REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Vin., 19 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6704
11.5° Constanța Vineri, 19 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6704
 

Accident rutier GRAV în MAMAIA: mai multe persoane ÎNCARCERATE - VIDEO

Accident rutier GRAV în MAMAIA: mai multe persoane ÎNCARCERATE - VIDEO

Replica API 18 aprilie 2017 | 15:56 531

Un accident rutier s-a produs marți, 18 aprilie a.c., în stațiunea Mamaia, în zona IDU. Două autoturisme au intrat în coliziune, lăsându-se cu mai multe persoane încarcerate. La fața locului s-a deplasat o autospecială cu modul de descarcerare de la Detașamentul Fripiș.

UPDATE

În urma apelului la 112, s-a anunțat către dispecerat că ar fi două persoane încarcerate. Autospeciala cu modulul de descarcerare a plecat de la fața locului. Potrivit primelor informații, două autoturisme au fost implicate, iar în fiecare vehicul se aflau câte o femeie și un bărbat. În urma coliziunii, femeile necesită îngrijiri medicale, acestea cooperând cu dificultate, însă sunt conștiente.

UPDATE 2

Medicii au precizat că cei doi bărbați, ambii șoferii celor două automobile implicate, au suferit traumatism cranian ușor, pe când o pasageră dintr-o mașină a suferit un traumatism cranian și unul toracic, aflându-se în stare stabilă, iar o altă pasageră a suferit un traumatism cranian, fiind tot stabilă.

UPDATE 3

Potrivit organelor competente, accidentul s-a produs din cauza neacordării de prioritate, cele două autoturisme ciocnindu-se pe același sens de mers, față-spate.

C.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai daca faceti scoala de soferi cu Pata Alba din Navodari, ce sa va fac bai tata. Taranu ala habar are sa mearga pe jos si acu are ala fler de instructor auto? Pai abia stie sa se semneze ce sa invete si pe altii. Sa.i ridice dracu atestatu k numai nenorociri aduce pe sosele
1
1
un Dobrogean prost.
0
1
Da' de ce trebuie ca eu sa am grija de toti nebunii care nu respecta regulile de circulatie de baza?
0
1
are , pen ca daca mergi cu viteza legala ai timp sa franezi daca vreun prost vireaza pe continua , pricepi? ca si viteza asta legala a gandit-o cineva de regula un om inteligent deci in niciun caz d'asta ca tine
10
2
Pai in mm de spart daca se intoarce pe linie dubla continua ce ai vrea? Ce legatura are viteza bah muyangura ce esti?
4
15
Pai daca circula cu viteza mare nenorocitii, normal ca se tamponeaza. Ba dar cum sa faci accident ca prostul pe ditamai soseaua aia, mai este si liber acum? Prosti bai nene, prosti rau
20
4

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614