REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.7° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
6.7° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Accident pe Aurel Vlaicu: o AMBULANȚĂ s-a RĂSTURNAT! VIDEO

Accident pe Aurel Vlaicu: o AMBULANȚĂ s-a RĂSTURNAT! VIDEO

Replica API 30 ianuarie 2020 | 00:07 972

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, miercuri, 29 ianuarie, în Constanţa, la intersecţia străzilor Aurel Vlaicu şi Cumpenei, acolo unde a avut loc un accident rutier. Potrivit primelor informații, două autovehicule au fost implicate și patru persoane rănite.

UPDATE:

„Am fost solicitați sa intervenim la un accident rutier cu o ambulanţă SAJ răsturnată. Intervin o autospecială de stingere, o autospecială D3 descarcerare, două SMURD B şi un SMURD C, sprijin un echipaj SAJ B2. Din primele informaţii, ar fi vorba despre patru victime conştiente“, au spus reprezentanţii ISU Dobrogea.

Ambulanţa nu avea pacient în ea.

Potrivit cadrelor medicale, cele patru victime sunt conştiente, fiind transportate la spital.

Ce spun oamenii legii:

În accidentul rutier au fost implicate o ambulanță aparținând SAJ şi un autoturism.

Conform primelor cercetări, ambulanța a pătruns în intersecție pe culoarea roșie a semaforului, având în funcțiune semnalele acustice şi luminoase, în timp ce conducătorul auto nu i-ar fi acordat prioritate de trecere.

În urma accidentului au rezultat patru victime, rănite ușor.

Din primele date, s-a stabilit că ambulanța se întorcea de la spitalul Palazu Mare unde transportase un bolnav psihic din localitatea Techirghiol.

De asemenea, potrivit informațiilor noastre, în ambulanță se afla și un polițist local din Techirghiol.

„La locul accidentului au fost găsite patru victime: colega noastră asistentă care prezintă un traumatism de coloană cervicală, traumatism cranian şi de membru superior, ambulanţierul care prezintă care prezintă un traumatism de membru superior, o victimă de sex masculin care prezintă un traumatism de membru inferior şi a patra victimă - şoferul celeilalte maşini - care prezintă un traumatism cranian. Cele patru victime au fost transportate la spital conştiente, în stare stabilă“, au declarat cadrele medicale.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
era vaca de adriana slincu a facut balans masina cu ea grooh groooh
0
0
Putea sa iasa mata prin geamu ala acum intelegi care e treaba cu girofarurile.
1
1
S-au intalnit 2 prosti. Unul care conduce cu ochii in facebook si unu care face abuz de girofar. Ce putea sa iasa ?
2
11
Este prostan cu Opel deghizat in prostan cu audi
4
3
Cu soferii astia de pe ambulanta, incepeti cu un test psihologic. N-am vazut pe unu sa incetineasca in intersectie. Prioritate ca prioritatea, dar daca intri cu 80 la ora in intersectie sunt mari sanse sa nu te vada la timp aia de la care astepti prioritatea. Da pagubele le plateste asigurarea iar pe el il doare in pu la. Mai ia si 80-120 de milioane pe luna, nu-l trage nimeni la raspundere, normal ca li se urca la cap.
14
2
Ptostovan din tl cu opel
5
3
Jos Tanase Pepi! O jigodie tampita cocotata in fruntea Serviciului Juridic al unui institutii de stat!
4
0
DE CE NU DA-TI VOI SA SE COMENTEZE LA ARTICOLUL PRIVIND POSIBILA EXCLUDERE DIN PSD , A JEGOSULUI DE VICEPRIMAR BABU?? SA VA FIE RUSINE ZIARUL REPLICA , AVETI ORDIN DE LA STROE, DA-TI DREPTUL LA OPINIE PUBLICA CONSTANTENILOR, SA VEDETI CE IMPRESIE AU DESPRE CONDUCATORII CONSTANTEI
8
0
@gika - Nu este problema noastra, ca si participanti la trafic daca ambulanta are sau nu o urgenta, la semnalele luminoase si acustice codul rutier ne obliga sa acordam prioritate, iar aflandu-se intr-o intersectie, conducatorul autoturismului audi avea limita de viteza 30km la ora, viteza la care poti oprii masina in conditii de siguranta in cazul unei tamponari anticipate! Acolosea pe la scoala cred ca ar fi trebuit sa treci in primul rand, si poate asta te-ar fi ajutat sa analizezi o situatie care te cam depaseste vizibil. Nu e o jignire, e doar libera mea exprimare,daca a ta tot a esuat
9
10
JOS CIUMA PSD. BADESCU LAURENTIU Dati afara aceasta ciuma rosie PSD ista. A ocupat postul de manager cu spagi grase si ne a terorizat pe toti. Acesta ciuma si cu lingai lui DORCEA ALEXANDRU un analfabet care ne a stricat toate masinile fura piesele la servis dar facturile sunt de sute de milioane acest sobolan care nici nu stie sa scrie. IACOB MONICA o contabila care nu are habar de bugete. ONEA IULIA ciuma PSD ista combinata cu BADESCU LAURENTIU si cu multi alti. Acesti lingai sa dispara din ambulanta mai ales DORCEA ALEXANDRU care face pe seful cadrelor medicale si le insulta.
10
3
Soaga la permis in ct si nu stie sa conduca cand ea carnet
1
9
Muie replica
4
6
majoritatea ambulantelor pornesc semnalul acustic si luminos doar cand ajung in intersectii, dupa ce trec le opresc
21
5
ambulanta a intrat glont in intersectie si a pornit luminile pe la jumate.Avea 100 pe putin ambulanta audiul 50
18
8
ambulanta a belit belengheru. nu avea nici o urgenta si mai si cara persoane care nu aveau ce cauta acolosea. prostul cu audi de asemenea e in cacat.
21
6
prostani sunt cei care jignesc.
7
7
Alt prostan cu haudi ?
9
2
PROSTAN CU OPEL ?!
7
10
Prostanu-i prostan, sta cu muianu-n telefon, de unde sa perceapa el semnale acustice si luminoase???
20
7
haoleu....haudi mancatias
12
3

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614