REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.7° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
13.7° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Accident groaznic: un vitezoman cu tupeu a omorât un om şi a băgat alţi trei în spital - video şocant!

Accident groaznic: un vitezoman cu tupeu a omorât un om şi a băgat alţi trei în spital - video şocant!

Replica API 6 iulie 2012 | 00:00 247

Autoturismul vinovatului a fost reţinut de Poliţia Cernavodă pentru expertiza tehnico-auto

Autoturismul vinovatului a fost reţinut de Poliţia Cernavodă pentru expertiza tehnico-auto

Viteză fatală! Trei persoane au fost băgate în spital, iar o alta a murit, din vina unui şofer care pur şi simplu a sfidat limitele legale de viteză impuse de autorităţi pe drumurile din interiorul localităţii Cernavodă şi a călcat la maxim pedala de acceleraţie. Imaginile surprinse de camerele de supraveghere din Cernavodă sunt extrem de şocante! Un autoturism care circula regulamentar a fost spulberat de un vitezoman care rula cu 180 km/h! Impactul a fost atât de violent, încât ambele maşini au fost proiectate la câţiva metri pe podul rutier Sfânta Maria.

Tragicul eveniment a fost înregistrat în noaptea de 3 spre 4 iulie, la ora 00.07. În urma impactului, Bogdan Sandu Alexandru, de 22 de ani, şoferul maşinii care circula regulamentar şi care a fost resuscitat de medici peste 30 de minute, a murit, iar alte trei persoane au fost grav rănite, fiind internate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa. "Pe data de 4 iulie, Gabriel Marin, cu un Audi, a intrat cu o viteză de 180 km/h într-un Ford condus de ginerele meu, Bogdan, de 22 de ani. În maşină se mai afla fiica mea, Denisa Pârvu şi încă doi prieteni. Pe ginere l-a omorât şi fata îmi este la Reanimare. Ceilalţi doi sunt şi ei tot în spital. Acum fata este ventilată mecanic, dar miercuri medicii nu îmi dădeau nici o şansă. A fost supusă, succesiv, la două operaţii. I-au scos splina, i-au cusut ficatul. A pierdut o cantitate însemnată de sânge şi mi-au cerut donatori. Azi (5 iulie a.c.) au venit 17 donatori la Centrul de Transfuzii", a declarat, pentru "Replica", Gherghina Lefter, mama Denisei Pârvu, de 21 de ani. Medicii spun că i-au scos sângele din cavitatea toracică, iar starea ei este gravă. Are ruptură de splină şi lob hepatic. Cel de-al doilea pacient a avut ceva mai mult noroc, starea acestuia fiind stabilă. Este internat pe Secţia de Ortopedie, iar în urma investigaţiilor medicale, se va stabili dacă se va recurge la o intervenţie chirurgicală, tânărul, Claudiu Păvăleanu, fiind diagnosticat cu polifractură de bazin, iar Marius Taifas, cu diverse politraumatisme.

"Ginerele meu era mort şi cel vinovat se plimba cu o maşină prin Cernavodă"

Femeia care a trecut prin clipe de coşmar spune că vitezomanul care i-a băgat fata în spital este din Cernavodă, iar părinţii acestuia deşi o cunosc, nu au contactat-o. "Ginerele meu era mort pe masă şi cel vinovat se plimba miercuri cu maşina prin Cernavodă. Din punctul meu de vedere trebuie să plătească pentru ceea ce a făcut. Cel care a produs accidentul nu ne-a contactat, nici părinţii acestuia, care mă cunosc. Gabriel Marin dispăruse de la locul faptei. Poliţiştii au spus că s-a "evaporat". Am solicitat să i se facă şoferului vinovat probă pentru stupefiante, pentru că este cunoscut ca un cosumator de diferite substanţe. Accidentul s-a întâmplat foarte aproape de casa mea. La 00.11 am fost acolo şi el nu era. Mi-am văzut copiii întinşi pe asfalt, nu se mişcau, am strigat la ei şi atunci am sesizat că nu este Ambulanţa. La 00.13 am sunat la 112. Medicii s-au chinuit să-l resusciteze pe ginere peste 30 de minute. Nu au mai putut face nimic pentru el. Cel mai grav este faptul că la Poliţia Cernavodă suntem pasaţi de la un birou la altul, iar şoferul vinovat şofează în continuare. Am fost la ginere la priveghi şi acesta a trecut cu o altă maşină pe lângă noi. Tatăl celui vinovat a intrat cu comandantul Poliţiei în birou să discute. Când te duci să vorbeşti cu şeful poliţiei, înseamnă că vrei să ascunzi ceva. Şi atunci mă întreb ce aveau de discutat?", se întreabă femeia, prietenă cu părinţii şoferului vitezoman.

Vitezomanul a mai omorât un om şi nu a făcuz o zi de puşcărie, acuză mama fetei în comă

Gabriel Marin, de 27 de ani, nu este la primul eveniment de acest gen. Acesta a mai trecut printr-un accident din care a rezultat un alt mort. Cei apropiaţi lui spun că din cauza vitezei a intrat cu o maşină într-un stâlp, iar în urma impactului colegul său din dreapta a decedat. Tot aceştia spun că vitezomanul nu a făcut până în prezent nici o zi de puşcărie. "Mama şoferului mi-a fost colegă de şcoală. Aş fi vrut să mă contacteze şi să mă întrebe cum se simte fata mea, cu toate că ei nu au nici o vină ca părinţi de ceea ce a făcut copilul lor, dar ca om şi prieteni aveau obligaţia să mă sune. Şoferul vinovat a mai avut o condamnare, tot cu victimă şi nu ştiu de ce se mai afla miercuri la volanul altei maşini. Nu sunt mulţumită de cum a decurs ancheta în acest caz şi voi contacta Direcţia Naţională Anticorupţie. Băiatul acesta este renumit în Cernavodă ca mare consumator de diferite substanţe şi din câte ştiu nu a fost testat în acest sens. Stă numai drogat, conduce cu viteza luminii şi poliţia nu ştiu ce face", a mai spus mama fetei.

Maşina vitezomanului, reţinută de Poliţia Cernavodă

Comandantul Poliţiei Cernavodă, Emilian Nicolae, spune că pe numele celui vinovat a fost întocmit un dosar penal. "Pe rolul Poliţiei Cernavodă a fost înregistrat un dosar penal, pentru ucidere din culpă, în prezent se fac cercetări sub directa coordonare a unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Medgidia. Autoturismul acestuia a fost reţinut la Poliţia Cernavodă în vederea efectuării expertizei tehnice auto. Cât despre faptul că şofează cu o altă maşină, nu pot să comentez. Parchetul poate specifica dacă are sau nu dovadă pentru a putea circula", a declarat Emilian Nicolae.

Alexandra VASILE, Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102