REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.2° Constanța Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
18.2° Constanța Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

Accident rutier GRAV în apropiere de Sibioara: a fost implicată o maşină a Jandarmeriei, aflată în misiune!

Accident rutier GRAV în apropiere de Sibioara: a fost implicată o maşină a Jandarmeriei, aflată în misiune!

Replica API 14 iulie 2016 | 00:41 276

Anchetă în desfăşurare

Anchetă în desfăşurare

Un teribil accident rutier s-a petrecut miercuri, 13 iulie, pe DN22, în drum spre Tulcea! Un vehicul al Grupării Mobile de Jandarmi Tomis a intrat în coliziune cu un autoturism Dacia, două persoane ajungând la spital. La faţa locului a intervenit şi elicopterul SMURD.

Cadrele medicale din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa şi poliţiştii rutieri au fost solicitaţi să intervină miercuri, 13 iulie a.c., la un accident rutier ce a avut loc pe DN22, în apropiere de localitatea Sibioara. Cum iniţiatorul apelului prin 112 a precizat că mai multe persoane erau încarcerate, la faţa locului a intervenit şi un elicopter SMURD. Mai exact, oamenii legii au fost sesizaţi de producerea nefericitului eveniment în jurul orei 14.43. Se pare că, potrivit primelor date din anchetă, un vehicul, Dacia Duster, al Grupării Mobile de Jandarmi Tomis, care se afla în misiune, cu semnalele luminoase şi acustice în funcţiune, a intrat în coliziune cu un autoturism, marca Dacia. În urma impactului, a doua maşină a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat. Poliţiştii rutieri au declanşat o anchetă pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat şi cine se face vinovat de producerea accidentului. Însă, ca şi primă ipoteză, se pare că Dacia aparţinând persoanelor civile s-ar fi angajat într-o depăşire necorespunzătoare. Rănite au fost persoanele din autoturismul care s-a răsturnat, o femeie şi un bărbat. Acestea au fost preluate cu o ambulanţă şi cu elicopterul SMURD. Potrivit cadrelor medicale ale SAJ, răniţii au fost diagnosticaţi cu traumatisme craniene, toracice şi de membre. Ele sunt conştiente, colaborante. Cât despre jandarmi, aceştia nu au suferit răni. Poliţiştii au declanşat o anchetă, pe fir intrând şi procurorii militari. „Miercuri, 13 iulie a.c., la ora 14.40, un autoturism Dacia Duster aparţinând Grupării de Jandarmi Mobile Tomis Constanţa care se deplasa pe drumul E87, cu direcţia Tulcea, la misiune, cu semnalele acustice şi luminoase în funcţiune, la aproximativ 2 km. de localitatea Sibioara a fost implicat într-un accident rutier cu un autoturism marca Dacia Break care circula în aceeaşi direcţie de mers. În urma accidentului a rezultat rănirea celor doi ocupanţi din Dacia Break. La faţa locului s-au prezentat echipaje S.M.U.R.D. care i-au transportat pe cei doi la spital. Cercetările sunt continuate de Poliţia Rutieră Constanţa”, potrivit reprezentanţilor GMJ Constanţa.

Liliana CHIRU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102