REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Accident rutier GRAV în zona Anda: un TIR a LOVIT un PIETON!

Accident rutier GRAV în zona Anda: un TIR a LOVIT un PIETON!

Replica API 12 iunie 2019 | 00:12 1277

Militarii din cadrul ISU Dobrogea au fost solicitați să intervină, pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, în zona Anda, acolo unde a avut loc un acccident rutier: un pieton a fost lovit de un TIR.

Martorii susțin că pietonul, fiind vorba despre o femeie în vârstă de 42 de ani, s-ar fi angajat în traversarea carosabilului pe marcajul pietonal, iar șoferul autotrenului a lovit-o în plin, fiind scoasă de sub roțile din spate.

Victima a fost transportată la spital. ”Pacienta 42 ani, conștientă, traumatism cranian, traumatism de bazin și membru infeior”, potrivit cadrelor medicale.

Ce spun oamenii legii

Un bărbat, în vârstă de 56 de ani, a condus un ansamblu de vehicule pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanța, dinspre strada Caraiman către strada Vârful cu Dor și, ajungând la marcajul pietonal din zona sensului giratoriu cu strada Vârful cu Dor, nu ar fi acordat prioritate de trecere unei femei, de 42 de ani, care s-a angajat în traversarea străzii pe marcajul pietonal, din partea stangă a conducătorului auto. A rezultat vătămarea corporală a pietonului. Polițiștii rutieri au declanșat cercetările în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a petrecut nefericitul eveniment.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
La aceea trecere de pietoni oricat te ai asigura sa treci regulamentar , se gaseste cate un sofer imbecil , am fost eleva la liceul din zona si chiar de vreo 2 3 ori era sa fiu calcata pe trecerea de pietonii , nu se ia masuri sa se puna semafoare , soferii trec , ca pe autostrada in aceea zona ...
0
0
sa-i bagam bilas lu farukas in anus penetrates ireparatus mortus
0
0
AUTOTRENUL ARE CUMVA NUMERE DE TURCIA? DACA DA, ATUNCI ESTE DE INTELES CA A REUSIT SA LOVEASCA PIETONUL! SE CREDEA IN TURCIA!
0
1
Semafoare ptr pietoni la ficare trecere peste bulevarde sau sosele mai importante si aglomerate din tot orasul , cele cu buton cum sunt si in vest prin toate orasele iar noaptea sa fie luminate cu tehnologie led cu incarcare solara asta ar trebui dar e greu ptr al nostru primar
1
0
Inca o dovada clara ca pietonilor nu le pasa de vietile lor!
2
1
Am intrat sa vad doar ce zic dusmanii lu Faruk. Sunt neutru
1
3
Eu as trasa o trecere de pietoni si pe calea ferata , sa vezi prostii cum se arunca in fatza trenului !
9
2
Este nevoie urgent de semafoare la ambele treceri de pietoni din zona respectiva...f.greu se traverseaza.sunt treceri mari....si sunt 2 licee marii in zona....semafoarele ar fi solutia
10
0
Citesc comentariile voastre si ma intreb cat de incuiati sunt unii, ba judecatorilor voi stiti ca TIR-ul are unghiuri moarte in care nu vezi oricat ai incerca? Stiati ca se poate plati o autorizatie si poate intra oriunde in oras cu tirul? si odata platita autorizatia locala nu il poate amenda? Cum judecati voi fara ca macar sa cunoasteti. si ala de la 14:27 pai de ce sunt retarzi? ca iti aduce tie la carrefour si alte hypermarketuri alimente ca sa ai ce crapa tu in tine cu neamul tau?
20
2
Pe Aurel Vlaicu,Mangaliei,Soveja,trec pe podul de la butelii.Locala doarme
1
7
este lege : TIRURI interzis pe zona Aurel Vlaicu - Anda . trecerea de pietoni in zona a fost mutata , e blocata viziual pe dreapta de comert stradal ilegal .
4
8
Ce cauta TIR-ul in zona ANDA. Nu cumva are interzis ?
2
9
Cred ca soferul tirului a fost distras de capul dezvelit al organului.
5
6
Nici ma-ta n-a vazut ca a cacat un gunoi ca tine. Dupa cum scrii se pare ca esti incult, agramat, intr-un cuvant, idiot
5
5
Saracul pieton, dar trebuie sa fie cu ochii in patru la traversarea unei strazi. Masinile nu pot sa opreasca brusc la aparitia unui trecator, are o inertie.
13
0
pe bune? Toapa aia idioata nu a vazut ditamani tirul? nu s-a asigurat? nu cred ca tirul avea 90 km.h.s-a aruncat ca vaca pe trecere. sa crape in pula mea de proasta din CET. muie
16
19
nu comentez situatia de mai sus ca nu stiu cum s-a intamplat . da eu ca pieton ma asigur de 10 ori si belesc ochii de 100 pana pun piciorul pe trecere . unii se arunca pe trecere de zici ca vor sa se sinucida, fratilor poate ala de la volan se gandeste in alta parte nu e atent o secunda si se intampla astfel de nenorociri, fiti atenti cand treceti strada chiar si pe trecerea de pietenoi nu va aruncati chiar daca aveti prioritate . Politia rutiera din constanta ar trebui sa propuna montarea unor semafoare pentru pietoni in dreptul trecerilor de pietoni mai importante
34
2
Retarzi tiristi
12
8

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218