REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
13.4° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Accident grav între Ovidiu şi Constanţa: 6 ambulanţe au preluat 7 răniţi. Un copil se află în stare gravă

Accident grav între Ovidiu şi Constanţa: 6 ambulanţe au preluat 7 răniţi. Un copil se află în stare gravă

Replica API 15 iulie 2013 | 00:00 148

UPDATE

UPDATE

Un accident grav s-a înregistrat luni seara pe A4, între localităţile Ovidiu şi Constanţa. La locul accidentului au intervenit 6 ambulanţe şi un echipaj de la descarcerare. Şapte răniţi au fost preluaţi şi transportaţi la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa, pentru investigaţii medicale. Printre pacienţi se numără şi trei copii, unul aflându-se în stare gravă. "Din cauza unei schimbări bruşte de mers s-a ajuns la un impact lateral şi frontal, extrem de violent, între două autoturisme. S-a apelat 112 pentru patru adulţi şi trei copii. Noi am trimis şase ambulanţe şi un echipaj de descarcerare. Un copil este în stare gravă, are fractură deschisă de gambă, traumatism cranian acut deschis. Pare să fie instabil hemodinamic, va trebui să fie investigat de urgenţă, pentru a fi stabilizat. Celelalte persoane prezentau traumatisme craniene, dar nu pun viaţa în pericol", a declarat, pentru "Replica" de Constanţa, dr. Laurenţiu Bădescu, medicul Serviciului de Ambulanţă Judeţean. Deplasarea elicoperului SMURD în acest caz nu a fost necesară. "Distanţa a fost scurtă şi dura ceva timp până se bloca traficul pe autostradă pentru aterizare. Mult mai rapid au ajuns ambulanţele, fiind pe A4, centura ocolitoare a Constanţei", a explicat medicul Bădescu. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 19:40, în judeţul Constanţa, traficul rutier a fost reluat pe autostrada A4 (varianta de ocolire Constanţa), la kilometrul 9 (între intersecţia cu A2 şi DN2A), în ambele sensuri, pe benzile numărul unu şi de urgenţă. Menţionăm că urmare a accidentului traficul fusese deviat prin municipiul Constanţa. Conducătorul unui autoturism a efectuat o manevră neregulamentară de întoarcere, printre balizele centrale, iar maşina a fost lovită de o alta, care circula regulamentar. Poliţiştiirecomandă conducătorilor auto să circule cu atenţie în zonă, întrucât nu s-au finalizat măsurătorile la locul producerii accidentului, iar benzile numărul doi sunt ocupate de autoturismele avariate.

A.V.

Citeşte şi:

http://www.replicaonline.ro/accidentul-grav-dintre-constanta-si-ovidiu-a-fost-provocat-de-un-jandarm-a-vrut-sa-intoarca-pe-autostrada-125455/

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614