REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.2° Constanța Mar., 23 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6708
11.2° Constanța Marți, 23 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6708
 

ACCIDENT RUTIER cu 3 răniți, la Ovidiu!

ACCIDENT RUTIER cu 3 răniți, la Ovidiu!

Replica API 28 mai 2018 | 00:08 468

Trei persoane au ajuns la spital după ce au fost implicate într-un accident rutier. Nefericitul eveniment s-a petrecut la data de 25 mai a.c., ora 22.17, când un bărbat în vârstă de 61 de ani a condus un autoturism pe strada Poiana, din localitatea Ovidiu, dinspre DN 3C. ajungând la intersecția tip sens giratoriu cu Șoseaua Națională, din cauza nerespectării semnificației indicatorului rutier „cedează trecerea“, a pătruns în intersecție și a intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat în vârstă de 24 de ani, în sensul giratoriu, dinspre localitatea Lumina către Constanța.

În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală ușoară a celor 3 pasageri din al doilea auto. Poliţiştii rutieri au deschis un dosar penal.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu am mai vazut Radarul MCV alb de um an in Ovidiu ! Atunci toata lumea circula cu viteza legala ! Nu am mai vazut cascheta alba in Ovidiu de vre-un an de zile ! Toti tiganii borati conduc fara permise si cu viteza ! Ne este frica sa mai traversam pe trecerile pietonale ! Orasul OVIDIU a ajuns un sat fara caini ! Vai de noi! Am auzit ca ieri noapte o familie a fost talharita noaprea in casa , legati ! Tiganii fac legea !
1
1
Vai mama lor ! Au unii niste fete ...numai de politisti NU ! Majoritatea din ei sunt zugravi in timpul liber . Doi dintre ei , unul care era hot si acum e sofer pe TIR in afara si inca un ghertoi , mi-au zugravit mie holul si baia , anul trecut ... pe bautura , multa .
3
0
Majoritatea din ei , se incalta cu fesul ! Exceptie, doar doi ! Este unul din ei , "uns" recent inspector la Disciplina in constructii , care saracu' este semianalfabet licentiat ... nu stie sa desparta cuvantul in silabe !...
4
0
Politai locali decla primaria Ovidiu nu vede tiganii de pe str Ciresului care mana masini fara sa aibe permise , ei se saluta cu ei .
8
1
Coada de masini era pana la Hotel ! Si in loc sa ne dirijeze pe o straduta laterala ca sa iesim pe Poporului , Localii se certau cu tiganii . Unul se scobea in nas . Total depasiti . Fara cashete pe cap , fara veste galbene ... ce mai cautau pe sosea ? Trebuiesc amendati ca pe pietoni . Nu justificau prezenta printre masinile tamponate . Mai rau incurcau .
10
0
Iordache a provocat accidentu, ca sa ii bage la plata pe nici el stie cine... inca se gandeste
9
1
Ma-ta tot la ACEM o suge?
11
0
Eu sunt rechinu si am masina de sute de mui de euro, am femei la.produs cand visez si ma cheama...
0
8
Prietene , dar tu perseverezi in prostie ! Deci te-ai dat de gol ! Esti politist local ! Sa vin personal ... unde mai ? Am sa vin personal doar ca sa iti fac cadou o oglinda sa te admiri cat de pampalau esti ! Buna seara !
11
0
Asculta asta care te numesti la comentari Haos - daca esti incult nu mai indrajni sa faci comentarii cu privire mai ales la activitaqtea Politiei locale . Si vezi ca selfi nu isi facea nimeni incultule ce esti . Ai de facut comentarii vino personal , nu pe la spate ca politicienii sau esti si tu vreunul dintre ei ...
0
18
Nu cred ca primarul este de vina pentru accidentul asta,ci nemernicii care nu respecta regulile de circulatie
4
15
Ala care ai zis ca lu mata esti un incult ma-ta se scrie si daca era asa ma pisam pe tine ratatule te puneam sa te invarti ca un coi intr-o caldare
2
12
Ovidiu are primar? Hmmm.... nu cred! Are o gasca de smecheri care manevreaza o paiata!
20
1
Sensurile apartin lui mata
17
4
Sensurile giratorii nu apartin primariilor incultilor ... apartin celor de la drumuri si poduri ... nu face primaria sensuri giratorii ratatiilor
8
18
Accidentul nu era in giratoriu. Dar niste loaze tre sa critice primarul.....
3
20
Sens giratoriu marca pinochio pe persoana fizica.Asta este una dintre realizarile lui in colaborare cu cei de la carari si ulite
24
4
a trebuit sa o luam pe contrasens la giratoriu si sa trecem peste cioburi. Putea politai locali sa ne devieze pe Poeneii si nu mai ne taiam cauciucuri prin cioburi .
15
3
cel mai nereusit sens in afara de cele de la Navodari!
13
4
A fost blocaj in trafic o ora pana a venit Rutiera ! Un Politist Local in loc sa conserve urmele accidentului , facea curatenie cu piciorul si juca fotbal cu resturile de la caroserii , probe , in campul infractional ! Altul , in loc sa dirijeze circulatia , se filma singur si isi facea sealfie-uri ! De rasu - plansu ! Si Scupra si-a mai inventat o soc. de paza si protectie , cica a primariei , sa-si mai angajeze niste slugi ! Noroc ca au intervenit jandarmii la bataia dintre tigani ! Bine ca exista nr. de urgenta 112 , cand or sa ia bataie "protectionistii" sa sune la jandarmi !
23
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218