REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.2° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
16.2° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

ACCIDENT MORTAL: UN MOTOCICLIST A INTRAT ÎN COLIZIUNE FRONTALĂ CU O BETONIERĂ

ACCIDENT MORTAL: UN MOTOCICLIST A INTRAT ÎN COLIZIUNE FRONTALĂ CU O BETONIERĂ

Replica API 15 octombrie 2018 | 00:09 558

Nenorocire în judeţul Constanţa, sâmbătă dimineaţa! Un bărbat a murit după ce a efectuat o depăşire neregulamentară.

Cadrele medicale de la Serviciul Judeţean de Ambuanţă Constanţa au fost solicitate să intervină la Seimeni, pentru un motociclist în vârstă de 31 de ani, implicat într-un accident rutier. În ajutor s-a deplasat şi elicopterul SMURD. Din nefericire însă, pentru motociclistul nu s-a mai putut face nimic: a fost declarat decedat.

Potrivit primelor informaţii, motociclistul s-a angajat într-o depăşire neregulamentară, însă a intrat în coliziune frontală cu o betonieră care venea din sens opus.

Iată ce spun oamenii legii:

Astăzi, în jurul orei 10.00,- un bărbat, în vârstă de 31 de ani, a condus motociclul marca Kawasaki pe DJ 223, KM 42+170, în județul Constanța, unde circulaţia se desfasoară în ambele sensuri, a efectuat depășirea unui autovehicul peste marcajul longitudinal simplu continuu, ce separă sensurile de circulaţie, intrând în coliziune cu autoutilitara marca Astra, care se deplasa regulamentar, din sens opus.

În urma accidentului rutier, a rezultat decesul conducatorului motociclului."

R.C., L.M.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Din pacate astia sunt 90 la suta din motociclisti. Iar pentru acesti squids, care polueaza fonic si merg ca niste.. idioti, pur si simplu, ceilalti 10 la suta, civilizati si regulamentari, trag ponoasele.
1
0
Sa va ia mama drq de jegosi care comentati pe aici de organe. Eu care merg regulamentar, fluidizez traficu si poluez mai putin, vreau sa fiu respectat! Ca voi iesiti bauti si lasati copii fara permis pe sosele. Incapabili ce sunteti! Educatia e la pamant cu toate laturile si scursurile care se numesc "oameni" si comenteaza pe aici! Oferiti educatie, nu judecati, minti incuiate!
4
5
Le urez la mai multe intalniri cu betoniera. Pentru o lume mai linistita si mai sigura.
6
3
un motor in minus cum urmeaza drogatul ala care este tasu mare futac de la vanatori Bobi
5
2
Sa ma dejectez pe tine ultima rapandula din piata grivitei.muie sa dai familiei tale jegule
5
4
Multi isi cumpara masini si motociclete in primul rand ca sa aiba cu ce sa se dea mari. Daca circula respectand legile raman neobservati,asa ca fac depasiri tembele,fac sicane in trafic,conduc dement,agresiv,pun in pericol vietile celor normali la cap. De ce sa le plangi astora de mila? Ca pietoni sunt tot niste cacati cu ochi,pe roti sunt potentiali criminali ca asa vor ei,nu ca-i obliga cineva. Se dau mari dar se fac de cacat,asta nu constientizeaza cretinii motorizati.Nimeni nu-i admira,pe idioti.
7
1
Conservari borati! A murit un om si voi nu piteti decat sa mancati cacat cu lopata. Huaaaaa ordinarilor!
5
6
Bine ca motocicleta a fost cumparata in rate...
5
3
un drogat in minus pe drumurile patriei
5
4
v as strange pe toti astia, fanii moticicliestilor si v as arunca la hazna, ti ai drek de cretini, ieri, un nenorocit care si facea live si a luat viata dar mai distrus a distrus o familie , pe aia cu 4 roti nu ii vedeti, nu? sunt de la voi din gasca, corect? ti ai drek de poponari
6
2
S-a intanlit cu Anton , si i-a turnat in c..r beton !
5
1
vaiii da motocicleta o mai primeste la fiare vechi.
3
1
Cum sa-l recolteze? Ce asta era ursul din padure? Bagati-va mintile in cap ca nu se hacuieste un muribund cu sufletul inca in el,fara acordul familiei.
2
2
Avem nevoie de cati mai multi donatori de organe cu partzorete kamikaze.
12
4
ORICUM CU BADESCU LAURENTIU MENEJER NU AVEAU CU CE SA MEARGA. E UN CRIMINAL A OMORIT O FATA DIN NAVODARI
3
2
iti dai seama ce tristete pe jigodiile de la ambulanta nu au ajuns in timp util sa-l recolteze pe prostul asta care se inchipuia invincibil pe partzoreta lui nijea - ei uite fraiere ca nijea nu-i ca-n filme l- daca legile circulatiei pe drumurile publice poti sa le incalci si sa scapi nepedpsit , pe ale fizicii nu
18
6

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218