REPLICA ONLINE CONSTANTA

1.4° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
1.4° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

ACCIDENT GRAV PE AUTOSTRADA SOARELUI. O PERSOANĂ A DECEDAT

ACCIDENT GRAV PE AUTOSTRADA SOARELUI. O PERSOANĂ A DECEDAT

Replica API 17 iunie 2019 | 00:43 574

Tragedie! Un accident rutier grav a avut loc, sâmbătă, 15 iunie a.c., în jurul orei 7:48, pe Autostrada A2 București- Constanța, km 180, între 2 autovehicule. Din primele informații sunt 5 victime, din care una încarcerată. Intervine SMURD Cernavodă, cu o autospeciala de stingere cu modul de descarcerare Cernavodă și doua ambulanțe.

În jurul orei 7.48, un bărbat în vârstă de 65 de ani a condus un autoturism pe autostrada A2, dinspre București către Constanța și ajungând la km. 180+200 m, pe fondul neatenției în conducere, a pătruns pe banda de urgență, unde a intrat in coliziune față-spate cu un autoturism care se afla staționat.

În urma impactului a rezultat decesul unui bărbat, în vârstă de 50 de ani, care la momentul impactului se afla în spatele autoturismului staționat, la portbagaj.

De asemenea, a rezultat vămătarea corporală ușoară a conducătoarei primului autoturism, o femeie în vârstă de 48 de ani, a pasagerei dreapta față, o femeie de 48 de ani, a pasagerului stânga spate, un bărbat de 41 de ani, toți din primul autoturism, precum și a pasagerei dreapta față din cel de-al doilea autoturism, o femeie de 69 de ani.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

„Atragem atenția conducătorilor auto cu privire la faptul că este interzisă oprirea pe banda de urgență, aceasta fiind destinată autospecialelor aflate în misiune.

Oprirea pe banda de urgență a autostrăzilor constituie contravenție și se sancționează cu amendă între 580 și 725 de lei”, au transmis reprezentanții Poliției.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române a informat că pe sensul către Constanţa al Autostrăzii Soarelui, la kilometrul 180 (în zona localităţii Peştera, judeţul Constanţa), a avut loc un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. În urma impactului, o persoană a decedat. Circulaţia rutieră a fost oprită, fiind deviată pe la Cernavodă, la kilometrul 170 al autostrăzii (pe DN22C).

L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
da mosul ala care a intrat in el cum dreacu l-a nimerit pe banda de urgenta cand avea doua benzi libere de circulatie, nu cumva nu avea vederea buna si se ghida dupa masina din fata lui care spre ghinionul ei acum statea pe loc?
0
0
Oricum ar fi cand intri pe banda de urgenta te asiguri fiindca nu este pentru toate masinile deci soferul de 65 de ani a omorat un om nevinovat.
1
0
Daca ai citit legislatia asa cum ai scris... Te intelegem, e plina romania de alde voi.
2
0
pai ce sa ne mai mire daca se dau permise alora cu IQ cat numaru de la pantof... Cititi legislatia! Codul rutier Art74: Art 74 pct 3 Se interzice circulatia, oprirea sau stationarea autovehiculelor pe banda de urgenta, cu exceptia cazurilor justificate, precum si a autovehiculelor cu regim de circulatie prioritar. cu exceptia cazurilor justificate cu exceptia cazurilor justificate cu exceptia cazurilor justificate Crtini rtrzi!
3
0
Pentru ciucapii cu bmw-uri,..sa stiti ca nu se numeste banda de urgenta, ca sa mergeti voi pe acolo daca aveti o "urgenta"
1
0
Opresc unii pe banda de urgenta ca pe ulita din fata birtului.Si dobitocul care circula pe banda de urgenta trebuia sa moara,se mai elibera soselele din Rom de dobitocii care pun viata in pericol soferilor.
2
0
bai rahat in ploaie sdu-te si preda permsiul din propie initiativa ca esti mai prost decat ma-ta daca asta e posibil, banda de urgenta NU se foloseste decat de masinile interventie in misiune, ai pana trebuie scoasa COMPLET in afara soselei ai balustrada ghinion te omoara un prost ca tins si restul cretinilor care cred ca banda aia e parcare sau circulatie
1
5
esti mai handicapat mintal decat un criminal in serie! daca era banda destinata exclusiv celor de interveentie ,iti spunea in carte ca orice marcaj si semn, interzisa oprirea cu exceptia vehiculelor blablabla! bai muie de la 19:47 nici nu sti ce aia autostrada! din cand in cand ai vazut ca exista si un telefon SOS? e pentru msinile de interventie in caz ca raman fara baterie la telefon nu?.vacar bou da bou din ala mare esti!si nu ca nu ai voie sa opresti! ai voie dar sa o semnalizezi corespunzator si sa justifici motivul,lingau parlit! MUIE 19:47
4
0
Asa cred si eu j banda de urgenta este atunci cand te taie o ,,urgenta"!!
1
1
banda de URGENTA nu e destinata special ambulantelor sau pompierilor sau dracu sa i ia! ci tuturor vehiculelor car au o situatie de urgenta!!! adica ai luat foc ca bouu sau ai facut pana sau s a crapat motoru sau a murit mata pe bancheta!! ai traas pe banda ca e de URGENTA nu stai in mijlocul autostrazii ca tamponu infipt in pizda! a nu se confunda cu venitul cacatului sau al pisatului! doar daca nu mai poti continua din varii motive care pun viata in pericol! ..pula mea ,e spimplu prin definitie ,nu e contructie de rachete spatiale..ce sa te faci cu ...nai cu cine ..niste tarani!
8
0
prostanilor banda de URGENTA este destinata VEHICULELOR DE INTREVENTIE IN MISIUNE SI ESTE INTERZISA FOLOSIREA EI IN ORICE CONDITII DE AUTOMOBILELE CIVILE puneti mana si studiati nu mai mancati rahata, NU SE OPRESTE NU SE MERGE PE BANDA DE URGENTA daca vreit sa muriti faceti-o acasa nu mai incurcati si alti oameni prostii plii
4
7
Tu ala intitulat "kkti rtrdtzi" ... sa l faci pe fiu lu mata incompetentule ia si citeste legislatia martalogule. De aia se intampla ca s retarzi ca tine in trafic idiot .
0
4
Faruk isi mai umbla in portbagaj ?
3
1
Retardatule, cum folosesti banda de urgenta? Ai un triunghi portocaliu undeva prin portbagaj. Daca il folosesti cum trebuie, nu crapi strivit. Si pana ajungi sa il folosesti, stai cu ochii in 4, nu te infigi cu capu in portbagaj ca strutu.
1
5
UN BARBAT IN VARSTA DE 65 DE ANI astora nu le mai functioneaza membrele, nu-i mai lasati in mea sa conduca, am avut N experiente cu tataici care vad doar in fata si vazutu asta in jur de 50% maxim poate sa-i faca ochiu sa vada si sa proceseze atata informatie din trafic.....
3
5
Spaga la examenu de optinere permise asta e problema la constanta 500euro merge spaga este in floare la ct
6
0
asa patesti daca iti iei masina tigaie de la gunoi si mergi cu ea si pe autostrada
3
6
E clar ca geniile pamantului care-l injura pe mort de mama focului, folosesc banda de urgenta pentru depasire ca si individul care a intrat in el de altfel. Dar bine ca dau lectii...
16
1
Urmari accident ; Adio concediu !!! Grabitiva-ncet ca tot acolo ajungeti.
9
1
Un dobitoc in minus
2
13
Ptr toti imbecilii care gandesc cu hormonu: poate chiar a avut o urgenta si a folosit exact banda de urgenta, nu? In loc sa intrebati de ce a intrat ala cu viteza pe banda aia, va fte grija de ce era ocupata. Voi cam depasiti ca jmekerii pe banda de urgenta, nu-i asa? Si va incomodeaza astia care chiar o folosesc la urgenta. 'Va mma in kr de lpre!
36
6
Pe banda de urgenta nu se opreste decat daca ai o urgenta...in vest se ia amenda instant pentru oprit de-a mboulea pe banda de urgenta....si-a cautat moartea cu lumanarea
13
17
Nu mai e tragedie de rusalii? Si-au revenit jurnalizdele din poola?
3
2
Cand se-ntalnesc doi prosti iese subiect de stiri. Eu sunt totusi curios ce cauta ala in portbagaj, atat de important incat sa risti un accident de felul asta. Cam la cat si-a evaluat dobitocul viata ? La o sticla de apa ? La un pachet de tigari printr-un bagaj ?
14
6
Da ma-ta e interesata sa belesca mielu, chiar daca nu e Paste !
7
2
Vand Samsung S8, negru cu husa alba.Cineva interesat?
6
14
Idioti sunt amandoi, ala ca a oprit si celalalt ca se uita in porumb. Plm...sunt parcari din 30 in 30 de km pe A2, treaba de 15 min. In curand o sa ii vedem ca mananca branza cu rosii pe banda de urgenta ca na...e lipsa de educatie la noi si ne trebuie mult sa ne facem bine.
33
4
Bai tu ala " fara nume" mai bine te treci " fara creier" ...e banda de urgenta , ai linie continua. Ia si citeste naibi legislatia ca uite ce se intampla. Vai de mama ta ...ia si citeste despre banda de urgenta ca esti praf.
27
2
Esti prost tare. Prea prost pt a fi adevarat. Cat de prost poti fi incat sa te crezi in siguranta pe banda de urgenta? Trec masini pe langa tine, la mai putin de 2m, cu 100 plus kmh...si tu te crezi in siguranta?
13
3
si ce plm scuza are ala care l-a omorit?ce a cautat sa intre in el pe banda de urgenta?vroia sa devanseze pe banda de urgenta?e vreunu' va voi astia desteptii?futuva'n git de kkti!din scoala de soferi ar trebui sa va sorteze!habar nu aveti de chestionare,da' supa ce luati permisu'-asa cum il luati -incepeti cu figure in traffic si faceti numai prostii!
32
2
Poti opri in parcarile special amenajate. Banda de urgenta este folosita de pompieri politie si salvare.
21
8
stati acasa!!!!
16
4
in parcarile sau statiile peco de pe autostrada. din cauza unora ca tine se produc accidentele.
22
8
pe banda de urgenta???? oare unde mai poti opri sa fii in siguranta??
8
24

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920