REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.1° Constanța Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
18.1° Constanța Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

Accident rutier grav la Mangalia: un autoturism a întors peste marcajul dublu continuu!

Accident rutier grav la Mangalia: un autoturism a întors peste marcajul dublu continuu!

Replica API 18 ianuarie 2019 | 00:23 398

Un accident rutier grav a avut loc în municipiul Mangalia. Două autoturisme au intrat în coliziune, la intrare în Mangalia, iar din câte se pre una dintre mașini ar fi întors peste marcajul dublu continuu.

O femeie în vârstă de 46 de ani a fost grav rănită, fiind peluată de ambulanță cu contuzie abdomen și membru inferior. De asemenea, a fost rănit și un bărbat. Confom cadrelor medicale de la Serviciul Județean de Ambulanță, acesta a suferit un traumatism cranio cerebral și un traumatism la umăr.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Radar Passat alb neinscriptionat, fara nr de MAI la Kogalniceanu, Ovidiu, Crucea. Sper sa citeasca cat mai multi comentariile ca sa pierdeti de o mie de ori mai multe amenzi , decat cea pe care mi-ati dat-o, ...daca va place sa stati in masini d-astea ascunse. Nu v-a invatat nimeni de avertisment? Pandari nesimtiti.
0
0
@Cristian - Stau la fostul Billa ascunsi in parcare, in masina la caldurica si isi fac planul de amenzi pe seama celor, foarte multi dealtfel, care vireaza la stanga peste linia simpla continua, pentru a intra in parcarea supermarketului.
0
0
Sa vina DIICOT ca o sa ii bage la ore suplimentare daca vin in Mangalia.
0
0
Un interlop pe nume Verde de la Mangalia este traficant de droguri, vinde la copii droguri! Mai este si camatar cu istoric, DIICOT hai si la Mangalia!
2
0
Toti taranii isi iau opel
1
1
Multora li se pare ca a respecta niste reguli de circulatie inseamna sa fii mototol,fraier. Ei sunt din categoria oamenilor limitati,idioti si de evitat chiar si cand nu sunt la volan.
1
0
ce i-a trecut prin cap drept in fata politiei sa intorca putin
1
1
@ Cristian ....ce sa faca cei de la Rutiera , daca soferu este indiferent . Decat sa monteze obuziere si mitraliere la semafoare , treceri de pietoni sau sensuri giratorii ...poate asa se impun , chestiuni de bun simt , respect intre soferi si preventie .
3
0
Utativ-a pe strazi si vedeti cum se circula ,cum se parcheaza
4
0
Specialitatea cocalarilor care au trecut de la roaba la masina,intorsul pe banda continua.Au murit o gramada si vor mai muri,sper sa scap eu.In copaci cocalari,in copaci!
6
1
Tipic pentru mangalia. Acolo jumatate dintre soferi sunt beti iar un sfert nu au carnet..restul se feresc si ei cum pot de bivolii din trafic
10
0
Pentru fane si duddy sa le sg pl celor cu opel Nu are nici o treaba masina poponarilor daca soferul e prost Ce treaba avea tactu daca mamele voastre erau batute in cap?
4
0
Spui OPEL si tragi apa
6
4
Iar prostan cu opel face accident??
5
3
Draga, era discontinu marcajul.
2
0
Daca da ti carnet la toti retardatii.
8
0
Oameni buni, ceva nu e in regula in aceasta zona! Prea multe accidente! Ce fac cei de la Rutiera?
6
1
Eu stationez pe trecerea de pietoni pe centru in Cernavoda, in asteptarea fraierilor sa ii duc cu cazanu, la care am lipit un agtipild cu insemne de Taxi,fac foamea,sunt de dimineata pana noaptea tarziu la taxi si mai sunt si sifon pe deasupra!
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218