REPLICA ONLINE CONSTANTA

35.4° Constanța Vin., 19 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6795
35.4° Constanța Vineri, 19 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6795
 

Accident între două autocare și un TIR: a fost activat Planul Roșu! Video

Accident între două autocare și un TIR: a fost activat Planul Roșu! Video

Virgil STOIAN 22 septembrie 2023 | 09:47 3553

Accident rutier în Teleorman în care au fost implicate două autocare și un TIR, între  localitățile Bujoreni și Prunaru, pe E70.

Accident intre doua autocare si un TIR: a fost activat Planul Rosu! Video

Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea optimă a misiunii de răspuns, la nivelul județului a fost activat Planul Roșu de Intervenție.

La fața locului, echipajele operative intervin cu 2 autospeciale de stingere, 1 autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal și victime multiple, 8 ambulanțe SMURD și 6 ambulanțe SAJ.

Accident intre doua autocare si un TIR: a fost activat Planul Rosu! Video

Din cadrul ISU Giurgiu se deplasează la locul accidentului o autospecială de transport victime multiple și două ambulanțe SMURD.

De asemenea, de la nivelul ISU București-Ilfov au fost suplimentate forțele de intervenție cu 1 ambulanță SMURD cu medic și 1 autospecială pentru transport victime multiple.

Accident intre doua autocare si un TIR: a fost activat Planul Rosu! Video

În sprijinul forțelor din teren, a fost solicitat și un elicopter SMURD. Din cadrul ISU Giurgiu a mai fost alocată o autospecială de stingere. Au fost suplimentate forțele de intervenție cu 2 autospeciale de stingere, 1 punct medical avansat și 3 ambulanțe SMURD din cadrul ISU Bucuresți-Ilfov. Totodată, un al doilea elicopter SMURD a fost alocat la caz.

Update: Din informațiile primite, în accidentul rutier au fost implicate 18 persoane, 4 dintre acestea, 2 adulți și 2 minori, au avut nevoie de îngrijiri medicale. Unul dintre minori a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD, iar celelalte 3 persoane au fost transportate cu ambulanțele la spitalul din Alexandria. Victimele sunt conștiente, cooperante și prezintă diverse traumatisme.

Update: Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că traficul a fost reluat în ambele direcții pe DN 6 Ghimpați – Alexandria, în zona localității Bujoreni, județul Teleorman. În urma accidentului în care au fost implicate două mijloace auto de transport persoane și un ansamblu auto, patru persoane au suferit leziuni pentru care au necesitat transportul la spital.

Video:

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ma handicapatule bagamias p**a in gura ta de rabla, ce ai tu cu titristii ma? ce p**a mea ai tu cu tiristii? so f*t pa mata si pe tina sa te f*t in c*r. ce ai tu cu tiristii? ia carnetu ba boschetare si poi vorbeste
1
0
sa ii iau in pl pe toti soferii care se fac tiristi
1
3
Acum au si nume de cod sa para ca se implica "Planul Rosu" ,"Desert Storm" ,"War on terror " vrajeli
8
1
Pe tiristii astia ii verifica cineva la scufita si cat merg pe zi ? Romania tara bananiera cu babuini la conducere
13
1
Sunt prea blânde sancțiunile și modul de aplicare. Toată lumea face contestații , nimeni nu plătește amenzile , toată lumea este ,, j'' mechera. Toți prostii se cred deștepți frumoși cu bani și ca au dreptate. Asta este Rromania
12
1
r*mânia țara evenimentelor hoților corupților drogaților bețivilor și analfabeților mulți idioți șoferi la volan
24
1

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712