REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

ACCIDENT RUTIER GRAV ÎN ZONA HANUL MORILOR! VIDEO

ACCIDENT RUTIER GRAV ÎN ZONA HANUL MORILOR! VIDEO

Replica API 29 august 2018 | 16:16 731

Un teribil accident rutier a avut loc în județul Constanța, în urma căruia patru persoane au ajuns la spital, dintre care una este în stare gravă. Menționăm că victimele erau venite la mare, ele fiind din Piatra Neamț. Totul s-a petrecut in pricina unui șofer, care a întors peste marcajul dublu continuu și care a intrat în coliziune cu mașina turiștilor. În urma impactului, al doilea autoturism s-a răsturnat.

Totul s-a petrecut miercuri, 29 august, în jurul orei 9.15, când un bărbat în vârstă de 52 de ani, a condus autoturismul marca Ford pe DN 2 A, pe banda nr. 1, dinspre Hârșova către Constanța unde, la km 142+400, pe fondul efectuării virajului la stânga, peste marcajul dublu continuu, a intrat în coliziune cu un autoturism marca Peugeot, condus de un bărbat, de 51 de ani, în aceeași direcție de mers, pe banda nr. 2, acesta fiind proiectat în afara părții carosabile, unde s-a răsturnat. În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală gravă a unei femei, de 55 de ani, precum și vătămarea corporală ușoară a unui bărbat, de 62, respectiv o femeie, de 51 de ani, toți pasageri în al doilea autoturism. Totodată, conducătorul autoturismului marca Ford a fost rănit ușor. Ocupanții autoturismului marca Peugeot sunt turiști, din județul Neamț.

Precizăm că mai multe accidente rutiere au fost înregistrate în zonă, multe dintre ele grave și chiar mortale. Unul dintre ele a avut loc pe 20 mai anul curent, când un tânăr, de 24 de ani, din județul Vrancea, a condus un autoturism iar pe fondul nepăstrării unei distanțe de siguranță, a intrat în coliziune cu un autobuz (transport persoane), oprit la trecerea pentru pietoni. În urma accidentului rutier, a decedat conducătorul auto, de 24 ani, prietena acestuia, de 17 ani, fiind rănită ușor. Autobuzul efectua curse regulate transport persoane, se aflau 6 călători în el, nevătămați.

L.C.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
poate ati observat ca la orice misiune smurd beliscopterul e in camp lucru INTERZIS de fabricant se aterizeaza numai si numai pe platforma betonata a drumului departe de orice fragmente care pot fi aspirate in motor si pot deteriora elicele pilotul e chitit sa-l strice cu orice pret pe modelul flotilei mi8 a politiei care la fel a fost intentionat fututa de marii profesionisti cu salarii de sute de milioane e doar o chestiune de timp pana cade si asta daca nu-l pune pe butuci inainte profesionistu plii
1
0
FACUT BAI SI LUI BRANDUS POZE SA L VADA PRETENII CE AMBULANTIER MASERIAS ESTE SI LENTY AIA BUCUASA BRAVO BUTYYY CEL MAI SMEKAR SOFER AMB
0
0
futuva in gura de prosti cu comentariile voastre
0
6
Dane esti prost tare scuza-ma ca-ti zic dar o masina trebuie controlata de sofer indiferent de cat de mare e valea sau dealul...dar prin ce ai spus tu esti un sofer foarte prost...spune si ce nr de inmatriculare ai la logan sa ne ferim de tine...auzi la el cica ar trebui ca intersectia sa fie denivelata, nu sa conduca el preventiv in functie de cat de mare e dealul sau valea......Dane daca prostia ar durea tu ai muri de durere....
4
3
Dane, vezi ca exista si frana de motor.
2
3
Soferii romani sau cel putin o mare parte dintre ei nu respecta regulile de baza din circulatie. Neacordarea de prioritate, intoarcerea peste marcaj continuu sau nepastrarea unei distante sigure de mers fata de masina din fata sunt doar cateva!!!
4
1
Distanta de siguranta si viteza de maxim 70 km pe ora, face diferenta, nu sa accelerezi fara limita, toata portiunea aia de la Harsova spre Constanta, sunt numai DEALURI - VAI, valurile marii, care ar trebui sa-ti mareasca atentia, altfel poate fi ULTIMUL DRUM.
5
3
Ar trebui ca intersectia cu drumul ala judetean de la Horia la Tichilesti sa fie denivelata. Eu am dacia logan si de cate ori vin de la Harsova ma trezesc in valea aia la Hanul Morilor cu 160 in bord.
6
6
Daca iti intra altul in fata, maresti tu distanta de siguranta fata de cel care s-a bagat si il lasi doar pe ala sa fie prost. Mai bine ajungi acasa 1-2-5 minute mai tarziu decat sa nu ajungi deloc, zic.
9
0
Distanta de siguranta intre autovehicule nu se pastreaza este adevarat! Daca iti creezi o distanta de suguranta fata de masina din fata, imediat iti intra un alt autovehicul soferul acestuia nedandu-si seama de pericolul la care se expune si-i expune si pe ceilalti participanti la trafic !
7
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218