REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.6° Constanța Joi, 18 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6703
13.6° Constanța Joi, 18 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6703
 

Accident rutier: Fratele lui Tzancă Uraganu a făcut praf Ferrari-ul manelistului

Accident rutier: Fratele lui Tzancă Uraganu a făcut praf Ferrari-ul manelistului

Redacție 30 septembrie 2022 | 23:30 9108

Mașina manelistului Tzancă Uraganu, un Ferrari, a fost implicată într-un accident rutier, vineri seară, în Bragadiru. Conform unor surse, la volan era fratele manelistului.

Conform imaginilor publicate de stirileprotv.ro, mașina s-a izbit de un copac și a suferit daune semnificative.

„La data de 30 septembrie a.c., în jurul orei 20:20, Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat cu privire la faptul că, pe șoseaua Alexandriei din Bragadiru, s-a produs un accident.

La fața locului, s-au deplasat polițiștii rutieri din Bragadiru, pentru efectuarea de activități din competență, unde au constatat că cele sesizate se confirmă, în evenimentul rutier fiind implicate 4 autoturisme, respectiv 2 aflate în mers, iar celelalte 2 fiind parcate, toate pe același sens de mers.

În urma accidentului, nu au rezultat victime, ci doar pagube materiale.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatele alcooltest, rezultatele fiind negative, iar unul dintre șoferi, în vârstă de 39 de ani, a fost testat cu aparatul drug test, care a evidențiat un rezultat negativ”, transmite IPJ Ilfov, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Si se mai spune ca nicio femeie a fost lovita si ranita pe trotuar și ca la volan nu a fost totusi tanca ci mama soferului soferului lui tanca. La a treia speta. Si, de fapt, nici nu era masina lui tanca.
0
0
Mai date in caras cu lăutarii plmele...zdringa,zdringa
5
0
Niste gunoaie dinastea innebunesc seara de seara masinile si motoarele pe Soveja, in zona City. Sunt masini modificate care scot niste sunete de pornesc alarmele din zona. Vad ca organele nu ii deranjeaza, apropo, nu am vazut vreo masina de politie - nationala sau locala - prin zona. Probabil au alte misiuni mai importante
5
0
Ba gunoaielor ăștia care judecati si bârfiți nu va e rușine , voi știți cite nopți pierdute au oameni ăștia care-i faceți t****i știți cit risca acesti oameni ca să vina sa va cinte , ca toți ăștia care ati Lasat comentarii ascultați manele , și iei plătesc taxe și impozite , ca le mai cade cite o spaga asta e toti luam spaga știți cit costa un videoclip știți ca textele din melodie se plătesc? Stiti pe dracu ca noi romani sintem o tara de vânzători si trădători invidioși .toti lautari si muzicanți au familie ca si alți oameni si nu vine sa iti bage mina în buzunar ei iti cinta si prin talentu lor te face sa le dai ca au har si noroc asa ca vedeți-vă dracu de sărăcia voastră
0
14
Ma cawc pe Tzanca si pe toata familia lui de ciwoara bengaleza.
7
0
80 de c***i pe minut, cheloo, target practice.
2
0
Noi croncanitoarele , zburam in stoluri si cirdim si ne c a c a m din zbor . Cronc cronc cronc
5
0
Sa ma f*t pe stirile voastre,numai valori promovati Sunteti de tot căcatul
10
1
De ce nu ii sa deschis dosar penal pentru distrugere?
4
1
Mă deranjează că politia romana salta doar pe prostii care muncesc pe interlopi și proxeneti îi sprijină.De ce?.Exista o explicație! SPAGA LUNARA !
9
0
Ce aveti voi cu r**i , va deranjeaza ca au bani si ca voi munciti pentru minim pe economie ? Asa cum ii desconsiderati voi , r**i se descurca . Uitati ca fac ce vor in romania . Fura energie si nu o platesc . Ati auzit voi de r**i bagati la puscarie pentru furt de energie . Fac prostitutie , vand droguri , trafic de copiii , tot felu de nelegiuri si o duc bine mersi . Voi de ce nu faceti la fel , ca va este frica . Va vand copiiilor droguri si nu aveti curaj sa-i dati in gat , vedeti dar stati ascunsi pe la colturi si trancaniti pe aici . A , uitasem , voi sunteti daci si aveti morcovul bagat cu frunze cu tot .
2
10
Si anaf urmărește tranzacțiile pe olx
4
0
cum puteti sa puneti stirile despre boritii asti pe prima pagina? chiar ca sinteti timpiti
6
1
Bag p**a in mortii lor de c***i infecte..
9
0
Masina manelistului, face cat sase case? Plm, fara scoala, fara meditatii, isi permite magraonul, si Ferarri si Bentley, vile si apartamente. E bine, bineeee maaaa, face din patru nouaaaaaa!
11
1
Politia ro.Ce muncesc acești domni de au aceste limuzine?.Pe ei nu ii puteți deranja cu întrebările că vă pierdeți sponsorii.
12
0
Nu mai bagati ciworile astea in seama.Sunt lucruri mai importante decat babwinii astia nespalati.
18
0
Nu inteleg de ce va interesează de unde au bani de Ferrari ... faceti și voi , cine nu va lasa
1
20
nu e rau,echiar bine.Anaf,ce impozit pe profit a platit ptr ferrari,sau tot matusa tamara?intrebam si eu,si aia care va platim salariile imense!
16
1
fratele asta de uragan avea permis ?
8
0
Oare se intreaba cineva, qnaful, de unde are asta atatia bani? Nu se merita o analiza de risc, sau doar pentru profesorii meditatorii e valabil?
11
0
Se vinde drogurii la scoala spectrum in spate hasan onur vinde din casa comanda solutia dupa net si colaboreaza cu dicotu casa vanda are si dosare pe roll
6
1
Ca mi s Tzanca Uraganu Ilailailaila La saraci kardesc io banu Ilailailaila Sunt bengos la viata mea Ilailailaila Femeili ma iubea Ilailailaila Sa se stie sa se stie sa se stie sa se stieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
3
5
Cine sunt aceste zburătoare?.Cati ani au de munca ?.
21
0
S-au strans pirandele in jurul masinii sa constate daunele. Ce sa ii faci. Asa se intampla cand sari de la caruta cu magari, la avioane. O fi lovit cu biciul in bord, sa stapaneasca herghelia de cai ?
28
0

REPLICA

LOTO

6/49
33725484010
5/49
32319203522
joker
22391819369