine intre noi,ce pana mea sa mai asteptam? Hai sa fim corecti ,abia apoi sa cerem socoteala hahalerelor
1
1
Sincer nici mie nu-mi place sa stau noaptea la senafor in ocnditiile in care nu este nici o masina, insa ar trebui la intersectia asta tomis cu aurel vlaicu sa le lase, la 2-3 nopti e un accident acolo
6
7
Cu ce drept publici numele ranitilor si tipul de traumatisme,fa cwrvistino?!
15
1
nu cumva asta este accidentul de ieri cand drumul dinspre ovidiu a fost blocat si voi il dati ca sa intamplat astazi.
2
10
Pentru toti fraierii care comenteaza de ce nu merg semafoarele noaptea ii invit sa stea la 3-4 noaptea la un semafor cel putin 1 minut cand nu trece nici o masina. Ca retardatii nu pot conduce dupa indicatoarele rutiere existente !!!
27
7
Primaria Constanta , noaptea , opreste semafoarele din oras ca sa aiba FAGADAU bani de protocoale .La fel si la Vapor , semaforul este bagat in functiune de la ora 6.00 . Noaptea ... bezna !
13
12
Este horror cu turistii astia si toti cei veniti din afara orasului. Zici ca i-a batut soarele-n cap, ti-e frica sa iesi cu masina pe strada. Si se mai si bat cu pumnu-n piept ca ei au dreptate. Macar sa taca dreq
21
5
La semnalizarea rutiera de rahat care este, si nu prea este, putine accidente!
4
13

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367