REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
13.4° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

ACCIDENT RUTIER GRAV, LA IEŞIRE DIN CONSTANŢA! O FEMEIE ŞI UN MEDIC REZIDENT AU MURIT!

ACCIDENT RUTIER GRAV, LA IEŞIRE DIN CONSTANŢA! O FEMEIE ŞI UN MEDIC REZIDENT AU MURIT!

Replica API 15 septembrie 2017 | 08:34 560

Alin Adrian Samsonov

Accident rutier grav la ieşire din Constanţa, spre Valu lui Traian, în dreptul vaporaşului! Un femeie care traversa neregulamentar a fost spulberată de o motocicletă! Femeia a decedat, iar motociclistul a intrat în stop cardio-respirator.

DIN NEFERICIRE, MOTOCICLISTUL, ÎN VÂRSTĂ DE 33 DE ANI, MEDIC REZIDENT ÎN ULTIMUL AN LA SPITALUL JUDEŢEAN- ALIN ADRIAN SAMSONOV -, A DECEDAT!

"Era rezident la noi, în ultimul an. Un băiat serios şi muncitor, Dumnezeu să îl ierte! Îmi exprim întreaga compasiune pentru familia îndoliată", a precizat Cătălin Grasa, managerul Spitalului Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Conform oamenilor legii, motociclistul se deplasa dinspre Constanţa către Valu lui Traian, pe DN3, moment în care a suprins şi accidentat o femeie de 65 de ani, angajată în traversarea străzii prin loc nepermis.

Update

La data de 14,09.2017, ora 19.30, numitul Alin Adrian Samsonov, în vârstă de 33 de ani, din Constanța, a condus o motocicletă pe DN 3, dinspre Constanța către localitatea Valu lui Traian, unde a suprins și accidentat mortal pe numita R.A., în vârstă de 55 de ani , din Constanța, care a traversat partea carosabilă prin loc nepermis și fără să se asigure.

Ulterior, a fost constatat și decesul motociclistului. În cauză a fost întocmit dosar penal.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Poblema in Romania este RESPECTUL. Pe strazi se pot intalni masini cu pietoni, cu tiruri, cu motociclisti, cu biciclisti si etc. Problema este ca oamenii nu se respecta unii pe altii si atunci iese ce a iesit. Educatia este cheia.
1
1
esti un handicapat!!! merita sa moara? ma pis pe somnu tau!
2
1
....bagane-am pulele in botul lor ca toata noaptea ne tulbura somnul cu partaitorile lor si militienii lui Sobaru nu le fac nimic !
5
8
Vezi tu , cu ce te deranjeaza pe tine faptul ca isi huruie unu drujba in intersectie? Se uita nevasta-ta dupa el? Sau si tu traversezi prin loc nepermis si iti e frica ?
6
2
Dar pe femeie cum o chema?
2
2
O.barbat. halal.reporter
3
0
Fara lumini in valu lui traian, fara presemnalizari, fara semnalizari stradale, pietonii se arunca fara sa se asigure si fara sa mearga la trecerile pentru pietoni. Practic baba l-a omorat pe motociclist.
10
1
Pacat...mare pacat de un om minunat! Nu am facut multe garzi cu el dar si cele putine cate au fost nu aveai cum sa nu iti dai seama ce om sufletist era si zambitor! Dumnezeu sa ii ierte si condoleante familiilor!
16
0
asa multa ura e in poporul asta... femeia a traversat neregulamentar, au murit amandoi. nici nu mai conteaza cine a fost de vina desi legal este femeia. sunteti niste frustrati care asteapta sa gaseasca un vinovat si sa si verse nervii. pacat de doi oameni morti. daca la o tragedie de genul asta te bucuri ca ar putea exista o sansa sa fie cel care te a deranjat cu motocicleta esti in orice caz mai vinovat moral fata de femeia aceea care nu a fost atenta. lucrurile astea se intampla pentru ca altii sa inteleaga cate ceva. unii rmana totusi in prostia si nesimtirea lor
21
3
donatoriideorgane esti o mizerie! toata lumea de la fata locului a confirmat ca femeia a trecut prin loc nepermis! omul asta a salvat vieti si a murit din imprudenta unei femei careia i a fost lene sa mearga spre trecerea de pietoni! rusine sa ti fie! nu stii ce inseamna sa iti vezi colegul, sotul si prietenul murind asa si nu ti doresc asta! desi meriti lucruri mult mai rele pt ce ai scris!
22
2
Zona acea este uitata de autoritati nu este luminata nu sunt treceri de pietoni rusine si acela este un cartier al Constantei chiar este intrarea cea mai importanta din oras faceti ceva sa nu se mai intample accidente
19
1
Pacat de doua vieti pierdute in Ziua Crucii
19
0
Traversa prin loc nepermis-sesizeaza cineva aspectul acesta? De fapt ea l-a omorat pe motociclist. Vedeti zilnic pe Mircea in dreptul parcului de la Capela batrani care traverseaza aiurea, adesea cu copii Nimeni nu le zice nimic si tot ei injura!
26
0
Stie cineva numele acelei femei?
8
0
Prostanul ala cu donatoriideorgane: dona-ti-as organul erect ditect pe cavitatea bucala, distrusule! Sper sa ajungi la UPU dupa un accident cu cotetzul tau de masina si sa te preia scaunul gol al doctorului accidentat. Idiotule!
10
10
A omorat o femeie cu motocicleta
15
9
Poate ca acest motociclist care zici tu ca "huruia scarba aia prin toate intersectiile" ti-a salvat viata ta sau viata unuia din familia ta vreodata!!!Sa va fie rusine ca postati astfel de comentarii!!!Dumnezeu sa il odihneasca in pace!
20
9
Esti un bou
24
5
Poate motociclistul era scarba aia care isi huruia azi toata ziua rabla in toate intersectiile. Duca-se la puscarie!
9
34

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218