REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

ACCIDENT GRAV: un autoturism a intrat în copac, după ce a acroşat un camion al Armatei! Cum s-a petrecut întreaga scenă!

ACCIDENT GRAV: un autoturism a intrat în copac, după ce a acroşat un camion al Armatei! Cum s-a petrecut întreaga scenă!

Replica API 7 septembrie 2018 | 00:23 321

Cum s-a petrecut accidentul:

Un accident rutier grav a avut loc joi, 6 septembrie, în judeţul Constanţa, între localităţile Moviliţa şi Topraisar. La locul accidentului a fost solicitată intervenţia elicopterului SMURD.

Cum s-a petrecut accidentul:

O femeie în vârstă de 33 de ani a condus un autoturism marca Mercedes, pe DJ 38, unde a efectuat depășirea unui autocamion. Ulterior a părăsit partea carosabilă și s.a izbit într-un copac. Din sens opus venea un alt camion, şoferiţa a tras de volan, la fel şi şoferul camionului. Autoturismul a acroşat uşor camionul, ulterior izbindu-se de copac. De asemenea, camionul Armatei a ieşit în decos, pe câmp.

A rezultat vătămarea corporală a șoferiței și a unei pasagere dreapta fata, o femeie de 32 de ani. De asemenea, din cei trei copii aflaţi în maşină, doi au fost răniţi: unul de 9 ani, care a suferit un traumatism cranio-cerebral, iar unul de 11 ani - traumatism cranio-cerebral şi traumatism membru superior.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Am fost la accident la 10 minute dupa producerea lui masina find in 3 usi scaunele au fost trase in fata de catre cei de la SMURD , si da probabil ca avea si ea scaunul tras in fata pentru ca femeiile in general trag scaunul in fata cand vor sa vada botul masinii in loc sa il ridice ...felicitari celui de pe masina de armata ca a tras de volan dreapta ca daca nu aveam o mare tragedie cu 5 decedati 2 adulti si 3 copilasi de 2 ani ,9 ani si 11 ani. Asta era cel mai tragic.
0
0
Intotdeauna femeile vor sa vada botul. Al lor,al masinii, al pwlii...Apropierea corpului de volan inseamna spatiu ingust ptr miscarea bratelor pe volan.Femeile cred ca pot conduce in afara localitatilor cu viteza cu care cauta un loc in parcare
2
0
Indiferent de inaltime. Am o colega de 1,7 si ceva si tot asa conduce. Am intrebat-o de ce sta asa si mi-a zis ca vrea sa vada botul masinii.
2
0
"si stiind ca absolut toate femeile stau lipite de volan" - serios?
1
1
Nu zic ca nu e posibil sa ai dreptate....daca era barbat la volan alegeam varianta ta insa fiind femeie si stiind ca absolut toate femeile stau lipite de volan imi este mai greu sa merg pe varianta ta...
0
0
Beeeeeei dashteptilor belitzi ochii pe imagini. .Ala e mercedes cu 3 usi. Scaunul culiseaza fata spate mai mult ca la masinile cu 4 usi.E posibil sa fie scaunul dat in fata de catre salvatori cand au scos persoanele de pe bancheta din spate.
2
1
Cretina care a riscat viata copiilor
6
0
Daca femeia de la volan are 1.60 unde mama naibi sa fie scaunul ?! Lipit de bancheta din spate ? Nu are importanta sexul soferului , pe mine ma enerveaza faptul ca acei copiii sigur nu aveau centurile puse, altfel nu pateau nimic . Dar cum centurile din spate sunt " de decor" penteu majoritatea ....
3
1
Aceste idioate care conduc lipite de volan nu au ce cauta pe sosea !!!
5
1
Pai daca e vreo pitica de 1,54 m si care a vrut sa simta si ea volanul in maini acum a simtit volanul in dinti.
5
0
Asa pozitioneaza scaunul majoritatea femeilor...
4
2
Priviti pozitia scaunului fata de volan....extrem de mica....o pozitie total incorecta, care poate aduce rani serioase...ca si in cazul de fata
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614