REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.9° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

ACCIDENT GRAV ÎN CONSTANȚA: ȘOFERUL BĂUT A ÎNCERCAT SĂ FUGĂ DE LA FAȚA LOCULUI!

ACCIDENT GRAV ÎN CONSTANȚA: ȘOFERUL BĂUT A ÎNCERCAT SĂ FUGĂ DE LA FAȚA LOCULUI!

Replica API 1 februarie 2017 | 11:25 401

Cadrele medicale ale Serviciului de Ambulanță Județean Constanța au fost solicitate să intervină miercuri, 1 februarie, a.c., în jurul orelor 08:00, la un accident rutier petrecut pe strada Dezrobirii în zona Primo. Un pieton a fost lovit de o mașină. Acesta a suferit un traumatism cranian și a fost transportat la spital.

Potrivit informațiilor noastre, un tânăr în vârstă de 21 de ani, pe nume Andrei Gavrilă, domiciliat pe raza județului Vaslui, a condus un autoturism pe strada Dezrobirii din Constanța, iar în dreptul intersecției cu strada Solidarității, a accidentat grav un bărbat, în vârstă de 43 de ani din Constanța, care se angajase în traversare pe marcajul pietonal. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul Drager și a rezultat o alcoolemie de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat. Făptașul a încercat să fugă de la locul accidentului, dar a fost oprit de ceilalți participanți la trafic. Tânărul a fost condus pentru audieri la sediul Poliției Rutiere, iar în cauză polițiștii au întocmit doar penal.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Buna,eu sunt cel are am accidentat,sunt aproape bine acum,zic doctorii ca am avut 1% sa stau viu si am luat acel 1% din viata mea pentru copilul meu si sotia mea si am luat in apoi viata.Tot doctorul care m-a operat la cap si ii multumesc si aici,zice ca peste 2 ani o sa fiu bine de tot.Multumesc frumos la toti care s-au gandit la mine......De baiatul care sper ca nu mai conduce niciodata nu mai stiu nimic de el ,stiu ca ai mei au dus de multe ori la politie pentru a vedea daca au facut ceva pentru conducator dar la noi in Romania nu au timp de chestiile astea,sunt 8 luni de atunci ????
0
0
multumim de veste, toate cele bune
0
0
Nu a murit, a fost scos din coma si acum se afla in operatie pe creier sper sa va bucure vestile
2
0
AM AUZIT CA A MURIT ! daca nu e adevarat ce am auzit sa ma corecteze!! Daca nu ... Dumnezeu sa-l ierte !!! pacat ca acasa il asteapta un baietel !!! Ar trebui pedepse dure asa mor oameni nevinovati !!!
0
0
Stie cineva in ce stare se afla acum victima? Am inteles ca este grav, are traumatism cranian, plamanii perforati...nu a putut fi transferat la Bucuresti. Cred ca era in coma aseara.
0
0
presupun ca nici nu ai coborat din masina si vb in necunostinta de informatii, au fost oameni care s-au oferit dar cei de la politie au interzis . si au perfecta dreptate !!! la cum a fost aruncat saracul om ce sa-i faci in 5 min pana vine ambulanta? Politia si ambulanta au venit destul de repede
0
1
Eu il cunosc pe accidentat de mai bine de 7 ani si e un om super de treaba .sper ca cretinu ala baut sa stea la puscarie 50 de ani . Oare are tupeu sa se duca sa ii spuna baietelului de 9 ani ce sa intamplat cu tatal lui .
1
2
"Mari" , de ce nu i-ai acordat tu primul ajutor ?!?
5
2
Ai vorbit cu ma-ta ce facea azinoapte in jeepul ala range rover?
3
2
Exista solicitare scrisa catre Politia Locala, Serviciul Rutier si Primarie pentru sicane la aceste treceri de pietoni de pe Dezrobirii. Au raspuns cu adrese ca nu s-a aprobat. Cam asta e grija alesilor nostri si a Politiei platite din impozitele noastre!
3
0
Marian, nu mai avem Militie de 27 de ani, avem Politie acum in democratie.
2
4
Cu noile prevederi ale ordonantelor se pot maslui anumite aspecte mult mai usor..
1
2
Dimineata,pe strazile Solidaritatii,Prieteniei,Cutezatorilor traficul este sub orice critica.Nu ar strica prezenta unui echipaj al politiei rutiere in zona scolii,,Nicolae Tonitza".
4
1
Din pacate am fost in trafic , am vazut momentul in care l-a lovit ,cand a cazut si cum zacea pe asfalt in balta de sange si toti ceilalti opriti pe margine stateau si se uitau .Trist nu stim sa acordam primul ajutor ...
7
1
Din nefericire eram in zona.Am vazut cu un om incerca sa opreasca masina alba cu care era soferul care a provocat accidentul.Mai sus l-a oprit si au ajuns si 2 echipaje de politie.Domnul care a fost lovit zacea pe trecerea de pietoni cu fata plina de sange.Politia nu face nimic in orasul asta.Nici cand te duci cu hotul de mana nu fac nimic.Trist ce se intampla in tara asta!
5
1
Ca era moldovean, ca era macedonean, ca era.. african, este irelevant. Ce e relevant e ca Militia ar trebui sa isi faca treaba. Nu doar sa stea la panda cu radare prin boscheti si pe trotuare printre masini. Conduc de 12 ani prin satul asta numit Constanta si am fost o singura data oprit de un filtru anti-alcool. In rest doar te trezesti ca sar din copaci cu radarul in mana. Doar norma de amenzi conteaza, in niciun caz nu conteaza preventia si siguranta circulatiei
8
1
unu striga de turci, altul de moldoveni, altu de tigani dar cind te uiti toti sint rupti in cur de foame, dorine suge-o, dobrogean get-beget facut din laba
9
8
la parnaie cu el sa l futa in cur prospatura dracului de moldovean imputit de unde PULA in masa a ajuns in constanta sa conduca baut SA SI FACA JUDECATORII TREABA CUM TREBUIE NU GRATIERE...........
11
6
o adunatura de turci? dobrogea a fost sub ocupatie otomana o perioada, nu inteleg de unde atata ura, romanii cu turcii s au inteles foarte bine in dobrogea
20
1
S-a umplut Constanta de moldoveni din Vaslui. De fapt Constanta a devenit o adunatura de turci tigani si moldoveni violatori din Vaslui.
21
11
Sarmanul om a fost aruncat mai bine de 2 metri in aer. Sper sa se faca bine...
20
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218