REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.8° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
8.8° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

ACCIDENT DE MUNCĂ GRAV, la SC Lessoplast din Cernavodă: un tânăr a ajuns în spital cu mâna SECŢIONATĂ!

ACCIDENT DE MUNCĂ GRAV, la SC Lessoplast din Cernavodă: un tânăr a ajuns în spital cu mâna SECŢIONATĂ!

Replica API 16 februarie 2018 | 00:09 1649

foto cu rol ilustrativ

Accident de muncă deosebit de grav, la o firmă din Cernavodă! Un tânăr a ajuns joi seara (15 februarie 2018), în urgenţa Spitalului din Cernavodă cu mâna secţionată şi după ce a pierdut foarte mult sânge! Cadrele medicale de la spital au intervenit contracronometru pentru oprirea sângerării şi stabilizarea tânărului de 19 ani. “I s-a făcut hemostază, a fost stabilizat şi a fost transferat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, pentru că este de competenţa dumnealor. Este caz de Chirurgie Cardio-Vasculară. Din păcate, a sosit în urgenţa de la Cernavodă după mult timp de la producerea incidentului, în consecinţă pierduse mult sânge. Din fericire, s-a reuşit stabilizarea lui”, au declarat reprezentanţii unităţii medicale de la Cernavodă. Momentan, nu se ştie care sunt şansele ca mâna bărbatului să fie salvată.

Conform surselor noastre, tânărul de 19 ani, originar din Seimenii Mari, a suferit un accident de muncă la SC Lessoplast SRL. Societatea se ocupă cu prelucrarea lemnului şi nu este primul incident de acest fel. A mai existat, spun oameni din Cernavodă, un alt caz similar, cu un angajat rănit în timp ce lucra la utilajele de prelucrare lemn.

A.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Bai bai pulica florine: pe genadi l.au dat afara patronii de incompetenta ce era, iar mata a plecat din proprie initiativa ca o sugea la rece degeaba ! Esti un limbric handicapat si plin de purici! O familie de sugaci!
1
0
eu sunt sm
1
0
pe mn m.a dat afara de la max ca am ciorditus si m.am intors inapoi sa imi dau grade de sef si sa mananc mancarea oamenilor din frigider, si sa smanglesc incarcatoarele de telefon!
5
0
eu am lovit ambele stivuitoare noi Linde si nimieni nu mia facut nimic pt ca perii toti sefii de tura si ma iarta.
6
0
pai oricum estti o lepra parlita floryn! ai crezut ca in germania merg cainii cu covrigi in coada! noroc cu mata ca a pus o vb pt tine ca tu oricum esti un retardat mintal terminatulee lune.ai bilele in gura la toti lessoplasistii!
4
0
Ma sugeti totiiiiii!!!
0
3
asa se angajeaza in general la firmele din cernavoda, toti d.alde 2 clase ! La munca de jos sunt toti tzaranoii obositi care manjesc sefii cu cate o branza o bucata de branza si 10 oua! asa ca ciobanasilor, ciocu' mic, daca nu la sapa! si apropo simona, suzana,suvarov si maricica nu va mai aruncati absorbante folosite pe geamul de la baiee mai bine le dati barbatilot acasa sa vi le mestece si suga! imputitelor!!
4
0
pe mine ma doare in bata sunt macaragiu imi iau sticla de 2 l de vin in cabina si descarc busteni. Nu ma controleaza nici pulea ca nare cine.
4
1
mai usor cu bautele prin fabrica, ca s-au pus astia pe noi iar....
2
0
Mai e si omul plop care fumeaza buruieni impreuna cu barbosul de la transportor!!
3
2
Hai ca nici Ispravnicu nu e mai breaz...s.a intors la Less sa rupa "bucegiul" dupa transportor ca pe unde a fost, incapabil scria pe fruntea lor! taranilor, nu va mai plangeti, unde mai gasiti voi firma unde se bea pe schimbul 2 si 3 si va futeti ca si cainii prin bai?? huaaa
4
1
nu sunt singurii care smanglezesc, nea dumitru mecanicul fura sapunul din bai! Despre ce vorbim?
1
0
pai eu sunt femeie de serviciu si traiesc foarte bine...mai pun o rata in porrbagaju' la sef si inchide ochii can vreau sa ma invoiesc sau sa plec de la munca! Macar nu beau si nici nu ma droghez ca altii pe schimbu 2 si 3!
4
0
ma intorc cat de curand din Italia si reintregim familia din Depozit! abia astept sa sa va arate nenea cu florinel cum se bea si cum se smangleste motorina din utilaje fara sa fim prinsi.
5
3
Ba libidinosilor de ce nu le spuneti fata in fata la oameni ce aveti de spus ? Va e kaka la fundulet ? Va spun eu de ce ! Ca sunteti invidios ca aia despre care vorbiti o duc mult mai bine ca voi
0
3
Maricica si Simona doua lesbiene nespalate care nu au dupa ce bea apa, doua scursuri, care se fofileaza de munca, fiind puse de ciortanel si Ani sa sifoneze tot !!! Rusineeee!!
7
1
Zdrentele dracu,va dati in gat intre voi in fata la sefi nu comentati!!!O sa va tina aia acolo cate 16 ore pe zi pentru 11 mil!!!
3
3
Baaaaa ajunge cu sifoneala ca va trag la m..e!!!
2
2
voi frustratilor vorbi de barbatamiu dar sa nu uitam si de fratii Mocanu care vin beti la fabrica si beau pe schimbul 2 si 3 cu Ispravnicu si cu Dragomir de le sar capacele, in spatele camerelor de tratare busteni!! huaaa otetarilor fara viitor! Rusinee!!!
3
1
Asta care folosesti nume din fabrica ... schimba scrisul ca se vede ca textele sunt scrise de acelasi cimpanzeu frustrat ,hahahah! si mai esti si din fabrica ! Cum mortii matii scoti capul intre ei acolo ? Pute pamantul sub tine !
0
4
pai daia nu merge treaba calumea ca fiecare face ce vrea! Unii luau bani multi si foarte usor.....spre exemplu fostul domn inspector ssm care ii teroriza pe muncitorii cu fiola si o futea si pe ralucuta blonda "inabordabila"!
7
3
Sa va fie rusine! !! Sunteti niste frustrati carora viata le da exact ce merita!!! Magarul moare de drum lung si prostul de grija altuia!!
0
7
de ce o sugi aiurea??? De ce nu ai curaj sa iti scrii numele??
3
2
Ce patetic ! Daca aveati sange unde trebuie, foloseati nume reale !
1
6
Recht! Corect!
2
2
Es ist am besten, wenn du nichts sagst! Kummere dich um das Brot deiner Kinder! wenn du die Chance hast!
2
8
....nici Culea de la paza nu e mai prejos!!! noaptea sta cu bidonul de 5 l de vin rosu pe masa si bea pana se imbata ca porcul mistret!!! pai ma taranilor cocliti si veniti cu busteanul pe Dunare unde mai gasesti voi locuri de munca ca la Lesso?? meserie nu stiti, grei de cap sunteti, analfabeti sunteti, alcoolisti si curve futacioase etc. ...Caraselul sef de tura isi cauta o jumatatea masculina care sa ii tina companie si sa il reguleze la inelul maro samd! S.a intors "neamtul" sa le aminteasca baietilor din depozit cum se bea si cum se drogheaza pe schimbul 3! Rusineee!!!!
12
1
De la un acident de munk sa ajuns la altcva...... Toti sinteti niste prosti
1
6
Pai fabrica asta este cumva fundatie umanitara!!!!???Pt.bruma aia de bani lumea a muncit 10 ore,sambete nu s-au dat banii degeaba!!!
4
6
Multumiti-va ca aveti un loc de munca, ca altminteri, tzaranilor, nu va angajati decat la oi sau la vaci..asa, aici, aveti un loc de munca onorabil, cinstit din care va platiti ratele si mai si cresteti si turmele de pe langa voi. Nu va place, cautati..lumea e plina de locuri de munca
10
2
sa nu uitam si de baiatul Anei de la magazie, prostul prostilor, un betiv notoriu care a gresit un aviz si i.a sechestrat firmei un camion intreg cu lemn, luand si firma o amenda! pai bai oligofrenule, i.a supt mata madularul lui Ghenady si tu ai inghitit sperma si te.au iertat administratorii si patronii?? acuma te.ai intors iar analfabetetule si incopetentule!
10
1
Huoooo sifoanelor!!!!
4
9
oricum Ionut a facut treaba foarte buna cand venea si va dispera cu controalele! Ca nu mai asa v.a mai potolit betivilor! va puneati coniac si rom in cafea la pauza de masa! si de ana ce sa mai zic, ii suge mertecul lu cocosatul de genadi si uitati asa a ramas in continuare in tara! Cand mai vine Jean din Grecia ii mai trage cate o puta si aia e!
11
4
Mai bine simpli decat simplisti, ca tine. Noi vorbim ca avem ce spune, tu, in schimb, vorbesti ca trebuie, ca un adevarat prost. Mai pune mana pe o carte si vezi sa nu o confunzi cu madularul...nostru, bastardule
7
4
Oameni simpli,cat timp o sa mai continuati pe subiectul acesta.incepe sa se confirme ce se spune ca sunteti o adunatura de prosti si betivi
4
6
Si ce ba, beau pe banii vostri, lichelelor? Beau ca sa treaca noaptea mai repede..oricum nu ma prinde nimeni in port..ma duc la Banica, iau o berica, doua, trei si beau si-i injur pe toti ca sunt smecher cu j. Si aia din depozit bea mai mult ca mine, curvelor de colegi de la paza..ai auzit Ionelo? Te pup
5
1
Hai ca incet incet va dati in gat toti sifoane,curve si betivii!!!
4
4
Ma intorc si va calc noaptea pana va nenorocesc iar, mai ales p-aia din fatza de la paza care beau pe ascuns noaptea si pe Lupu care la fiecare tura fuge la Banica sa ia de baut. Va pun fiola la toti - sunt cu ochii pe voi, prostanilor
15
2
probabil nu mai are cine venii in control noaptea..ca nu mai faceati voi ce vroiaiti!! reptile betive!!
10
11
Firma a Bulgariei, noi Romani nu suntem in stare sa facem nimic in tara!
16
7
Daia e proxenetismu buna in cernavoda bani multi veniti degeaba uite te nenorocesti pe viatza pt 100lei
10
12
Praful sa sea aleaga de fabrica aia si de directorul de productie!!!
21
9
Am citit si restul comentariilor si raman surprins de ce puteti spune. Un caz nefericit la care aveti ocazia sa aruncati " pe romaneste" cu cacat. Am facut o scoala in oras pe care am facuto degeaba ca nu reusesc sa castig bani sa supravietuiesc asa ca am ales drumul strainatatii. Dar ei??? Sunt amarati nu au avut atata ajutor sa ajunga niste " genii" ca si voi si accepta conditiile oferite pentru a putea supravietui. Ganditiva cand vorbiti caci nu cei cu facultate mulg oile vacile sa mancati voi cascaval. Rusine sa va fie. Daca nu ar fi " prostii" ar muri desteptii.... Sa aveti o viata buna.
20
7
Bine ca e ma-ta de la oras jigodia naibi de om, te-ai trezit sa mananci o lingura de cacat foamea naibi.
24
7
Cine este tanaru?
5
12
Daca nu era Lessoplastul mureau de foame tzaranii ca nu ii angaja nimeni - cu parere de dau pt accidentat- daca nu-s capabili sau bazati sa-si caute o slujba la salubritate sau la oi. Voi credeti ca toti prostanii au habar sa lucreze pe utilajul ala?
17
15
Firma nu se numeste nici Lezzoplast nici Lessoplast ci Welde Romania.S-a numit pana acum 3 luni Lessoplast.
4
19
Firma asta ii plateste ea cumva asigurarile de sanatate sau spitalizarea??? Sau operatia si restul de dupa operatie sunt suportate din banii mei - 2000 lei - opriti lunar din salariul meu... eu nemergand niciodata in 25 ani de munca in spital. La cacat cu asigurarile sociale oprite de stat!!! Ar trebui sa nu platim, oricum te duci la jegosii astia de umani la privat...!!! Tiganii si alte scursuri umane care se bat sau baga alcool in ei pana ii ia dracu, neplatitori de cas, cass si etc, pe banii nostri sunt tratati la spital. Moarte lor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
19
5
Dar cine este tanarul? Cum se numeste? Saracul, Doamne ajuta sa fie bine!
11
3
bai fraiericule nu mai comentata atata! e vina voastra ca sunteti niste analfabeti si betivi notorii si nu purtati echipamentul individual de munca!! mai si recunosti ca esti de mult timp la Lessoplast! Pai firma aceasta ti.a dat ani de zile sa mananci, iar daca erai mai capabil nu ramaneai la lessoplast!
12
11
Buna seara si eu lucrez acolo si intr-adevar, sunt bani putini ,dar nu pentru ca nu se platesc orele suplimentare ,ci pentru ca noi,astia fara carte si fara un loc de munca mai bun, acceptam sa fim platiti cu bani putini.Nu va tine nimeni acolo,cat despre ore neplatite ,aveti institutii carora sa va adresati pentru incalcari ale contractului ,cu toate ca,de 3 ani mie nu mi s-a intamplat niciodata asta .
14
11
Daca sunteti niste novice privind numele societatiilor din Romania vreau sa va enunt ca eu am decat 2 clase primare si sunt analfabet.Societate de care scrieti se numeste Lessoplast.Nu vreau sa mai comentez...
6
10
Eu lucrez acolo de mult timp,niste nenorociti de oameni,nu sfatuiesc pe nimeni sa se angajeze acolo program de 10 ore plus sambete lucrate fara sa fi platit!!!!!
25
10

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614