REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
12.1° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

ACCIDENT RUTIER CU 7 VICTIME! Un bărbat revenit la Constanţa din Alaska, accidentat MORTAL de un şofer băut!

ACCIDENT RUTIER CU 7 VICTIME! Un bărbat revenit la Constanţa din Alaska, accidentat MORTAL de un şofer băut!

Replica API 31 iulie 2015 | 21:52 399

A fost o noapte însângerată pe şoselele din municipiul Constanţa! Un bărbat sosit din Alaska a fost accidentat mortal pe bulevardul I.C. Brătianu, lângă cimitirul Palas. Un bărbat sosit tocmai din Alaska a fost ucis, o persoană a rămas fără un picior, iar alte persoane au ajuns la spital din cauza unui şofer care s-a urcat la volan băut.

Accidentul a avut loc în noapte de joi spre vineri, în jurul orei 05.00. Un microbuz care transporta navigatori sosiți din Alaska a oprit pe marginea bulevardului I.C. Brătianu, pe banda I, pentru a-și lăsa pasagerii. Aceștia coborâseră din mijlocul de transport pentru a-şi ridica bagajele din remorca atașată, moment în care un Seat a intrat în plin în grupul de pasageri.

Șoferul vinovat a fugit de la locul accidentului. A fost găsit ulterior de polițiști și adus un faţa organelor de cercetare penală. Potrivit poliţiştilor, şoferul consumase băuturi alcoolice, respectiv 0,88 mg/l alcool pur în aerul expirat, înainte de a porni la drum.

Victimele au fost transportate de urgență la Spitalul Clinic Județean de Urgenţă Constanţa. Alte două persoane se zbat între viață și moarte. Medicii au fost nevoiți să amputeze piciorul uneia dintre ele. Alți patru bărbați au suferit răni mai ușoare, care nu le pun viața în pericol.

UPDATE:

Iată ce spun poliţiştii de la Rutieră despre accidentul mortal din Constanţa

În data de 30.07.2015, în jurul orei 04:41, Bogdan Savin, de 31 de ani, din Constanţa, în timp ce se afla sub influenta bauturilor alcoolice, respectiv 0,88 mg-l alcool pur în aerul expirat, a condus un autoturism pe bulevardul I.C.Bratianu, dinspre Valul lui Traian către strada Cumpenei, iar în zona Cimitirului Palas, a intrat în coliziune faţă-spate cu semiremorca unui microbuz, oprit în banda I de circulaţie pentru debarcarea pasagerilor, fiind condus de C.M.M., de 56 de ani, din Constanţa.

În urma accidentului a rezultat decesul lui Petrică Trandafir, de 56 de ani, vătămarea corporală gravă a doi pasageri şi vătămarea corporală uşoară a patru pasageri. Pasagerii se aflau în spatele remorcii pentru debarcarea bagajelor.

Ce spun medicii:

„În accidentul de azi-noapte, a rezultat un număr de 7 victime. Din păcate un pasager a murit, două sunt în stare gravă în Blocul Operator, una dintre acestea are o amputație, iar celălalt este cu traumatism cranio cerebral extrem de sever. Alte 4 victime au fost stabile hemodinamic la prezentarea în UPU. Două victime au refuzat internarea și au plecat acasă“, a declarat dr. Rodica Tudoran, medicul şef al Unitaţii de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului. Aceasta a mai precizat faptul că, dacă este necesar, va solicita transferul victimelor la București.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614