REPLICA ONLINE CONSTANTA

20° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Accident mortal pe platoul de filmare: Urmărirea penală împotriva lui Alec Baldwin 'nu este exclusă'

Accident mortal pe platoul de filmare: Urmărirea penală împotriva lui Alec Baldwin 'nu este exclusă'

Replica API 29 octombrie 2021 | 16:17 1026

Urmărirea penală împotriva actorului Alec Baldwin, care a ucis-o accidental pe directoarea de imagine Halyna Hutchins pe platourile de filmare a unui western, săptămâna trecută, nu este exclusă în acest stadiu, a declarat miercuri procuroarea responsabilă cu ancheta în acest caz, relatează AFP, citată de Agerpres.

''Toate opţiunile sunt pe masă în acest stadiu'' şi ''nimeni nu este exclus'' cu privire la posibile urmăriri penale, a declarat procuroarea din Santa Fe, Mary Carmack-Altwies, într-o conferinţă de presă.

''El a fost cel care a tras cu arma'', a declarat şeriful Adan Mendoza din comitatul Santa Fe, statul New Mexico.

Percheziţiile efectuate la ferma Bonanza Creek, unde Halyna Hutchins a fost împuşcată mortal pe 21 octombrie, au dus la confiscarea a 500 de muniţii, a precizat şeriful.

În aşteptarea constatărilor criminalistice, anchetatorii cred că este vorba de un amestec de cartuşe false, cartuşe goale şi muniţie reală.

''Vom stabili cum (această muniţie reală) a ajuns pe platoul de filmare, de ce a fost acolo, pentru că nu ar fi trebuit să fie acolo'', a subliniat Mendoza.

Recomandările foarte stricte ale industriei cinematografice în materie de arme de foc interzic prezenţa muniţiei reale pe un platou de filmare, tocmai pentru a preveni acest gen de accident.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
alecu e actor, el joaca, deci se joaca... armurieru tre sa verifice, sunt o gramada acolo care ciugulesc... l ati gasit pe alecu acuma...
0
0
Alec B. are o parte din vina. Inainte sa armeze pistolul, trebuia sa verifice incarcatorul. Sigur va face puscarie fara suspendare.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367