REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.7° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.7° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

ACCIDENT RUTIER GRAV în localitatea 23 August: a intervenit elicopterul SMURD!

ACCIDENT RUTIER GRAV în localitatea 23 August: a intervenit elicopterul SMURD!

Replica API 25 iunie 2018 | 00:04 933

Accidente în lanţ încă din prima zi a săptămânii! Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Constanţa a fost solicitat să intervină în cursul zilei de astăzi, în jurul orei 13.40 la un accident rutier petrecut la ieşire din localitatea 23 August.

Potrivit informaţiilor, accidentul s-a produs între două autoturisme pe DN 39, iar în urma impactului rutier două persoane au fost rănite, dintre care una se află în stare gravă. Pentru salvarea victimelor s-a acţionat cu un elicopter SMURD şi o autospecială SMURD B Tuzla.

În primă fază, martorii accidentului rutier au susţinut că una dintre cele două victime este rănită grav, însă, ajunşi la faţa locului, poliţiştii şi cadrele medicale SAJ Constanţa au constatat faptul că nici una din victime nu se află în stare gravă. Potrivit informaţiilor, cele două victime au suferit traumatism cranio-cerebral.

Conform poliţiştilor rutieri, accidentul s-a produs astăzi, în afara localității 23 August atunci când un bărbat, de 31 de ani, a condus un autoturism pe DN 39, în banda Nr 2, dinspre Mangalia către Constanța și, ajungând la km 30, a oprit cu intenția de a efectua viraj la stânga peste marcajul longitudinal dublu continuu pe un drum lăturalnic, fiind lovit în partea din spate de un alt autoturism, condus de un bărbat de 26 ani. A rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului celui de-al doilea autoturism și a pasagerului dreapta față din primul autoturism.

P.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa-i sati amenda si ca mergea la curve in padure,asta-i motivul pentru care a vrut sa intre pe straduta laturalnica,Ce ti-a dat-o in pizdaaa labagiule
0
1
Nu existau lucrari pe prima banda si ala cu golful intorcea era oprit pe banda a doua in spatele lui era un mercedes care la evitata pe prima banda si cel cu audi la luat din plin. Asa ca domnule mugurel abtinete
2
0
Soferu nu avea 26 de ani
3
1
Asa sef civil la Rutiera ... asa subordonati ! Sau din 5 ... doar unul a fost dotat ?!?
4
0
semnalizarile masinii sunt pentru a arata celorlalti perticipanti la trafic ce intentii ai nu sa o pui tu ca sa nu uiti ca trebuie sa virezi, asta nu se invata clar la scolile de soferi deci daca punea semnalizarea cu suficient timp inainte ca sa o vada cel din spate se evita accidentul. Spun asta pentru ca am vazut multi soferi pun semnalizarea atunci cand vireaza sau cu 2 secunde inainte.
6
0
saracul e vinovat tocmai pentru ca a i-a intrat creierul in pauza si-a infundat frana si-a uitat sa mai ia piciorul de pe ea. Daca reducea viteza la 60-70kmh probabil ca nu se intampla nimic, dar imbecilul probabil ca aproape a oprit. Si-a meritat-o cu prisosinta. Incompetenta in haine de pretinsa conduita preventiva. O laie, incompetenta sanctionata in cazul de fata. Bine i-a facut !
4
1
Popor de tigani smardoi si cocalari in trafic
4
4
Saracul om a pus frana pentru ca pe banda 1 erau lucrari si a venit un ghiolban cu 120 la ora si l-a lovit in plin in spate , nu e vinovat cel cu golful alb .
3
2
In 23 e nasol, nu exista sensuri giratorii, toata localitatea fiind strabatuta de linie dubla continua si facand virajul la stanga imposibil.Vrei sa intorci, fie mergi pana la Costinesti, fie pana la sensul de la Olimp.Si inca ceva, oare si imbecilu ala de 26 de ani ce viteza o fi avut de a reusit sa sifoneze golful 4 in halul ala !?
7
1

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367