REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.5° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
11.5° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

ACCIDENT RUTIER GRAV ÎNTRE CONSTANŢA ŞI VALU! UN TÂNĂR A MURIT

ACCIDENT RUTIER GRAV ÎNTRE CONSTANŢA ŞI VALU! UN TÂNĂR A MURIT

Replica API 11 aprilie 2018 | 00:27 850

Accident rutier grav între Constanţa şi Valu lui Traian, pe DN3! La locul accidentului s-au deplasat două echipaje de la Ambulanţă şi un SMURD. Sunt trei victime încarcerate, dintre care posibil o persoană decedată!

UPDATE:

O persoană este inconştientă, în stop cardio-respirator, iar medicii au început manevrele de resuscitare!

În coliziune sunt implicate trei autoturisme!

Ce spune Poliţia

La data de 11 aprilie, în jurul orelor 18.00, pe DN 3, km 251+900, în apropierea localităţii Valu lui Traian, un auto marca Citroen care se deplasa dinspre Valu lui Traian către Constanţa a intrat în coliziune faţă-spate cu o autoutilitară Opel pe care a proiectat-o pe sensul opus de mers. Autoutilitara a intrat în coliziune cu auto Duster ce se deplasa pe sensul opus. În urma coliziunii, o persoană a fost rănită grav (din Opel), iar alte două persoane – uşor (conducător, respectiv pasager din Duster).

UPDATE 2:

Din păcate, persoana de 27 de ani A DECEDAT, deşi cadrele medicale au încercat să o resusciteze.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Teapa tepelor!
0
0
Autoturismul marca Citroen a facut tot ce a putut ca sa evite impactul cu autoturimul marca Opel,care era oprit neregulamentar cu frana actionata,rotile virate si semnalizare stanga pornita pe linie dubla continua,in conditiile unui trafic foarte aglomerat.Nu mai aruncati cu noroi inainte de a sti conditiile producerii accidentului.
0
0
Va dati seama ce agresiv conducea tembelul cu Citroen de a intrat in spatele Opel-ului in mers si l-a proiectat pe sens opus. Puscarie pe viata f mm de tembel.
6
5
La fotbal si la circulatie se pricep toti ! Condoleante pt fiul Sefului de Post de la Targusor , care a murit la doar 27 de ani ! DUMNEZEU SA-L ODIHNEASCA IN PACE !!!
10
5
Pentru bou de mai jos. Guiti ca sa nu adormi, in trafic oricine poate sa fie periculos, nu trebuie sa ai S sau X sau sa fii fiul nu stiu cui. Poti sa ai si trabant si sa fii periculos in trafic, iar despartitoarele alea iti ingusteaza tie mintea mai mult decat e. Ai 2,5m latime cu tot cu alea pe banda, daca nu reusesti sa iti tii masina pe banda inseamna ca esti un dobitoc care trebuia sa mearga prin copaci.
6
6
Duster o masina de cacat care te omoara la coliziunea cu un Tico ! Asta e industria romaneasca de ligheane auto pe 4 roti !
1
9
Unul dintre cele mai periculoase drumuri din tara - Valu lui Traian - Constanta, iar politia, si "drumarii" nu stiu sa puna decat betoane si semne de circulatie cu bula neagra. De camere de supraveghere nu s-a auzit in Romania. Iar cei mai periculosi in trafic sunt , normal, fiul lui.... fiul lui ... toti , smecheri de prin politie, procuratura, s.a.m.d. , nu poti sa depasesti normal , ca vine vreun bou cu S, X sau A15 la mana a 5-a care se crede pe tarlaua lui tacsu. Iar despartitoarele alea de neam prost sunt un pericol in trafic, ingustand banda a doua...
6
6
conducem haotic,ne grabim la dracu,am uitat sa fim oameni!Am ajuns fruntasii europei,sa ne fie rusine!Cand ne urcam la volan,sa ne gandim bine la cei ce ne asteapta acasa,sa lasam viteza si depasirile riscante,toti ai nostri ne vor in viata...
8
4
Au pus degeaba gardul ala. Doar spalare de bani, caci dupa cum se vede nu sunt facute pentru oameni ci pt buzunarele unora . Drumul asta e plin de nenorociri de genul. Ce ar mai trebui sa se intample ca sa se faca ceva?
9
4
Permise pe spagi doctori si examinatori sunt de vina
4
6
Soferul cu BMW e de vina.
7
6
Odihneste te in pace laur,acum cateva zile te am vazut pentru ultima oara . Sa mi bag pula in sufletul astora ca nu au pus separatoare,pisamas pe mortii lor de slugi
7
7
Popor de tigani smardoi si cocalari in trafic
9
5
Puneti separatoare mai joase,cu cateva sensuri giratoriiiiiiiii,mor oamenii nevinovatii
8
6
daca puneti separatoarele de beton i-mi scade valoarea la avere pamant dar in schimb salvati vieti omenesti va rog puneti pana la popas valu lui traian
11
6
Unde sunt separatoarele Treaba de mantuiala pentru ce sau montat separatoarele pana la jumatate a distant ei ??? Ati vazut vreo reactie de la Directia de Drumuri??? Niste borfasi pusi in functii pe spaga.PUNCT.
15
5
Daca ar fi continuat cu gardul de beton intre sensuri omul ala era in viata. La noi tb sa.moara.multi oameni ca cinvea sa ia masuri
17
6
Asociatia Heracleea Despagubiri Victime din Accidente Rutiere; asociatiaheracleea.blogspot.ro
6
23
Despagubiri de la cine? Soferi vinovati din culpa, cu probleme medicale gen infarct,drum neconform,defectiuni tehnice, impact neprevazut, pot fi N factori.Iar daune se obtin dupa constatari si hotarari definitive ale instantei ,cu un proces daca e cazul ,care poate dura ani si ani.
14
6

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614