REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
9.4° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Accident MORTAL: un tânăr a intrat cu mașina în copac

Accident MORTAL: un tânăr a intrat cu mașina în copac

Replica API 29 ianuarie 2020 | 15:36 407

Sfârșit tragic pentru un tânăr șofer, care nu a adaptat viteza condițiilor de drum, intrând cu mașina într-un copac.

În după-amiaza zilei de 29 ianuarie a.c., un bărbat de 25 de ani, din comuna Sarichioi, județul Tulcea, în timp ce conducea un auto pe DJ 222 ( Tulcea-Agighiol) nu a adaptat viteza condițiilor de drum, a pierdut controlul asupra direcției de mers, auto a părăsit partea carosabila si s-a oprit într-un copac de pe marginea drumului.

În urma accidentului, au rezultat decesul conducatorului auto si rănirea pasagerului din auto, o femeie de 21 de ani, din comuna Sarichioi, județul Tulcea.

Conducatorul auto poseda permis de conducere. În cauză, s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Cercetarile continuă pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Mirela Pascal

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dupa constatarea existentei ilicitului penal, se stabilesc vinovatii, pe baza intregului probatoriu administrat. Cand victima este si autoarea faptei penale, cauza se claseaza. Deci deocamdata dosarul penal nu e deschis pe numele nimanui. E normal sa se faca dosar. Daca cel decedat nu a condus de fapt autovehiculul? Nu e cazul de fata, dar daca nu s-ar face dosar de UP la orice accident rutier cu victime s-ar putea sustrage de la raspunderea penala o multime de infractori mutand corpul victimei pe locul soferului.
1
0
Dosarul penal se intocmeste ori de cate ori organul de cercetare penala ia cunostinta de savarsirea unei infractiuni. Initial, are loc urmarirea penala in rem, cu privire la fapta, daca exista, circumstantele savarsirii etc. Ulterior se stabilesc vinovatii.
4
0
Cica:"s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsiri infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa"spuneti ma politistilor si cui i s-a intocmit dosarul, soferului mort sau pomului pentru ca nu s-a ferit din fata masini care a intrat in el.
0
5
unde esti prostane sa m-ai scri despre opel???? ca nu e opel!!!
2
4
De ce numa mira..tulcean mort in pom. Praf. Toti merita asa.
2
5
Selectie naturala pentru cocalari ! Poate asa mai scapa si oamenii NEVINOVATI!
8
1
Cand esti prost esti prost si uneori chiar mort!
8
4

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369