REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.9° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
7.9° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Accident GRAV la Valu lui Traian: un TIR s-a făcut PRAF, altul a intrat în gard!

Accident GRAV la Valu lui Traian: un TIR s-a făcut PRAF, altul a intrat în gard!

Replica API 5 aprilie 2018 | 00:44 866

VIDEO

VIDEO

Accident rutier grav în localitatea Valu lui Traian! Șoferul unui autotren a pierdut controlul direcției de mers (cel mai probabil că a adormit la volan) și a intrat în coliziune cu un alt ansamblu de vehicule, care se afla staționat pe marginea drumului. În urma coliziunii, al doilea TIR a intrat în gardul unui imobil. Traficul rutier a fost îngreunat pe sensul Murfatlar - Constanța, mai ales că o parte a carosabilului a fost acoperită de cereale, care erau transportate de unul dintre vehiculele implicate în accident. Din păcate, o persoană a fost grav rănită.

Trafic rutier îngreunat și intervenție contracronometru! Cadrele medicale au fost solicitate să intervină în dimineața zilei de miercuri, 4 aprilie, la fel și militarii din cadrul ISU Dobrogea, la un accident rutier care s-a produs între două TIR-uri pe raza localității constănțene Valu lui Traian. Un bărbat, șoferul unuia dintre autotrenuri, în vârstă de 62 de ani, a rămas încarcerat în cabină. Localnicii au sărit pentru a ajuta. Victima a fost scoasă, în stare gravă, după care a fost transportată la spital. Potrivit oamenilor legii, nefericitul eveniment s-a petrecut la ora 3.51, când au fost sesizați despre producerea accidentului. Astfel, un bărbat, de 62 de ani, a condus un ansamblu de vehicule pe DN3, dinspre localitatea Murfatlar către Constanța, iar pe fondul neatenției în conducere, a pierdut controlul asupra direcției de mers către dreapta, intrând în coliziune cu un alt ansamblu de vehicule, care se afla staționat. În urma coliziunii, acesta a fost proiectat în gardul unui imobil.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală gravă a conducătorului auto. Polițiștii rutieri au declanșat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

C.C., L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de ce nu pot comenta la articoulu cu maretul fagadau vreau sa il felicit !! face o treaba "minunata"
1
0
Camionul condus de soferul de 62 de ani nu avea asigurare.
0
0
Sa nu mai circule masini pe strazi
2
0
MARIANA CEDE NU ITI ESTE RUSINE SA SCRII MESAJE ATI PACALITI DESTUL OAMENII ATI TRAS TEPE LE ATI LUAT TOATE DREPTURILE SI OAMENI NU AU PRIMIT BANII CUVENITI !!! RUSINE SA ITI FIE!!!ATENTIE LA EXCROCI!!!
3
0
Asociatia Heracleea Despagubiri Victime din Accidente Rutiere;asociatiaheracleea.blogspot.ro
2
0
De ce la articolul cu fagadau nu se poate comenta ??? Sau la reclame nu comentam ???
4
0
a adormit sau avea treaba cu telefonul! foarte multi dintre ei nu sunt soferi, sunt centraliste!
1
2
Ati pensionat profesionistii si au ramas ciutanii care se posteaza pe f.. cu Q7 si se sparg in figuri prin cluburi . Cu munca mai putin si asta se vede pe soselele Romaniei !
5
2
Ajutam victimele accidentului rutier in obtinerea despagubirilor materiale si morale,conform legii.Sunati la:0771254311
2
5
MUE la tiristi, cei mai periculosi soferi in trafic.
5
12
Unde este programul de odihna?
6
2
Din cate cunosc, sectorul respectiv de drum este catalogat ca si drum national european, ca atare, conf art 142 lit m se interzice oprirea. Culpa apartine si celui stationat.
7
1
Si a adormi la volan la ce duce?
0
0
A adormit la volan , nu a pierdut controlul
1
0
Tiristi sa nu mai parcheze pe carosabil . La Valul lui Traian si la MUrfatlar vad mereu cum tiristi isi parcheza mastodonti pe carosabil . Bine ar fi daca politia ar lua masuri si lear aplica amenzi acesto inconstienti .
5
0
Soferi profesionisti ce plm!
2
1
Soferul de 62 de ani a iesit ajutat de un localnic, iar cand a venit ambulanta satea pe trotuar ,fost la fata loculu
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614