REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
18.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Accident grav la Viişoara. Maşina în care erau doi fotbalişti de la CS Năvodari s-a răsturnat în câmp

Accident grav la Viişoara. Maşina în care erau doi fotbalişti de la CS Năvodari s-a răsturnat în câmp

Replica API 25 septembrie 2017 | 00:03 507

Un grav accident rutier a avut loc duminică, la orele prânzului, pe drumul care leagă localităţile Viişoara ş Pietreni. Potrivit oamenilor legii, autoturismul, în care se aflau patru tineri, s-a răsturnat în câmp. Din primele cercetări, poliţiştii de la Rutieră spun că şoferul a pierdut controlul volanului, părăsind carosabilul ulterior.

În urma incidentului, trei dintre tineri au fost răniţi. Pentru transportarea unuia dintre ei la Urgenţa Spitalului Judeţean Constanţa, la faţa locului a ajuns şi un elicopter SMURD. Ceilalţi doi răniţi au primit îngrijiri medicale la faţa locului, ulterior fiind transportaţi la spital cu ambulanţele. Toate cele trei victime erau conştiente şi stabile, suferind politraume minore. Doi dintre ocupanţii autoturismului sunt fotbalişti ai Clubului Sportiv Năvodari şi se îndreptau spre stadionul din localitatea Carvăn, unde echipa a disputat, duminică, un meci. Cei doi, potrivit reprezentanţilor clubului, nu făceau parte din echipa ce a intrat pe teren, ci urmau să vizioneze meciul din tribună. Poliţiştii de la Rutieră au deschis un dosar penal in rem pentru vătămare corporală din culpă.

Un autoturism în care se aflau patru tineri din Năvodari s-a răsturnat pe câmp, astăzi, pe DN 3 între localitățile Viișoara și Pietreni.

Din cercetările efectuate de polițiști la fața locului, probele arată că șoferul a pierdut controlul autovehiculului, a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat pe câmp.

La locul accidentului a intervenit și elicopterul SMURD care a preluat un pacient în stare gravă, pe care l-a transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean din Constanța. Alți doi pacienți au primit îngrijiri medicale de la echipajele de pe ambulanță fiind și ei transportați apoi la spital pentru a fi ținuți sub observație de medici. Cel de-al patrulea ocupant al mașinii s-a ales doar cu răni superficiale.

Potrivit Antena 3, doi dintre răniți sunt jucători de fotbal legitimați la Club Sportiv Năvodari, echipă ce evoluează în Liga a IV-a. Formația dispută chiar astăzi un meci în compania celor de la CS Lipnița-Carvăn și se pare că tinerii implicați în accident se îndreptau spre stadionul din Carvăn pentru a urmări partida. Antrenorul principal al echipei CS Năvodari, Constantin Funda, a confirmat pentru Radio Constanța că doi dintre jucătorii de la lot se aflau în mașina implicată în accident. Tot el a mai precizat că sportivii au suferit doar răni superficiale și sunt în afara oricărui pericol. Niciunul dintre ei nu făcea parte din echipa trimisă astăzi în teren.

Polițiștii de la Rutieră au deschis un dosar penal in rem pentru vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili cine se face responsabil pentru producerea accidentului.

Florentina BOZÎNTAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mariane, daca esti prost, de cde comentezi? Daca citeai articolul aflai singur raspunsul.
0
1
Puteau sa joace daca erau raniti ?
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218