REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.1° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

Accident în Năvodari: O maşină s-a făcut PRAF într-un stâlp! Şoferul era BĂUT!

Accident în Năvodari: O maşină s-a făcut PRAF într-un stâlp! Şoferul era BĂUT!

Replica API 4 decembrie 2017 | 02:10 648

Un autoturism a fost implicat într-un accident rutier, în dimineața zilei de sâmbătă, 2 decembrie a.c., în localitatea constănțeană Năvodari. Mai precis, vizavi de Tabăra Delfinul din localitate, pe sensul către municipiul Constanța, un șofer a pierdut controlul volanului și a intrat într-un stâlp, reușind să îl pună la pământ.

Conform datelor oficiale, la data de 2 decembrie, ora 10:00, un bărbat de 48 de ani, din Năvodari, a condus un autoturism pe bulevardul Năvodari fiind sub influența băuturilor alcoolice. În dreptul sensului giratoriu din dreptul taberei Delfinul, a pierdut controlul direcției și a intrat în coliziune cu un stâlp de iluminat. Au rezultat doar pagube materiale. Se va întocmi un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere a unui autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit surselor, șoferul avea o alcoolemie de 0.54 alcool pur în aerul expirat și a fost transportat la spital pentru recoltare de probe biologice. În astfel de cazuri, permisul de conducere îi este suspendat cât timp se desfășoară ancheta.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa i multumim infractorului Matei si pentru hotia asta nu l mai satura Dumnezeu de furat si pe hotul ala Surdu Marian
1
2
e cat trotuarul pe strazile din Murmansk.Sobolanii rosii patronii firmei teldrum sa plateasca aceasta potecutza jalnica pe care si eu am "circulat"adica m-am chinuit sa nu derapez din cauza denivelarilor,gropilor si "sensurilor giratorii";conditii de cacat impuse de un shobolan rosu dovedit infractor cu probe de organele internationale ale U.E.acolo sunt banii furati de la u.e-un procent infim.dar si Al Capone a fost bagat la puscarie tot pentru evaziune fiscala.escrocii de pe pozitiile 2 si 3 in stat,sa dea socoteala pentru dezastrul national.
5
0
drumul ala este un atentat la viata oamenilor. teldrum parca a avut contractul adica dragnea
9
0
Pacat de stalp. ....sa speram ca stalpul nu a patit nimic grav
10
1
Cand esti prost si retardat si mai ai si o masina puternica se intampla chestii de astea!
15
1
pacat de stalp...
7
2
teldrumul lui dragnea s a facut ca aterminat drumul. nu a terminat dar psd de la navodari a facut receptia. pt sefu , nu mai intrati in stilpi ca ramanem fara iluminat ca primaria sta pe glezne si nu indraznste sa ceara constructorului de kkt nimic.
12
3
Ce altceva sa faci in Navodari la 10 dimineata ?
10
3
Nu e numaru vinovat ci soferu e ala.ai o minte plina de rahat...pacat ca tine multi sunt in societate
16
2
Avea numar de Bulgaria. ..nimic nou..
11
7

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218