REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Accident în Ialomiţa. Ministerul Sănătăţii: Fata de 19 ani adusă la Spitalul Bagdasar-Arseni - în continuare în stare gravă, la ATI

Accident în Ialomiţa. Ministerul Sănătăţii: Fata de 19 ani adusă la Spitalul Bagdasar-Arseni - în continuare în stare gravă, la ATI

Replica API 5 octombrie 2019 | 00:00 155

Fata de 19 ani rănită sâmbătă în accidentul rutier din judeţul Ialomiţa, transferată de la Slobozia la Spitalul Bagdasar-Arseni din Capitală, se află internată în continuare, în stare gravă, pe Secţia Anestezie - Terapie Intensivă, informează Ministerul Sănătăţii.

A patra victimă adusă sâmbătă în acelaşi spital se află în prezent în Unitatea de Primiri Urgenţe, dar este stabilă, precizează sursa citată.

Conform informării MS, pacientele în vârstă de 45 şi 30 de ani, care au fost aduse primele la Spitalul Bagdasar-Arseni se află internate în ATI, conştiente, în stare bună, dar au multiple traumatisme.

Ambele paciente internate la Spitalul Floreasca sunt pe Secţia de Anestezie - Terapie Intensivă, arată MS. Una dintre ele a suferit o intervenţie chirurgicală, cealaltă nu a necesitat intervenţie.

"Starea ambelor paciente se menţine gravă, dar fără evenimente nefavorabile faţă de sâmbătă dimineaţa. Deci staţionar", arată informarea MS.

Zece persoane au murit, iar alte şapte au fost grav rănite sâmbătă dimineaţa, într-un accident rutier produs în zona localităţii Sfântu Gheorghe, comuna Balaciu, între un tir şi un microbuz de transport pasageri. Accidentul a fost provocat de faptul că şoferul tirului a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu microbuzul de călători.

Opt din cele zece persoane care au murit în accident erau angajaţi Mega Image, a anunţat retailerul pe pagina sa de Facebook. De asemenea, şapte răniţi sunt tot angajaţi ai companiei.

sursa: agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367