REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Accident de muncă: la un pas de TRAGEDIE la Cogealac!

Accident de muncă: la un pas de TRAGEDIE la Cogealac!

Replica API 5 iulie 2018 | 00:27 633

La un pas de nenorocire, la Cogealac! Un angajat al serviciului de salubritate din cadrul primăriei a căzut, miercuri, de pe maşina de gunoi şi s-a lovit la cap! La faţa locului s-au deplasat cadrele medicale, care au început manevrele de resuscitare. Bărbatul în vârstă de 40 de ani a fost găsit în stop cardiorespirator, fiind resuscitat şi preluat de elicopterul SMURD şi internat la Spitalul Judeţean Constanţa.

Oamenii legii şi Inspectoratul Teritorial de Muncă au declanşat cercetările.

R.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Angajatul de la serviciu de salubritate Cogealac a MURIT
0
0
La Cogealac in 2020 va fi primar pnl sau psd iar alexa pierde si se va clasa pe locul 3 la locale
3
2
Normal ca nu il mai voteaza nimeni in 2020 ca nu mai e Stoica sef de post sa-si ia dreptul sa inchida ochii atunci cand el da bani la saraci sa-l voteze.
2
2
Funda Alexa va dat la mate cat vati murdarit voi la funduleet sii la gurita praduitorilor ha ha ha ha
6
4
In 2020 pmp pierde localele pe cogelac
4
3
Esti un bandit care se bucura de raul altilor eu iti dau un sfat sa te uiti in curtea ta ca esti vai de capul tau numai figurile sunt de tine te a lasat nevasta cu copilul si ai ajuns sa cresti copilul alteia . Bv ce smecher esti fura primarul scupra cu mana ta .
7
3
Scuipati-l si aruncati gunoiul pe pemepist
3
2
Lasatil pe lascarica in pace hotilor . Lascarica e barbat adevarat :x
5
5
Sa va fie de bine,prostilor! Ati luat bani pe vot,ce mai vreti? Ne doare la basca.Ce treaba are Gigi ca nu merge treaba la primarie?E la recoltat,are treaba,ce sa faca? L-a lasat pe Cati sa se ocupe de voi,prostilor!
8
5
Avea omul contract de munca nu va bateti voi capu,sa ne fereasca dumnezeu de necaz. Cand este sa se intample se intampla,da cu masina peste tine pe o trecere de pietoni. Atunci nu mai este vinovat nici primarul nici notarul,pacat de acest omu saracul,dumnezeu sa il aiba in grija.
5
4
Sa vedeti cum se chinuie sa ia gunoiul cei din Kogalniceanu! Cu furca si mana! Primarita a marit toate taxele , isi bate joc de noi! Daca mergi sa o cauti se ascunde in birou sau e plecata in tari straine!
5
0
Omul ala trebuia sa aiba casaca de protectie,oare contract de munca avea?
7
3
Pacat ca sufera oamenii din cauza prostiilor pe care le face primarul Alexa.neregulile pe care le face primarul la orice pas ii costa scump pe altii.e timpul sa dea cu subsemnatul pentru toate astea.....
9
1
Faruk Mutalap sifonul si-a sters facebook-ul , ce pizda e se mai da si mare interlop , feriti-va de FARUK MUTALAP cu putza mica, sifonul constantei.
3
0
Nici un document in regula la dna cu el
6
0
Sa raspunda primaru Lascarica ptr asta.Nu era el smecher? Sa fie si acuma smecher! Ca nu are niciun document in regula! Aviz ITM,POLITIE,RAR,ISCTR,PARCHET
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218