REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
12.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Accident rutier GRAV în faţa Poliţiei Rutiere: o persoană este în COMĂ!

Accident rutier GRAV în faţa Poliţiei Rutiere: o persoană este în COMĂ!

Replica API 12 iulie 2018 | 09:54 370

Un accident rutier grav a avut loc pe bulevardul I.C. Brătianu, în zona Poliţiei Rutiere! La faţa locului au ajuns cadrele medicale de la Ambulanţă, care au preluat un pieton inconştient (în comă), intubat, cât şi şoferul unui autoturism. Şoferul este conştient şi a suferit un traumatism membru inferior. Ambele victime au fost transportate la Spitalul Judeţean Constanţa.

Conform primelor informaţii, o dubă a lovit grav un pieton, moment în care şoferul a tras de volan, intrând în coliziune şi cu un autoturism.

Update:

Mai exact, totul s-a petrecut la data de 11 iulie a.c., în jurul orei 23.05, când un bărbat, în vârstă de 26 de ani, din localitatea Poarta Albă, a condus un autovehicul (dubița) pe bulevardul I.C. Bratianu, dinspre municipiul Constanța către localitatea Valu lui Traian și, ajungând în dreptul unui imobil, a surpins şi accidentat grav un bărbat de 30 de ani, care s-a angajat în traversarea stăzii prin loc nepermis, fără a se asigura, din partea stângă a conducătorului auto. După impact, conducătorul autoturismului a pierdut controlul direcției de deplasare și a pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism (Skoda), care circula regulamentar pe I.C. Brătianu, dinspre localitatea Valu lui Traian catre municipiul Constanța, fiind condus de un bărbat, de 38 de ani, din București. În urma testării cu aparatul etilotest a conducatorului primului auto, a rezultat o valoare de 0,18 mg/l alcool pur în aerul expirat. Accidentul s-a soldat cu vătămarea corporală grava a pietonului, care a fost transportat la spital, în stare comatoasă.

Cu răni s-a ales și unul dintre șoferi (traumatism membru inferior).

Polițiștii rutieri au declanșat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

R.C. L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pietonii astia nenorocesc soferii. javre ticaloase
1
0
Din pacate nimeni nu a invatat nimic! Pacat ,sunt prea multe accidente datorate neatentiei la volan!
2
1
Jungla de pe strazi - echipaje lipsa, radare lipsa
6
1
In Rromanistan, Centru e oriunde e o concentratie peste medie de tigani. De exemplu, in centrul vechi. Sau pe langa Tomis Mall. Bratianu. Coanda. In centrul lor e Primaria, iar in centrul Primariei e .... ghici cine?
6
0
Bratianu este la periferie. Centrul se intinde din zona Posta pana la Spitalul Mare... Bla, bla, bla, etc
6
1
Acum am aflat ca centrul Constantei estein Bratianu
19
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218