REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Accident mortal la ieșire din Lumina: A fost implicat și un TIR. Video

Accident mortal la ieșire din Lumina: A fost implicat și un TIR. Video

Andreea VREJOIU 4 mai 2023 | 00:00 13353

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină în cursul zilei de miercuri, 3 mai a.c., la ieșire din comuna Lumina spre orașul Năvodari, acolo unde a avut loc un accident rutier. Din păcate, 2 persoane au fost declarate decedate, fiind vorba despre un bărbat în vârstă de 55 de ani, dar și o femeie de 38 de ani.

Accident mortal la iesire din Lumina: A fost implicat si un TIR. Video

Un accident grav s-a produs la ieșire din Lumina, spre Năvodari, între 2 autoturisme și un TIR care transporta cereale. Potrivit primelor informații, există și 3 victime încarcerate, 2 dintre acestea fiind inconștiente. La fața locului a intervenit un echipaj SAJ B2, un SMURD B2, dar și Elicopterul SMURD.

Accident mortal la iesire din Lumina: A fost implicat si un TIR. Video

Intervine Stația Midia cu 1 ASAS si SMURD B, Detașamentul Fripis cu descarcerare și SMURD B, ATPVM. La intervenție au mai fost alocate un echipaj SAJ si Elicopterul SMURD.

Accident mortal la iesire din Lumina: A fost implicat si un TIR. Video

Potrivit informațiilor noastre, unul din cele 2 autoturisme implicate în accident ar fi pătruns în intersecție fără să se asigure, moment în care a fost surprins în plin de TIR-ul care circula regulamentar. De asemenea, cel de-al doilea autoturism ar fi depășit pe trecerea de pieton.

Update: Echipajele SMURD ajunse la fața locului au constatat că 2 victime sunt încarcerate. Una dintre victime a fost extrasă și se efectuează manevrele de resuscitare.

Și cea de-a doua victimă a fost extrasă, fiind vorba despre o femeie, inconștientă, și pentru aceasta se aplică manevrele de resuscitare.

Update: Cele 2 victime au fost declarate decedate. Din păcate, pentru un bărbat de 55 de ani și o femei de 38 de ani, nu s-a mai putut face nimic.

Accident mortal la iesire din Lumina: A fost implicat si un TIR. Video

Ce spun reprezentanții IPJ Constanța:

,,La data de 3 mai a.c., în jurul orei 15.20, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Năvodari din comuna Lumina, s-a produs un accident de circulație. Din primele informații, impactul s-ar fi produs între două autoturisme și un autotren. Circulația rutieră este oprită, în vederea efectuării cercetărilor.”, au transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Poliţiştii rutieri au declanșat cercetările, în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

Accident mortal la iesire din Lumina: A fost implicat si un TIR. Video

Ce spun reprezentanții SAJ Constanța:

,,În cursul zilei de miercuri, 3 mai a.c., în jurul orei 15:20, am fost solicitați să intervenim la un accident rutier la ieșire din localitatea Lumina. S-au direcționat 3 ambulanțe SMURD, 2 ambulanțe SAJ, dar și elicopterul SMURD, dar și mașina de victime multiple. La fața locului au fost identificate 6 victime, 2 fiind în stop cardio respirator - s-au efectuat manevre de resuscitare, din păcate fiind declarate decedate, 2 victime au fost transportată la Spitalul Județean Constanța, iar 2 victime, cu traume minore, au refuzat transportul la spital”, au declarat reprezentanții SAJ Constanța.

Accident mortal la iesire din Lumina: A fost implicat si un TIR. Video

Desfășurare de forțe la locul accidentului

,,În cursul zilei de miercuri, puțin după ora 15:00, am fost solicitați să intervenim la un accident rutier, produs între 2 autoturisme și un TIR, la ieșire din localitatea Lumina spre Năvodari.

La fața locului au fost alocate o autospecială pentru transport personal și victime multiple, o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, 2 ambulanțe SMURD B2 și C, elicopterul SMURD, dar și 2 ambulanțe din cadrul SAJ.

Ajunși la fața locului, colegii au constatat că într-un autoturism erau 4 victime, 3 dintre acestea erau încarcerate, una conștientă, iar 2 în stare de inconștiență. S-a procedat la extragerea celor 3 persoane, pentru 2 dintre ele s-au aplicat manevre de resuscitare, fără un rezultat favorabil.”, a declarat Oana Manoilă, purtător de cuvânt al ISU Constanța.

IPJ Constanța, detalii despre producerea accidentului

„La data de 3 mai a.c., în jurul orei 15.20, polițiști din cadrul Serviciului Rutier au fost sesizați cu privire la faptul că, pe strada Năvodari din comuna Lumina, s-a produs un accident de circulație.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că impactul s-a produs între două autoturisme, conduse de doi bărbați, de 54 de ani, respectiv 35 de ani, și un ansamblu de vehicule format dintr-un cap tractor și semiremorcă, ce era condus de un bărbat, de 40 de ani.

În urma accidentului rutier au decedat o femeie, de 37 de ani, și un bărbat, de 54 de ani. 

Alte două persoane au fost ușor rănite.

Conducătorii auto au fost testați cu  aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.“ au mai transmis reprezentanții IPJ Constanța.

Video:

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
DUMNEZEU SA-I IERTE SI SA-I ODIHNEASCA !
0
0
Sa mi bag p..a in morții lui de m******n. El trebuia sa crape nu aia doi.
0
1
toti se grabesc,daca te grabesti,grabeste-te cu cap nu ca un ghert zoi obositeanu!hai ma rs la c imi tir
0
2
Merg ca nebunii pe stradă. Ce limita de viteză. Ei sunt vatafi pe strada
1
2
hai cu cipanzeul cascador!
4
1
tirul sigur avea 50 km/h
6
4
Autoutilitara care face transport international rutier
8
1
Ce inseamna TIR
8
5

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367