REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.6° ConstanÈ›a Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.6° ConstanÈ›a Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

ACCIDENT ÎNFIORĂTOR în Mamaia! Patru tineri, la un pas de MOARTE!

ACCIDENT ÎNFIORĂTOR în Mamaia! Patru tineri, la un pas de MOARTE!

Replica API 19 aprilie 2017 | 07:52 387

Coliziune: a intervenit Descarcerarea

Coliziune: a intervenit Descarcerarea

Un accident rutier s-a produs marți, 18 aprilie a.c., în stațiunea Mamaia, în zona IDU. Două autoturisme au intrat în coliziune, lăsându-se cu mai multe persoane încarcerate. La fața locului s-a deplasat o autospecială cu modul de descarcerare de la Detașamentul Fripiș, după ce în urma apelului au fost anunțate mai multe persoane încarcerate.

Patru tineri, doi băieţi şi două fete, au avut nevoie de îngrijiri medicale! Potrivit organelor competente, accidentul s-a produs din cauza neacordării de prioritate, cele două autoturisme ciocnindu-se pe același sens de mers, față-spate. Şoferul unui autoturism implicat în coliziune a pierdut controlul direcției și a intrat în plin într-o altã mașinã. La locul accidentului au ajuns în scurt timp echipaje ale SMURD, Ambulanței, Poliției Rutiere, dar și un echipaj pentru Descarcerare din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgențã Dobrogea.

Pompierii de la Descarcerare au intervenit pentru scoaterea victimelor din mașini, iar ulterior acestea au fost predate ambulanțelor pentru a fi transportate la Spitalul Clinic Județean de Urgențã Constanța. Potrivit medicilor Serviciului de Ambulanțã Constanța, bilanțul accidentului din stațiunea Mamaia este urmãtorul: doi bãrbați (ambii șoferi), diagnosticați cu traumatism cranian ușor, o pasagerã diagnosticatã cu traumatism cranian și thoracic, respectiv o pasagerã cu traumatism cranian.

Claudia CORBU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Se vede clar cum s-a produs accidentul: Unu e lovit in lateral, celalalt e lovit in spate.Mai clar de atat ce sa va explice replica? nici cristosiiiii isusii nu stiu cum s-a produs si voi vreti raspuns de la replica?
0
0
din poza se vede ca erau in giratoriu.neacordare de prioritate
0
0
Sunteti retardati rau voi astia de la replicaonline. Cum s.a intamplat mau exact accidentul, nu sunteti in stare sa explicati? Care masina pe care a lovit.o? Eu citisem ca de fapt unu a vrut sa intoarca pe linie continua si altu a intrat in el, sau cum? Articol de cacat, spuneti acelasi lucru ca ieri.
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218