REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
15.7° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Accident MORTAL în Mamaia! Victima, FĂCUTĂ BUCĂȚI

Accident MORTAL în Mamaia! Victima, FĂCUTĂ BUCĂȚI

Replica API 20 august 2017 | 11:08 831

Un accident rutier teribil s-a produs duminică, 20 august, la prima oră în stațiunea Mamaia, în dreptul hotelului Picadilly. O femeie, din Năvodari a murit în condiții cumplite după ce a fost surprinsă și accidentată de un bărbat aflat la volanul unui autoturism.

În jurul orei 07:00, pe trecerea de pietoni din dreptul hotelului Picadilly, o femeie de 58 de ani, din Năvodari, angajată a hotelului Albatros, ca si cameristă, a fost târâtă aproximativ 200 de metri de către un bărbat care conducea cu viteză excesivă un autoturism înmatriculat în județul Constanța. După ce a lovit femeia, autoturismul a fost proiectat între un stâlp și un copac aflate pe marginea drumului, șoferul rămănând încarcerat.

Conducătorul auto, Costel Lefter, are 26 de ani și este din Cernavodă. Șoferul a fost transportat în comă la spital. Acestuia i s-au recoltat probe de sânge pentru a stabili dacă a băut sau a consumat substanțe interzise înainte să se urce la volan. Potrivit surselor, există suspiciunea ca bărbatul să fi fost sub influența alcoolului sau a etnobotanicelor.

Imaginile de la teribilul accident atrag din nou atenția asupra condusului inconștient pe raza stațiunii. Limita de viteză de 50 km/h nu este respectată, mai ales în weekend, ceea ce duce, din nefericire, la situații tragice. Conduceți cu prudență!

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Stati linisti dragi comentatori.Voi face eu cartile in asa fel incat acest baiat de bani gata Lefter Costel sa nu ajunga in puscarie.In romania azi doar oamenii fara bani ajung la Poarta Alba.
4
0
Vedeti voi, politia si justitia e cam zero in tara asta. In alta tara, isi lua 30 ani puscarie , adios. Multi respectau legea cu legile din alte tari. Romanii sunt cuminti in strainatate, iar cei obraznicei deja sunt prin puscarii. Nu stiu cum se face ca observ ca romanasii sunt f cuminti in strainatate, le e frica la cata politie e acolo si camere si reguli. Aici isi permit, ca politia e zero
3
0
Sa speram ca legea nu e oarba si sa plateasca pentru inconstiienta daca voi fi chemat la proces o sa merg din suflet ca si eu am o mama si as muri daca ar mari ceva
2
0
Ba ratatule,dupa ce o sa iesi din spital o sa te duci pentru o perioada lunga la puscarie si porma cand iesi iti dau adresa mea sa vi la mine sa imi rupi capu ca vad ca faci pe smecheru,nu te gandesti ca ai distrus o famile animalule mai si te gasesti sa comentezi
9
0
Femeia mergea destul de greu din cauza unui defect la un picior
0
5
Suntem liberi sa comentam, sa ne spunem parerea despre ce cum si in ce fel si ce ar trebui sa pateasca cand iese din spital, dar sa vorbiti in halul asta denota doar un singur lucru, rusine mamelor voastre pentru ca nu v-au avortat.
1
5
Ce mortziii lui de jeg uman. Auzi se droga sau era beat. Snecher omul. Pacat de femeia aia.
7
4
costel cum se simte ? este in spital ? e bine ?
3
6
Mai nu ma intelegeti gresit dar cand citesc o parte din comentariile de aici, ma sperii. Nu neaga nimeni. Soferul este vinovat pentru producerea accidentului pentru ca a depasit exagerat de mult viteza legala, nu a fost atent, etc. DAR , daca si pietonul se uita inainte sa traverseze si vedea masina ca vine cu 120KmH poate era inca viu. NU va ajuta cu nimic sa aveti dreptate si sa fiti morti...Pietonul, din instinct de conservare, ar trebui sa se uite si el cand traverseaza. Nu sa treaca in fuga, pe bicicleta, cu capul in pamant, etc. Trecerea de pietoni nu te face invincibil.
13
4
Am fost acolo. Nu a incercat sa evite, a luat-o in plin pe trecerea de pietoni. Piciorul a zburat la 20 m, apoi a pierdut controlul si a intrat in stalp, cam la 100 m distanta de trecere, iar femeia - ce mai ramasese din ea - a zburat de pe capota la inca 30-40 m inainte, dupa impactul cu stalpul.
12
5
Nu inteleg de unde atata rautate si de ce atatea injurii la adresa lui Costy.Suntem oameni totusi,iar el are nevoie de sustinere acum ca sa isi revina.Incercati sa va abtineti sa mai comentati aiurea sau sa ii doriti raul,pentru ca puteam fii oricare din noi.
4
9
Bai idiotu dracu.cum poti spune tu ca ambi sunt vinovati. Femeia traversa prin loc permis ei adica TRECERE DE PIETONI in mortii matii!!!sa asigurat si o masina i a dat prioritate,apoi vine asta si o spulbera cu peste 100 km si o rupe in bucati.putea fii mata.Cum dati vina pe femeia aia amarata?fututen gura de policos.
15
4
scrie tot ce am scris eu si vezi daca poti sa fii scris tu normal. numai aveam spatiu si normal ca nu am mai putut sa folosesc ceva, asa ca am redus domnul, doamna profesoara.respect cezar. In majoritarea cazurilor ambii sunt de vina, aici nu stiu nimic concret.
3
4
Vestita pentru ura de moldoveni...Nu e asa ca tot moldovenii sunt de vina?... Cine oare altcineva?
0
4
Majoritatea comentariilor de mai jos arata ca traim intr-o tara plina de idioti si retardati. Un neam ce trebuie sa dispara. Scursuri sociale si analfabeti !!!
7
6
Cu parere de rau, spun ce aud... tacsu a scapat cand a dat peste o doamna pe trecere cu cativa ani in urma..totul s-a petrecut in oras si era pretin cu sefu militiei...acum , nu mai e la tacsu in oras, constanta va rupe..pacat de femeia nevinovata. Condoleante
15
0
pe la scoala cand te-ai dus,dle.anonim??? in comentariul tau,ti-ai permis N...greseli...rusinica...rusinica...
3
6
in primul rand as vrea sa transmit familiei femeii sincere condoleante cuvintele sunt putine si nu le poti alege o mama de 48 de ani sfasietorrog pe BUNUL DUMNEZEU sa le mangaie inimile oricum mare tragedie in ambele familii doresc baiatului costin daca este asa cum sa spus in comasa rugam peMAICUTA DOMNULUI sa-l daruiasca familiei si BISERICII sanatos si sa spunem cu totii DOAMNE aparane si ne pazeste pentru ca toti avem copii, sotii sotisi cred ca doi morti ar fii o tragedie prea mare cuvintele sunt sfasietor de dureroase cernavodean
6
2
Autorul moral al acestui accident este primarul acestui oras pe care l pastoreste in urma cu un an sau doi existau denivelari de limitare a vitezei in toata statiunea Mamaia acum ele nu mai sunt romanului pina nu i pui botnita nu se invata minte
13
6
Care mai care stiti totul, dar nimeni nu stie ce sa intamplat, vorbiti din auzite. Ati fost voi acolo ? Ati vazut cu ochii vostrii? Nu va bucurati de necazul cuiva ca roata si patrata se va intoarce. Pacat de ce sa intamplat. Si soferul si pietonul au anumite reguli, pietonul sa se asigure ca conducatorul auto are timp sa opreasca la timp, nu ca el are prioritate ca este trecere , este o minciuna cu prioritate, daca eu ca sofer am 30 km la ora si sunt la 2 m de trecere sa zic , cum mai opresc? Eu nu vb despre cazul in sine ,nu am fost de fata , nu am vazut,nu stiu nimic concret.Numai judeca tu
12
11
30 de ani anchisoare
11
5
Cohomles.. ai spart milioane in club, iti era frica sa mai spargi un milion pe taxi sa te duca in Cernavoda? Regula foarte importanta: Nu te urci BEAT sau SPART la volan. Asa tata, asa fiu, vad ca se transmite.
24
2
ARE DREPTATE BWOLE SA I SWGI LINDICU SI MIE PAULA BOULE HAI SA NE ARUNCAM IN FATA MASINII CA AVEM DREPTATE IAOOOOOOOOW
3
4
Prietene intre stalp si trecerea de pietoni unde a fost lovita doamna sunt cel putin 100 de metri ,deci nu stiu ce a vrut sa evite ....trec pe acolo zilnic
6
5
Sunt bine, multumesc lui Dumnezeu. Ies din spital in curand si va calc pe toti care ati scris urat..
7
21
Un rupt dintotdeauna.il stiam de mic copil,arfist ba sit imp utit.la pucarie fraiere
8
4
Esti un nemernic cu toate actele in regula.Diferenta intre el si tine e ca tu doreste moartea cuiva dat el nu si a dorit moartea nimanui ,deaia a intrat in stalp ,incercand s o evite
7
5
Ce mai este de spus ? Sarmana femeie era pe trecere iar animalul ... viteza! Cel mai usor si logic ar fi sa iasa cu picioarele inainte sau sa ramana imobilizat intr-un carut ... de la gat in jos!
8
9
Dumnezeu sa aibe in paza ambele familii....
12
1
La puscariee sau la groapaa sugearati pulaaa ca numa arfurii aveatii mao ales mosu ala de tasu asa va trebe cand luati permisu pa baniii jegii ordinariii
12
2
Pacat de el ca era , este un baiat bun Din pacate avea iesiri cu alcool si alte prostii Sper sa isi revina si sa plateasca pentru ceea ce a facut Nu doresc raul nimanui oricine ar fii el. Tatal sau este un om destul de influent sper sa nu se musamalizeze cazul Condoleante familiei indurerate.
16
3
"Ghost" la kkt cu tine. De nu ar fi mers sa se comenteze cu anonimat , cu siguranta erau mai putine comentarii aberante.
8
3
femeia si familia ce vina are sa-i caute membrele pe strada!
6
1
E in coma de la accident sau in coma alcoolica?
10
1
... la politai circulisti sa faca controale in statiunea MAMAIA ?! Ca 5 ani MAZARE nu le-a dat voie sa calce la politaii circulisti in MAMAIA ca sa nu deranjeze drogatii ! Poate ca acum .... cu sefii pensionati , sefii noi or sa aiba sangrein cohones sa mai intre , macar dupa 15 septembrie prin Mamaia !...
8
3
educat in niciun caz, sau orice alt cuvant de lauda, oricum e o tragedie pentru ambele familii, nimanui nu doresc sa treaca prin asa ceva, e teribil ! Alcoolul si condusul nu au ce cauta impreuna !
12
3
Vasilica , ori esti beata , ori esti drogata , ori esti proasta ! Pietonii trec pe trecere si sunt accidentati mortal ... In plm , cum pot trece acestia , pietonii , ,,haotic'' , cum spui tu , in nebunia ta , tampito ? Pe trecere fiind , un pieton trebuie sa se asigure ? Pai , in plm , legiuitorul , doar in acest spatiu , i-a garantat pietonului siguranta traversarii ! Ori , aici , pietonii sunt ucisi pe capete , de dobitoci ca tine , aflati la volanele unor masini cu multi cai putere ... Indisciplina in trafic - in alta ordine de idei - nu are nici sex si nici motivare ...
16
12
Si beat si drogat clar. Degeaba injurati ca nu si a dorit nimeni sa omoare pe nimeni,asta e cert.
14
2
Frate, el in urma cu ceva timp si-a pozat bordu de la masina cand avea aproape 180 si a pus pe facebook, despre ce vb aicea? adica el isi permite sa citeasca mesaje la telefon intr-un oras aglomerat avand si viteza mare? Ma doare in 14 ca muncea zilnic nu incerca acum sa ne scoti ochii cum ca el era educat etc etc. Poate ca femeia aceea avea si ea copii, familie etc. pune-te ptr o secunda in locul lor, sa aflii dimineata ca a omorat-o unu care era grabit si a mai avut si nesimtirea sa citeasca sms-uri pe telefon asa cum ai zis tu.
31
4
Problema este in ambele tabere , soferi vs pietoni ! Si pietonii au obligatii , au obligatia de a se asigura inainte de traversare....nu te arunci asa ca bolovanul ! Ce rezolvi ? Nimic , mori cu dreptatea in mana ! In constanta este o indisciplina totala , soferii alaerga ca descreeratii iar pitetonii traverseza haotic , chiar si pe trecere ! Cu tot respectul dar cele mai indisciplinate sunt femeile , si ca soferi si ca pietoni !
13
15
Daca era beat sa putrezeasca in puscarie !!! Daca nu tot sa plateasca ca femeia era pe trecere . Pacat !
22
3
In nici un caz nu a vrut sa omoare pe cineva.A citit un mesaj pe telefon in viteza.Din pacate a avut loc o tragedie.Uitati-va in oglinda si jurati ca nu ati mers cu viteza sau nu ati citit un sms in timp ce conduceti.Baiatul asta muncea zilnic cont la cot cu muncitorii ,nu era violent cu nimeni si in plus era foarte educat.
11
37
un coccalar care o sa moara in puscarie
29
7
Borcea, sa ne s.. pvla, la 3 sferturi din soferii din Constanta. Nu zic la toti, ca or mai fi si prosti. Dar sa ne sgi pvla oricum. Bine ca esti tu destept.
6
15
Trebuie sa se ia masuri in privinta asta ,prea multe accidente in ultimul timp in Constanta politia de ce nu ia masuri??
22
3
Un nenorocit, un jegos ordinar.
18
7
Doar tu le respecti,stim noi.
4
30
In Constanta nimeni nu mai respecta nici o regula rutiera .....sau de bun simt, iar daca indraznesti sa atragi atentia cuiva risti sa fii luat la bataie.
47
4
Mai lipsea bogdan fost gabor actual sofer la metropolitan sa fie pe trecere de pietoni si era bucuria mare.
24
12
In ct sunt cei mai slabi soferi din tara,nu stiu ce ii invata instructorii auto,niste idioti !!! Iar politia nu face nimic,in fata mea in Mamaia a intors o masina pe dubla continua si i au dat drumul,cand le am facut semn si le am cerut socoteala politistilor nici nu m au bagat in seama ,si au vazut de drum,niste lepre ordinare !!!!!
47
22
Este nebunul lui lefter,pacat
18
14

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369