REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Mar., 16 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6701
15.7° Constanța Marți, 16 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6701
 

Accident rutier cu victimă, la Eforie! VIDEO

Accident rutier cu victimă, la Eforie! VIDEO

Replica API 27 noiembrie 2018 | 01:13 469

Un accident rutier a avut loc luni, 26 noiembrie, la Eforie. Un pieton a fost lovit de un autoturism, la intersecţia străzilor Traian cu Bucovinei. La faţa locului a fost solicitată intervenţia Serviciului Judeţean de Ambulanţă Constanţa.

Potrivit cadrelor medicale, victima este un bărbat 30 ani, pieton pe trecere, care a suferit un traumatism cranio cerebral TCC și o fractură deschisă de membru inferior. A fost transportat la spital.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Candva Eforia a avut un primar adevarat. Dar ciorimea locala l-a vrut pe Serban PeNaLul.
5
0
Un primar de tot kkt Nu face nimic Si politista pulii stoica sa o mai suga putin
2
0
La intersectia de la Lidl, daca treci linia continua, militia locala te arde. Dar stati linistiti, si militia locala incalca linia continua, numai ca ei nu scot bani din buzunar pt amenda. Dar acolo sunt 4 camere de filmat, cum de cei care supravegheaza camerele nu se autosesizeaza? Astia se autosesizeaza la camerele de la malul marii, dar la intersectia cu DN, militienii incalca legea si curva de civilie tace. Pana o sa ajungeti sa comentati, meritati sa luati bastoane de la jandarmi.
3
1
Macar asta a facut ceva.Spune tu ceva ce ai facut pentru noi astia oamenii normali din Eforie.Voi doar va certati pe ciolane.Ne-ai mintit mereu.
4
0
Pentru Adad. daca tu esti viitorul tarii asteia, e vai da capul nostru. Unde naiba ai facut scoala? Dute-n pula mea la scoala, analfabetule...
3
0
Muie multa la babalaci si la pesedeu
2
4
Daca tu esti viitorul, eu ma sinucid!
6
0
Voi suntet-i prosti pentru ca voi nu vedet-i faptu ca toti oameni care are peste 60 de ani fac acidente in continu. Eu sint tinar si am 27 de ani. Noi suntem viitoru tari asteia ce plm
2
12
Handicapatul de ionut anghel a vrut sens unic ca sa nu Ii deranjeze turistii Care stau la el asta ati votat asta aveti
4
4
Se circula haotic peste tot in Eforie.Nu sunt semne de circulatie nu poti sa vezi la intersectiile din Eforie datorita copacilor plantati prost sau netunsi.Oare nimeni nu vede asta?
7
1
Poate cineva sa-mi explice , cum un analfabet tinar detine un permis de conducere ?
10
1
Asta e orasul condus de PeNaLi. Hotii, derbedeii si vitezomanii fac ce vor ei. Plus maidanezii, doi pe cap de locuitor uman.
5
2
Spaga la permise se mai dau permise si pe pizzaa daca esti buna de aceea bunaciuni multe la volan
6
2
Dupa ce ca esti analfabet ne mai arati si ca esti prost . Nici o caruta nu meriti sa conduci .
7
1
Nu e vorba de varsta!Aici e vorba de controlul medical care dupa o varsta ar trebui facute mai des.Corespunzi-conduci,nu corespunzi nu conduci.
8
1
pt ca esti tanar iti dau scula mea s o conduci in vaginul matii
12
2
Adad, cum sa conduci tu? Nu sti sa scrii, dar sa conduci....Si da dupa o anumita varsta sa ii testeze din 3 in 3 ani, sau din 5 in 5 ani....
17
0
A-r trebuii sa se deie o lege ca ce-i peste 60 de ani sa numai aiva voe sa conduca ca sant inplicati an multe accidente sa fim lasati doar noi tineri sa conducem ca noi tineri santem viitoru tari eu sant tanar ce pula mea am 27 de ani
2
26
Este sezon deschis la pietoni. Esti pe trecere, esti condamnat la moarte.
13
4

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369