REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.8° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.8° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

ACCIDENT RUTIER GRAV, din cauza vitezei! Un puşti de 20 de ani a intrat pe contrasens! Patru persoane au fost rănite VIDEO

ACCIDENT RUTIER GRAV, din cauza vitezei! Un puşti de 20 de ani a intrat pe contrasens! Patru persoane au fost rănite VIDEO

Replica API 5 iunie 2018 | 00:31 372

Un accident rutier a avut loc, luni, 4 iunie, pe DN39, între Eforie Nord și Sud. Două ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean Constanța, o autospecială SMURD și una de descarcerare s-au deplasat la fața locului, pentru a prelua 4 victime.

În accident au fost implicate 3 autovehicule, o persoană fiind rănită grav și trei ușor (între care un copil în vârstă de 3 ani). Unul dintre autoturisme a pătruns pe contrasens, au precizat oamenii legii. Tot potrivit poliţiştilor, în jurul orei 15.15, un tânăr de 20 de ani, din Constanța, a condus un autoturism pe DN 39, în afara localității Eforie Sud, dinspre Eforie Sud catre Eforie Nord. Când a ajuns la km 14+700m, pe fondul neadaptării vitezei la condittiile de drum, ploaie torențială și carosabil ud, a pierdut controlul asupra direcție de mers, pătrunzând pe sensul opus de mers și intrând în coliziune cu 2 autoturisme, acestea fiind conduse de un bărbat, de 42 de ani, din Mangalia, respectiv un barbat de 40 de ani, din București.
În urma coliziunii, al doilea auto a fost proiectat către dreapta, în afara părții carosabile. A rezultat vătămarea corporală gravă a celui de-al doilea conducător auto, vătămarea corporală ușoară a pasagerului dreapta fața, un bărbat de 40 ani din acelasi auto, precum și vătămarea corporală ușoară a unei femei, de 39 de ani și a unui minor, de 3 ani, ambii pasageri spate autoturismul din urmă.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
In Mangalia politistii de circulatie sunt timorati in fata celor protejati de sefii lor...Verificati si vedeti ca toate functiile de conducere sunt ocupate de rutieristi.Hegemonia rutieristilor...Politistii de la rutiera nu sunt nicaieri in lumea asta politisti adevarati.
1
0
Asociatia Heracleea Despagubiri Victime din Accidente Rutiere; asociatiaheracleea.blogspot.ro
1
2
un labar de 20 ani stai acasa daca nu stii sa conduci
9
0
Eu cred ca soferul cel tanar si nevinovat era cu ochii dupa pula , plaja La Ciocane . L-a speriat '' ciocanul '' a rotit volanul si-a lovit '' mertzanul '' daca accelera mai tare poate lovea marfarul si nu ii lovea pe nevinovati ! Ciutan prost ce sa faci mai nene sunt atatia ptr care carnetul de sofer este mai presus decat carnetul de note . Probabil daca il intrebi cine este Iuliu Maniu raspunde ca este bunicul lui Alex Velea !
7
0
Intelegi ca omul nu a vrut sa ajunga acolo, nu ? Din viteza si prostie totusi, a facut-o. Sa spui "nu mai intrati pe contrasens" ...
5
1
Deci:...un pulete de doozeci de ani!...Cu talpa grea!...FMM...
7
0
copii la volan
6
0
separatoare de sens. e crima cum se circula in judet, in mangalia nu mai exista serviciul rutier???
6
0
RROManii cei mai mari cocalari in trafic
12
1
Numai intrati pe contrasens futuvan gura de animale Distrugeti si alte vieti nenorocitilor
16
1
Neadaptare la conditiile meteo.Si graba care strica treaba, dar va ia si vietile, inconstientilor!!!
21
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367